Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieter od siedmiu bolesci

IDEALNA KOBIETA. IDEALNY FACET. WEJDZ I WYPELNIJ

Polecane posty

Gość ankieter od siedmiu bolesci

1. wzrost od-do 2.waga od -do 3.kolor wlosow 4. dlugosc wlosow 5. detal twarzy, ktory sie liczy 6.detal figury, ktory sie liczy 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek 8. hobby - w jakim kierunku 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc 10. poglady polityczne 11. religia 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. 13. stosunek do pieniedzy 14.stosuenk do twojej rodziny 15. stosunek do swojej rodziny 16. podejscie do seksu 17. inne

O.K. Wypełniam. Idealny facet: 1. wzrost 186-192 2.waga 65-80 3.kolor wlosow --> szatyn 4. dlugosc wlosow --> średnie 5. detal twarzy, ktory sie liczy --> wąskie usta, szczupły nos, bystre oczy 6.detal figury, ktory sie liczy --> zgrabna pupcia, szerokie ramiona 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek --> wyższe, prawnik bądź ekonomista 8. hobby - w jakim kierunku --> wszelka aktywność, np. podróże (i grać w siatkę musi lubić:P) 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc --> liczy się, sportowa elegancja; odpowiednio do okazji 10. poglady polityczne --> nieistotne 11. religia --> katolik 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. --> ślub kościelny, dzieci 13. stosunek do pieniedzy --> pieniądze są po to, żeby je wydawać 14.stosuenk do twojej rodziny --> musi szanować 15. stosunek do swojej rodziny --> jw. 16. podejscie do seksu --> gotowy do eksperymentów, ale wierny, chyba że za przyzwoleniem 17. inne --> inteligentny, dowcipny, ale specyficznie, niebanalny, kulturalny i ukulturalniony, cieszący się szacunkiem, zdroworozsądkowy. Czy kobietę też mogę wypełnić?;)

hmmmmmmmmmm 1- 185-200 2-85-90 (mężu nie czytaj tego:P) 3- ciemne 4. krótkie 5. oczy 6. pupa, klata najlepiej owłosiona 7. nie ma różnicy co do kierunku 8.takie które nie zajmuje mu 24h na dobe 9. wygodny ale schludny 10. ważne żeby je miał 11. katolik 12. ma mnie kochać i o nas dbać 13. najlepszym bankiem jest żona 14. normalny 15. normalny 16. normalne?

Gość no to odpowiadam
IDEALNY FACET: 1. wzrost od-do - 185 - 195 cm 2.waga od -do - 80 -90 kg 3.kolor wlosow - obojętne ze wskazaniem na ciemniejsze 4. dlugosc wlosow - normalne lub półdługie, w żadnym wypadku typu 1mm :o 5. detal twarzy, ktory sie liczy - oczy, usta 6.detal figury, ktory sie liczy - brzuszek, barki 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek - średnie i wzwyż, kierunek obojętny (może być geograf:classic_cool:, 8. hobby - w jakim kierunku - góry 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc - raczej sie liczy, najlepiej w stylu rockowym :classic_cool: 10. poglady polityczne - obojętne ale wykluczone skrajności z każdej strony, 11. religia - chrześcijaństwo 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. - ślub, może dzieci 13. stosunek do pieniedzy - nie rozrzutnik i nie sknera :p 14.stosuenk do twojej rodziny - szacunek 15. stosunek do swojej rodziny - szacunek 16. podejscie do seksu - fantazja, namiętność, romantyzm 17. inne - inteligentny, sympatyczny, ciepły, poczucie humoru, miłośnik górskich wędrówek;),

