Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieter od siedmiu bolesci

IDEALNA KOBIETA. IDEALNY FACET. WEJDZ I WYPELNIJ

Polecane posty

Też się nt. kobiety wypowiem, bo mi się nudzi. Żeby nie było - nie opisuję siebie:P:P:P 1. wzrost --> 155-165 2.waga --> 45-55 3.kolor wlosow --> czarny 4. dlugosc wlosow --> długie 5. detal twarzy, ktory sie liczy --> duże oczy, pełne usta, jasna cera 6.detal figury, ktory sie liczy --> wyraźna talia, wąskie ramiona 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek --> wyższe, humanistyczne 8. hobby - w jakim kierunku --> malarstwo, literatura 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc --> kobieco, sukienki, spódnice, wszystko z klasą 10. poglady polityczne --> najlepiej bez 11. religia --> katolicka 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. --> ślub, dzieci, chętna na figle z inną kobietą 13. stosunek do pieniedzy --> konsumpcyjny, a jak 14.stosuenk do twojej rodziny --> normalny 15. stosunek do swojej rodziny --> jw. 16. podejscie do seksu --> żeby życie miało smaczek...;), wyuzdana 17. inne --> miły głos, spokojna, wrażliwa, pewna siebie

Gość Nieskończoność końca
O tak, p. Justynaaaa. :-) Właśnie, wyuzdana! Mniam. :-)

1 .175-180 2. proporcjonalna do wzrostu 3. brunet 4. krótkie 5 . oczy :) 6. pupa :P 7. nie ma znaczenia co do kierunu 8. hobby takie któremy by nie posiewcał 24 h / 7 dni w tygodniu bo bym nie zniosła 9. odpowiednio do okazji , raczej luzny , wygodny nie metroseksualny 10. nieistotne 11. katolik nie praktykujący 12. troska bezpieczensto szacunek 13. kasa jest po to by za niż szalec 14 szacunek 15. szacunek 16wierny , szlony lubi eksperymetowac 17 lubiacy podróze , ciepły inteligentny i szlony

1. wzrost od-do - 182 - 194 2.waga od -do - eeeee nie wiem, waga nie jest wymiernym wskaźnikiem, mięśnie są cięższe niż tłuszcz :P 3.kolor wlosow - nieistotne 4. dlugosc wlosow - nieistotne 5. detal twarzy, ktory sie liczy - ładne zęby i uśmiech 6.detal figury, ktory sie liczy - nieowłosiona klata, zgrabna pupa 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek - wyższe, techniczne, prowanicze lub ekonomiczne 8. hobby - w jakim kierunku - motorki, podroże 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc - nie liczy się 10. poglady polityczne - liberalne 11. religia - nie muzułmanin i raczej nie ortodoksyjny katolik 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp.- bez znaczenia 13. stosunek do pieniedzy - lubi wydawać, potrafi zarobić na swoje potrzeby 14.stosuenk do twojej rodziny - ostrożnie optymistyczny 15. stosunek do swojej rodziny - jw 16. podejscie do seksu - otwarte 17. inne - powinien być przede wszystkim moim przyjacielem

ideal - no to jedziemy ! 1. wzrost od-do --------- 180- 195 2.waga od -do ---------- 80- 115 ... nie znam sie cos kolo tego w normie 3.kolor wlosow - niewazne: brunet, sztyn, blondyn /prosze bez bialych rzes/ 4. dlugosc wlosow - krotkie, ale nie zgolone na lyso ... jesli lysy to naturalnie :) 5. detal twarzy, ktory sie liczy ---- usmiech /= zeby / 6.detal figury, ktory sie liczy --- moze miec szerokie umiesnione ramiona, zeby mnie MOCNO obejmowal :) 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek --- najlepiej wyzsze, min. srednie - kierunek w zasadzie obojetny - preferowany niehumanistyczny 8. hobby - w jakim kierunku --- nie ma znaczenia, byle nie zajmowalo mu to calego czasu - idealnie KINO, motor, majesterkowanie np stolarstwo ... , moglby lubic - jak ja- wyjechac w gory 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc --- zaleznie od okazji, dzinsy i koszulka polo powinny spelnic moje wymagania ;) 10. poglady polityczne -- nie prawicowe -- inne sa mi obojetne - najchetniej apolityczny 11. religia -- obojetne /wyjatek Muzlumanin, Harry Kriszna ;) i tym podobny Tom Cruise / , choc preferowany niepraktykujacy katolik co w moim rozumieniu oznacza niepodporzadkownie sie zaleceniom ksiezy, aczkolwiek znajomosc Pisma Swietego nie zaszkodzilaby, a tym bardziej wyciaganie z niego moralnej nauki 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. ---- > slub, dzieci - jesli to TO, moim zdaniem jest naturalna kolej rzeczy, choc sama jak dotad- jestem uciekajaca panna mloda 13. stosunek do pieniedzy -- pownien je chciec zarobic i lubic na mnie wydawac ;) 14.stosuenk do twojej rodziny - moglby lubic i chetnie ja ze mna odwiedzac 15. stosunek do swojej rodziny - jak wyzej 16. podejscie do seksu -- zgodnie z podejsciem \"mysle seks = mysle TY, \"dzien bez seksu z toba dniem straconym \", dominujacy 17. inne - moglby lubic tanczyc, lubic nature, wypady weekendowe, interesowac sie wszystkim po trochu (w celu nawiazania konwersacji), umiec mnie rozsmieszyc i zaskoczyc 🖐️ a komu i w jakim celu ta ankieta potrzebna ???

