Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona mila

czy puchły ci stopy/nogi w ciązy ?

Polecane posty

Gość ona mila

jak tak to w którym miesiącu? ja jestem na poczatku 5 mies i juz czy to nie za wczesnie

gdyby nie upaly to by ci nogi nie puchły ,, nic sie nie martw,, to pogoda daje sie we znaki

Gość lleatitia24
ja jestem w 9mies. i tez puchne to chyba taki urok kobiety w ciaży podczas upalnej pogody;p

Gość tytaaaaaaaaa
mi nic nie puchnie, 7 miesiac

Gość femme__fatalle
Nie tylko upały. Ja rodziłam na koniec stycznia i nogi miałam popuchnięte od listopada. W zimowych butach popękały mi zamki. co gorsza jestem 4 miesiące po porodzie a nogi są ciągle lekko napuchnięte - czuje po butach :(

dziewczyny jak bardzo puchniecie to powinnyscie to zglosic lekarzowi zrobi wam badania moczu. opuchlizna ktora nie schodzi po lezeniu z nogami do gory moze swiadczyć o gestazie.

Gość ania767
ja jestem w 9 miesiacy mam stopy jak słonica - nie wiedac w ogole kostek .Mam spuchniete tylko stopy . Badania moczu sa ok - brak białka w moczu i cisnienie w normie .Czyli zadnego zatrucia ciazowego nie mam . Oczywiscie konsultowałam to z lekarzem. Widocznie taki urok ciaży . Ale tak jak wczesniej ktoras napisała kazda opuchlizna musi byc zgłoszona lekarzowi - jesli okaze sie ze macie zatrucie ciązowe to lekarz zleci wam odpowiednie leki.