Gość 551132
rozumiem że chodzi o IDEAŁ?! No to jedziemy 1. wzrost od-do 185-195 2.waga od -do 85-100 3.kolor wlosow - w sumie obojętne, ale chyba lubię najbardziej brunetów 4. dlugosc wlosow - krótkie, dobrze ostrzyzone 5. detal twarzy, ktory sie liczy - brwi i oczy (musza być wąskie, nienawidzę dużych oczu) 6.detal figury, ktory sie liczy - ramiona (szerokie) 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek - zupelnie obojętne, ale dobrze gdyby miał przynajmniej maturę 8. hobby - w jakim kierunku - filmy (bo ja jestem kinomaniaczką) 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc - tylko nie sportowy, kazdy inny moze być, np. dżinsy, pasek w spodniach, T-shirt, albo nawet marynarka 10. poglady polityczne - obojętne (bo mi to wisi) 11. religia - rzysko-katolicka (bo ja jestem, nie praktykuję, ale chcialabym mieć slub koscielny :P ) 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. (wierny, niebanalne oświadczyny, małżeństwo, 1-2 dzieci) 13. stosunek do pieniedzy (z gestem, ale nie rozrzutny) 14.stosuenk do twojej rodziny (musi ich uwielbiać) 15. stosunek do swojej rodziny (tez ich uwielbiac, ale bardziej uwielbiać mnie :P ) 16. podejscie do seksu (totalny seksoholik, ale tylko względem mnie, trochę zboczuch, pomysłowy, perwersyjny, silny, władczy, dla którego dzien bez seksu jest dniem straconym) 17. inne (musi mieć samochód, kochać zwierzęta, zabawny, porażająco inteligentny, z prostym i niechudym penisem)

idealna kobieta to: 1. 163-173 2. 50-62 3. blond :) 4. dlugie 5. ladny usmiech, "szczuply" nos 6. ladna pupa, ksztaltne piersi 7. wyzsze, kierunek - byle nie techniczny :P 8. jakies musi byc, byle nie TV, ani dyskoteki 9. "luzny", ze tak powiem :P jasne kolory ubran 10.prawicowe 11.katolik, ale nie praktukujacy, a przynajmniej nie w kazdej kwestii :P 12.ani luzny, ani od razu deklaracja na slub 13.pieniadze sa wazne, ale nie najwazniejsze, pieniadze zarabia sie wspolnie, a nie tylko mezczyzna 14. musi akceptowac i chociaz troche lubic 15. jw 16. hmm, takie wysrodkowane, ani oziebla i aseksualna, ani dajaca na lewo i prawo 17. monogamistka, ciepla, inteligentna, dowcipna, tu mozna wymieniac i wymieniac :P

Gość no to wypelniłam
1. wzrost od-175, ale jak fajny to moze byc nizszy 2.waga od -do - proporcjonalna do wzrostu 3.kolor wlosow -obojetny 4. dlugosc wlosow- dłuzsze, nie na łyso. 5. detal twarzy, ktory sie liczy- inteligentne spojrzenie 6.detal figury, ktory sie liczy - ? moze sylwetka? 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek- dobra uczelnie nauki techniczne , matematyczne lub przyrodnicze 8. hobby - w jakim kierunku - jego sprawa , moze byc sport, majsterkowanie 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc - nie metroseksualny, raczej klasyka, sportowy 10. poglady polityczne- nie PIS i nie okolice RM raczej centrolewicowe 11. religia - bezwyznaniowy lub nienarzucajacy swojej 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp.-slub cywilny dzieci 13. stosunek do pieniedzy - potrafi zarobic, ale nie sa celem samym w sobie 14.stosuenk do twojej rodziny - bardzo dobry 15. stosunek do swojej rodziny- bardzo dobry 16. podejscie do seksu - z wyobraznią 17. inne - kocha zwierzęta, uczciwy, z poczuciem humoru, z dobrej rodziny, ma szeroka wiedze na rózne tematy, dobrze tańczy, tolerancyjny, nie robi bledów językowych,