1. minimum 175cm ale lepiej wiecej ale nie wiecej niz 190 2. musi bys po prostu szczuply i miec fajne cialo 3.czarne 4.nie za krotkie nie za dlugie najlepiej takie w stylu wloskim 5.doleczki w policzkach,ladne oczy,slodki usmiech 6.wypukla pupcia 7.ma byc inteligentny a wyksztalcenie wcale o tym nie swiadczy 8.fajne jakby lubil podroze i taniec latynoamerykanski 9.liczy sie ,styl wloski 10.nie istotne 11.katolik 12.powazny zwiazek -slub dzieci 13.sa wazne ale nie najwazniejsze 14.szacunek 15.szacunek ale nie przesadne przywiazanie do mamusi 16.sex nie moze byc dla niego najwazniejszy 17.powinien byc wierny wrazliwy odpowiedzialny itd...

1. wzrost 182 - 192 2.waga 75 - 85 3.kolor wlosow - szatyn 4. dlugosc wlosow - średnie 5. detal twarzy, ktory sie liczy - hipnotyzujące spojrzenie 6.detal figury, ktory sie liczy - szrokie ramiona 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek - wyższe 8. hobby - sport 9. styl ubierania - na luzie ale ubrania klasyczne i markowe 10. poglady polityczne - w normie:) 11. religia - katolik, niewieżacy tez moze byc 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp. - ani nie luzny zwiazek ani nie od razyu ślub 13. stosunek do pieniedzy bron boze sknera:P 14.stosuenk do twojej rodziny normalny 15. stosunek do swojej rodziny j.w 16. podejscie do seksu - ogier;) 17. inne - poczucie humoru, inteligentny, pewny siebie, troche wrazliwy

Gość dfghjk
idealni ludzie są nudni i nierealni

Gość kalinaa25
1. Wzrost-185-195 (MUSI być wysoki!) 2. Waga- 75-85 (nie znosze wystającego brzucha) 3. Obojętny, oby zadbane i czyste. Kiedyś podobali mi się bruneci, a jestem z blondynem:) 4. Łysych nie zniosę:) 5. Oczy, oczy, oczy 6. Brzuch, ramiona, umięsnione plecy 7. Wyższe, żołnierz jak mój Ukochany 8. hobby-samochody, muzyka, film, formuła 1, nie trawię przesadnego oglądania piłki nożnej 9. Sportowa elegancja, żadnych dresów, wysoko podciągniętych skarpetek do adidasów, bądź sandałów. nie znoszę też wpuszczania zwiewnych koszul w spodnie i ściskania się paskiem:/ 10.Zniosę wszystko, tylko nie PiS 11. Katolik, wierzący 12. Pragnący założyć rodzinę, mieć dzieci 13.Potrafiący racjonalnie dysponować pieniędzmi, bez rozrzutności, ale też nie skrobidupa:) 14.Musi ich akceptować, kochać nie musi. 15. Musi ich szanować, zwłaszcza rodziców. 16. Wykazujacy incjatywę, skłonny do szaleństw z umiarem:) 17. Inteligentny, wierny, kochający, odpowiedzialny, czuły.

Nie ma ideałów, Ona jest bliska ideału, nie chodzi mi o wygląd (choć bardzo mi się podoba). Ale jakie to ma w sumie znaczenie, to co mi się w niej podoba, za co ją szanuję, jest zarazem powodem tego, że... To tak odnośnie ideałów.

