Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam obsesje

popadam w paranoje !!!

Polecane posty

Gość mam obsesje

gdy jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy pracowalam z silnie trujacymi substancjami chemicznymi :( zdarzylo mi sie tez wypic alkohol, nigdy wodka, raczej wino i piwo. :( :( :( teraz im blizej do rozwiazania, tym w wieksza obsesje popadam... tak bardzo sie boje :(

Gość jak ja nie wiedzialam
ze jestem juz w ciazy spróbowalam narkotyków - maly urodzil sie zdrow jak ryba:)

Gość to napisała mysza
:p

Gość tośka24
ja w pierwszym miesiącu robiłam rentgena kolana i dwa razy ostro popiłam na imprezie i paliłam - oczywiście nie wiedziałam o ciąży - Michałek ma 4miesiące i jest 100 % zdrowy - nie martw się będzie dobrze

Gość uuuuuuuuułuuu
kochana ja tez by sie bala jak diabli pozostaje sie jedynie modlic zeby było okay, pozdrawiam

Gość uuuuuuuuułuuu
a gdzies pracujesz z substancjami rakotwórczymi? bo czy to są lata czy miesiące? hmm ciezka sprawa

Gość mam obsesje
to byly substancje przeznaczone do czyszczenia chemicznego ciuchow. w sumie 1,5 roku tam przepracowalam :( :( :( naprawde cholernie sie martwie

Gość uuuuuuuuuuuuułuuu
hmm,takie srodki nie są az na tyle toksyczne, mialas robione usg? jak ci lekarz nic nie muwił ze jest żle to nie martw sie, myslalam ze w jakims laboratorium to juz byłoby straszne a tak to jeszcze nie jest tak żle