Gość gregrewgw
Wypełniam bo lubię ankiety ale zastrzegam że to takie fantazjowanie i np mój facet, którego uwielbiam, pod wieloma wzgledami nie kwalifikowałby się... 1. wzrost od-do 160 - 220 2.waga od -do odpowiednia, byle nie był zbyt chudy lub zbyt gruby (chorobliwie) 3.kolor wlosow każdy lub bez włosów, ale najlepiej ciemne 4. dlugosc wlosow wszystko jedno ale lubię długie jeśli mu pasują 5. detal twarzy, ktory sie liczy uśmiech, oczy - rozbawione, i jedne, i drugie 6.detal figury, ktory sie liczy szerokie barki, wąskie biodra 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek wyższe 8. hobby - w jakim kierunku sport, sporty ekstremalne 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc styl traperski, westernowy, turystyczny, coś podobnego 10. poglady polityczne lekko w kierunku socjalizmu 11. religia niewierzący 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. nie powinien bać się związków i zobowiązań jeśli partnerka mu odpowiada 13. stosunek do pieniedzy powinien chcieć je mieć 14.stosuenk do twojej rodziny pozytywny, ze zdrową krytyką 15. stosunek do swojej rodziny pozytywny, ze zdrową krytyką 16. podejscie do seksu powinien lubić seks, eksperymenty, mieć fantazję 17. inne nie chce mi się pisać ale... żeby szalał za mną i był lojalny wobec mnie

a co mi tam... 1. powyżej 170 cm 2. troche zbyt niska w stosunku do wzrostu 3, 4, 5 . bez większych wymagan 6. szczupły, szczupły, długie nogi 7. najlepiej wyższe, może być w trakcie studiów (różnie w życiu bywa) 8. hobby powinnam być JA :D ale cokolwiek poza tym też powinien mieć, żeby mnie nie zamęczyć :P 9. nie liczy się, byleby był spójny i ogolnie estetyczny 10. lewicowe 11.brak, dopuszczalne wyznawanie czegokolwiek bez sklonnosci misjonarskich (ja się nawrócić nie dam) 12. luźny związek przyjacielsko-erotyczny 13. nie pieniądze dają szczęście, tylko rzeczy, które można za nie kupić :P 14. rodziny nie mam, więc obojetne, do mojego syna...hmm, potomek tatusia ma, więc na pewno nie chciałabym, żeby uzurpowal sobie jego miejsce, takie podejście luźne 15. najlepiej, żeby też był sierotką 16. zabawowe, tzn. łóżko i okolice traktowane jak plac zabaw :) 17. opanowanie, poczucie humoru kompatybilne z moim i chęć rzucenia mi sie na ratunek wtedy, kiedy ja uważam, że mam problem, a nie tylko wtedy , kiedy on tak uważa (to powinien byc pkt. 1).

Gość gregrewgw
ojej, dzięki za przypomnienie osobie piszącej wyżej... 17. koniecznie musi szanować i lubić zwierzęta!!!

1. wzrost od-do-----180-185 2.waga od -do--normalna 3.kolor wlosow blond 4. dlugosc wlosow na jeża 5. detal twarzy, ktory sie liczy oczy ZIELONE 6.detal figury, ktory sie liczy --fajny tyłek 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek wyższe{ 8. hobby - w jakim kierunku---ja mam byc jego hobby 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc---hmm kocham czarne koszule 10. poglady polityczne --nieważne byleby o tym za duzo nie gadał 11. religia--wisi mi to 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp.--taki jak ja 13. stosunek do pieniedzy ma umiec wydawac 14.stosuenk do twojej rodziny---normalny 15. stosunek do swojej rodziny---normalny 16. podejscie do seksu---otwarty na wszystkie moje sugestie 17. inne --inteligentny starszy ode mnie ma umiec j.francuski,łacine

Gość JESTEM W SZOKU...
FACET: 1.wzrost od-do 1.80-1.90 2.waga od -do 80-100 3.kolor wlosow BEZ RÓZNICY 4. dlugosc wlosow RACZEJ KRÓTKIE,ZALEZY CO KOMU PASUJE 5. detal twarzy, ktory sie liczy USTA 6.detal figury, ktory sie liczy DŁONIE,UDA :-) 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek WAŻNE CO MA W GŁOWIE,A NIE NA PAPIERZE 8. hobby - w jakim kierunku BEZ RÓZNICY 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc Z GUSTEM 10. poglady polityczne ANTY KACZOR :-) 11. religia CHRZESCIJANIN 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. POWAZNY ZWIĄZEK,ŚLUB ITP 13. stosunek do pieniedzy SWOICH CZY MOICH ? :-P 14.stosuenk do twojej rodziny TAKI JAKI POWIENIEN BYC 15. stosunek do swojej rodziny J/W 16. podejscie do seksu LUBIACY SEKS I MAJACY DOBRA KONDYCJĘ 17. inne

Gość kciukiem
ja to zrobie wg wygladu i charakteru mego faceta-bo to on jest idalny;) 1. 175-180 2.70-80 3. blond 4.byle nie lysy lub z zakolami 5. oczy 6. szczuplosc, zero mega brzucha;/, stopy 7. calkowicie obojetne, byle nie zul kopiacy rowy itp 8. internet, programy, gry, telefony, koncerty, podroze, rolki, rower 9.liczy, bojowki, koszulki z fajnymi nadrukami, buty wojskowe, zadnych japonk koszulek w krate sandalow;/ 10 olewa 11 ekskomunikowany (chyba dobrze napisala) 12. jedno dziecko kiedys ze wzgledu na mnie bo ja chce, bez slubu, ale wiernosc i to co w malzenstwie obowiazkowe musi byc 13 lubi czasem sa czasem nie, zycie z dnia na dzien:) 14. anty prorodzinny, ale jak mus to mus trza sie spotkac:) 15 patrz wyzej 16. kocha sex, uwielbia eksperymenty, namietny, zawsze gotowy,ideal:) 17. oz mi wiecej potrzeba...:)

1. od 180-190 cm 2.od 80-100 3.łysy (goli sie na zero) 4. jak wyżej 5. oczy (duże najlepiej niebieskie) 6.detal figury: barki i brzuch(umięsniony najlepiej, prznajmniej twardy, nie wystający) 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek: minimum średnie. To ja mam byc wykształcona więc nie naciskam na wyższe 8. hobby - motoryzacja, sport 9. styl ubierania -sportowo, najlepiej lubie chłopaców w ciuszkach PROSTO i DILL 10. poglady polityczne: najlepeij apolityczny 11. religia: nie praktykujący katolik 12. oczekiwania wobec zwiazku. na bank dzieci, slub tez wchodzi w grę w jakiejś oddalonej przyszłości 13. stosunek do pieniedzy: wole juz rozrzutnika niż sknerę 14.stosuenk do twojej rodziny: musi akceptowac go moja mama 15. stosunek do swojej rodziny: najlepeij by był skłócony do końca zycia(mam złe doświadczenia) 16. podejscie do seksu: musi być i romantyczny i wulgarny. Ale to ja decyduje kiedy jaka rola. 17. Najlepeij młodszy, aby był wierny jeżeli to mozliwe...towarzyski i pewny siebie, zaradny,

1. wzrost 180-bez ograniczeń 2.waga od 80 do 100 3.kolor wlosow ciemne (ważniejsza fryzura niż kolor) 4. dlugosc wlosow - oj, tu różnie przeróżnie, do kazdego cos innego pasuje 5. detal twarzy - zdecydowanie usta, usta i jeszcze raz usta (pełne, ładne zęby) 6.detal to zdecydowanie ręce, generalnie sylwetka szczupła (coś a la Szymon Majewski - tylko sylwetka!) 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek - oczywiście wyższe, coś artystycznego, humanistycznego, filozofia 8. hobby - jakiekolwiek, ale musi mieć 9. styl ubierania - jasne, że się liczy, styl odejmuje lat 10. poglady polityczne - lewicowe! 11. religia - nieistotna, dobrze gdyby była jakaś 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. - dzieci tak, a czy ślub... sprawa drugorzędna 13. stosunek do pieniedzy - trzeba mieć dużo, żeby je wydawać 14.stosuenk do twojej rodziny - szacunek 15. stosunek do swojej rodziny - miłość 16. podejscie do seksu - elastyczne

1. wzrost od-do -> do 170 2.waga od -do -> mniej więcej proporocjonalna 3.kolor wlosow -> ciemny 4. dlugosc wlosow -> obojętne 5. detal twarzy, ktory sie liczy -> brak 6.detal figury, ktory sie liczy -> brak 7. wyksztalcenie-> wyższe: obojętne 8. hobby --> obojętne 9. styl ubierania -> nie odpustowo-jarmarczny :P 10. poglady polityczne -> stonowane 11. religia -> stonowane poglądy/bezwyznaniowość 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. -> brak 13. stosunek do pieniedzy -> brak 14.stosuenk do twojej rodziny -> wzdłużny 15. stosunek do swojej rodziny -> poprzeczny 16. podejscie do seksu -> :O 17. inne -> musi lubić przegrywać życie

Ideał?Nijak ma się z rzeczywistością... :P 1.185 cm-190 cm 2. 69-75 kg 3.brunet,szatyn...wszystko byle nie blond :| 4.średnie,żeby było co czochrać. 5.detal twarzy, ktory sie liczy-oczy,powinny być duże 6.detal figury, ktory sie liczy-wystające obojczyki :D 7.wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek-może być zawodówka,a może być i tysiąc kierunków,bez znaczenia 8.hobby - w jakim kierunku-jakieś muzyczne... 9.styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc-kolorowo,ale tak naprawdę be znaczenia 10.poglady polityczne-niech się głupotami nie interesuję 11.religia-ateista albo agnostyk 12.oczekiwania wobec zwiazku-otwarty,ze skokami w bok 13.stosunek do pieniedzy-stosunek to nieh ma obojętny,byle był bogaty :P 14.stosuenk do twojej rodziny-a choćby i nie lubił 15.podejscie do seksu-dominujący,lubiący lekkie s/m 16.inne-musi kochać zwierzęta,koniecznie.I być oczytany.

1. wzrost od-do: 170-190 2.waga od -do: im chudszy tym lepiej. :P 3.kolor wlosow: obojętnie 4. dlugosc wlosow: średnie lub dlugie 5. detal twarzy, ktory sie liczy: oczy, ładny kształt rzuchwy 6.detal figury, ktory sie liczy: szczuuupły 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek: przynajmniej średnie, kierunek? obojętny 8. hobby - w jakim kierunku: muzyka, muzyka, muzyka! 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc: ciemne ubrania, czarne koszulki z jakimis nadrukami (może być zespołów), trampki, glany, oryginalny. 10. poglady polityczne: nieważne 11. religia: najlepiej ateista 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp.: stopniowo przekształcający się xD 13. stosunek do pieniedzy: nie może być dusigroszem, ale też nie w drugą stronę. 14.stosuenk do twojej rodziny: musi ją szanować, tolerować, a najlepiej akceptować 15. stosunek do swojej rodziny: jw 16. podejscie do seksu: seksoholik odpada. 17. inne: musi mieć to coś. ;)

Gość fju fju...
1. wzrost od-do 172-179 2.waga od -do 70-80 3.kolor wlosow :ciemne 4. dlugosc wlosow: krótkie 5. detal twarzy, ktory sie liczy: kąciki oczu opadajace ku dołowi 6.detal figury, ktory sie liczy: zeby nie byl koksem 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek: przynajmniej srednie :P 8. hobby - w jakim kierunku: muzyka 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc: na sportowo 10. poglady polityczne: nie istotne 11. religia : najlepiej katolik 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. : zwiazek oparty na zaufaniu i szczerosci - luzny odpada 13. stosunek do pieniedzy- moze to bedzie dziwne ale zeby nie byl bogaty:P takim facetom sie w tyłkach poprzewracalo i ja wiem co mowie :D 14.stosuenk do twojej rodziny- zeby ja szanowal 15. stosunek do swojej rodziny : -||- 16. podejscie do seksu- spontaniczny, dziki, mamietny ale tez delikatny, otwarty na eksperymenty :P 17. inne: inteligentny, spontaniczny wariat z poczuciem humoru :)

1. wzrost 180-195 2.waga 70-95 3.kolor wlosow--> brązowe :) 4. dlugosc wlosow--> dłuższe.. 5. detal twarzy, ktory sie liczy--> oczy + zęby 6.detal figury, ktory sie liczy--> ładny tyłeczek ;) 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek--> wyższe, techniczny 8. hobby - w jakim kierunku--> muzyka, sport, zwierzęta? 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc--> troche się liczy. Luzacki :] 10. poglady polityczne--> nie nie 11. religia--> mile widziany katolik 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp.--> ślub+dzieci w przyszłości 13. stosunek do pieniedzy--> rozsądny, potrafiący oszczędzać, ale nie skąpy 14.stosuenk do twojej rodziny--> serdeczny i otwarty 15. stosunek do swojej rodziny--> to samo 16. podejscie do seksu--> seks jest dopełnieniem, nie treścią 17. inne--> umiejętność słuchania, nie tylko słyszenia, OPIEKUŃCZOŚĆ.

Gość podobno wymagająca ...
1. wzrost 180 -190 2.waga 75 - 85 3.kolor wlosow - szatyn 4. dlugosc wlosow - średnie 5. detal twarzy, ktory sie liczy - śmieje się oczami 6.detal figury, ktory sie liczy - nie może być blady strasznie 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek - wyższe techniczne 8. hobby - w jakim kierunku - sport, tenis, siatkówka 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc - klasycznie ale na luzie, broń boże jakieś udziwnienia tandetne typu jeansy z napisami itp. klasyka i markowa :) 10. poglady polityczne - w miare normalne 11. religia - katolik, niekoniecznie praktykujący :) 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. - poważnie traktuje drugą polowe, niekoniecznie od razu ślub i dzieci 13. stosunek do pieniedzy - byle się nimi nie chwalił 14.stosuenk do twojej rodziny - pozytywny 15. stosunek do swojej rodziny - pozytywny 16. podejscie do seksu - żeby potrafił doprowadzić do orgazmu :) 17. inne - troche wrażliwy, pewny siebie, kiedy trzeba potrafi być powazny a kiedy nie portafi sie bawić i mam ideał:)

Idealny facet: 1. wzrost: 185-190cm 2. waga: 72-80kg 3. kolor włosów: blondyn bądź szatyn 4. długość włosów: 1,5-3cm, cieniowane 5. detal twarzy, który się liczy: błękitne oczy 6. detal figury, który się liczy: w miarę szerokie ramiona, płaski, lekko umięśniony brzuch 7. wykształcenie, preferowany poziom i kierunek: wyższe, architekt 8. hobby: motoryzacja, sport 9. styl ubierania: w zależności od okazji, musi mieć gust 10. poglądy polityczne: nie musi interesować sie polityką 11. religia: katolik 12. oczekiwania wobec związku: stały, stabilny związek; koło 30. ślub, jedno dziecko plus drugie adoptowane 13. stosunek do pieniędzy: oszczędny (musi umieć zapanować nad moimi skłonnościami do licznych zakupów), ale nie skąpy 14. stosunek do twojej rodziny: szacunek 15. stosunek do swojej rodziny: szacunek, zwłaszcza wzgledem matki 16. podejście do seksu: zawsze i wszedzie ;) 17. inne: wierny, czuły, opiekuńczy, umiejacy przyznać sie do błedu ale nie pantoflarz

Gość to najpierw mezczyzna
1. 170-180 2.60-80 3.czarne 4. krotkie 5. zeby 6. dlonie 7. wyzsze/ kierunek techniczny 8. sport 9. nie liczy sie 10. umiarkowane (bez fanatyzmu w zadna strone) 11. jw 12. slub i dzieci 13. potrzebne do zycia 14.dobry 15. dobry 16. odrobine wiecej odwagi niz ja mam 17. koniecznie - milosc do zwierzat

1. wzrost od-do --> 177 cm - 190 cm 2.waga od -do --> 80 kg - 90 kg 3.kolor wlosow --> ciemne 4. dlugosc wlosow --> krótkie (najlepiej na łyso) 5. detal twarzy, ktory sie liczy --> wolę większe nosy 6.detal figury, ktory sie liczy --> pupa, brzuch 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek --> nie mam 8. hobby - w jakim kierunku --> ciekawe nie sprecyzuje jakie 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc --> luźny styl, nie lubię metroseksualnych 10. poglady polityczne --> nieistotne 11. religia --> katolicka, ale w sumie nieistotne 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. --> ślub, dzieci, a jak :) 13. stosunek do pieniedzy --> nie materialista 14.stosuenk do twojej rodziny --> jak najbardziej pozytywny 15. stosunek do swojej rodziny --> jeszcze bardziej pozytywny 16. podejscie do seksu --> wierny, chętny na częste igraszki:), otwarty na nowości 17. inne --> zabawny i taki... normalny

Gość a kobieta to tak
1. 160-170 2.45-60 3.czarne 4. dlugie 5. usta 6.wcieta talia, "uszy" i zadek :P 7. wyzsze/ kierunek techniczny 8. sport 9. nie liczy sie 10. umiarkowane - bez fanatyzmu 11. jw 12. sie nie wypowiam, bo kobieta przeciez jestem ;) 13. nie materialistka, nie rozrzutna 14.jak 12 15. jak 12 16. demon sexu :P

Gość fju fju...
zauwazylam ze wszyskie kobiety lubia wysokich mezczyzn tylko nie ja :P

Gość to najpierw mezczyzna
fju fju---> Ja tez nie :P

Gość fju fju...
bo ja lubie jak mezczyzna moze mi spojrzec prosto w oczy a nie ze ja musze glowe go gory podnosic :)

Gość to chyba jakas pomylka
1. wzrost od-do 2.waga od 174-do 186 3.kolor wlosow : brunet, blndyn, szatyn, lysy 4. dlugosc wlosow, krotkie , dlugie, dopasowane do twarzy.. 5. detal twarzy, ktory sie liczy , sympatyczny 6.detal figury, ktory sie liczy, moze byc ODROBINKE umiesniony ale niekoniecznie 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek, min. srednie. ew. zawodowe techniczne, z dobra praca ; ) 8. hobby - w jakim kierunku - byle aktywne... 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc, elgancko i na luzie, w zaleznosi od syt. 10. poglady polityczne, to jego sprawa..co lubi... 11. religia , katolicyzm 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp., zwiazek oparty na szczerym uczuciu 13. stosunek do pieniedzy, musi zarabiac :D 14.stosuenk do twojej rodziny, musi akceptowac, ale najwazniejsze aby mnie... 15. stosunek do swojej rodziny, wskazany szacunek.. 16. podejscie do seksu, pozytywny... hehe, 17. inne

1. wzrost od-do - do 170 2.waga od -do - szczupła, ale nie fanatyczka 3.kolor wlosow - bardzo ciemny albo bardzo jasny 4. dlugosc wlosow - długie (na głowie) 5. detal twarzy, ktory sie liczy - ilość poszczególnych części twarzy zgodnie z przyjętymi normami 6.detal figury, ktory sie liczy - usportowienie 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek - wyższe, najlepiej humanistyczne 8. hobby - w jakim kierunku - najlepiej jakieś ciekawe, aczkolwiek książki, filmy i gry mogą być :P 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc - normalny , cokolwiek to znaczy 10. poglady polityczne - najlepiej brak takowych lub ewentualnie \"wszyscy politycy to jedna wielka banda\" 11. religia - najlepiej katoliczka, niepraktykująca 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. - najlepiej żadne 13. stosunek do pieniedzy - akceptowanie ich braku 14.stosuenk do twojej rodziny - tolerancyjny 15. stosunek do swojej rodziny - tolerancyjny 16. podejscie do seksu - żeby był 17. inne - zaakceptowanie mojej fizjonomii i niedostatków w obyciu społecznym. I musi lubić zwierzęta, bo jak powiedział Imannuel Kant - \"możemy człowieka ocenić po tym jak traktuje zwierzęta\"