Gość NaprawdeJestTak
Idealna kobieta, taka ktora lub robic ci loda codziennie. Wtedy czy ma duzy biust czy nie czy jest krotsza czy wysoka to wcale sie nie liczy, prawda ? Mysle ze wiekszosc faceci ze mna sie zgodzi.

Gość myrmidia
A ja nie chcę ideału, bo jakbysmy wszyscy byli idealni to życie byłoby nudne:)

Gość to sobie poczekalas
idealny facet dla mnie 1. wzrost od-do powyzej 175cm 2.waga od -do nie za chudy, nie za gruby 3.kolor wlosow - obojetne, byleby nie lysial 4. dlugosc wlosow - krotkie 5. detal twarzy, ktory sie liczy -ladne oczy, owalna twarz, pelne usta 6.detal figury, ktory sie liczy - szerokie ramiona 7. wyksztalcenie preferowany poziom i kierunek - wszystko jedno 8. hobby - w jakim kierunku - wszystko jedno byle nie komp, glupie gry, tv 9. styl ubierania -czy sie liczy i jaki powinien byc - schludny i byle nie ciagle w tym samym 10. poglady polityczne - obojetne, nie interesuje mnie polityka 11. religia - bo ja wiem... chyba najlepiej katolik, moze byc innego wyznanie byle nie byl jakims fanatykiem 12. oczekiwania wobec zwiazku. luzny. slub. dzieci itp.- slub, dzieci niekoniecznie 13. stosunek do pieniedzy - zeby nie byl skąpy i umial zarobic 14.stosuenk do twojej rodziny - hm... pozytywny 15. stosunek do swojej rodziny - tez pozytywny 16. podejscie do seksu - zeby nie mial zadnych dewiacji seksulanych typu anal czy inne. 17. inne - monogamiczny

Już kiedyś napisałam , że nie ma ideałów ale jeśli już miałabym opisać to musiałabym rozgraniczyć FACET - idealny do związku 1.wzrost- jestem niska więc wzrost nie ma znaczenia, obym tylko nie musiała wspinać się za wysoko do pocałunku 2.waga-nie za chudy, nie za gruby 3.kolor włosów-nieistotny 4.długość włosow-raczej krótkie 5.detal twarzy-zdrowy usmiech 6.detal sylwetki-mocne ramiona 7.wykształcenie-nieistotne- oby inteligentny, mądry i pracowity 8.hobby-byle nie sporty ekstremalne 9.styl ubierania-liczy się dobry gust, nie lubię bylejakości, stosowny do okazji, cenię sobie równiez zapach- dobre perfumy 10.poglady polityczne-odpuszczam, nie interesuje mnie to 11.religia-katolik 12.oczekiwania wobec związku-może być luzny( bez ślubu ale z zachowaniem wierności) lub ślub 13.stosunek do pieniedzy-zdrowy 14.stosunek do mojej rodziny- szacunek 15.stosunek do swojej rodziny-jw.ale nie maminsynek 16.podejscie do seksu-namiętność,czułość, romantyzm, potrafiący dawać a nie tylko brać,zawsze gotowy, zdecydowany ale nie chamski, wytrzymały maratończyk :) 17.inne- wierny,kochający dzieci,kulturalny,szczery,opiekunczy,prawdomówny,lubiący taniec, dobrą muzykę, narty, kino, romantyczne kolacje...bez nałogów tytoniowych i alkoholowych FACET- idealny kochanek - ciasteczko :) - wzrost- ok 180 - kolor włosów- brunet - długośc włosów-bardzo krótkie - na twarzy lekki zarost, na klatce zarost obowiązkowo -dobrze zbudowany, mocna sylwetka - opalony -ładnie obdarzony przez nature:) - zapach, - dobry markowy - ubiór - jeansy , ogólnie na luzie -podejscie do seksu- szalony, namiętny seks zawsze i wszędzie :), super kondycja - inne-żeby nie był narcyzkiem, lubił taniec i dobrą zabawę, reszta nieistotna he,he...tak żartobliwie, bo nikogo nie szukam :) -

1.wzrost- powyżej 180 cm 2.waga- proporcjonalna do wzrostu 3.kolor włosów- ciemne 4.długość włosow-raczej krótkie 5.detal twarzy- ładne usta, ozy i sympatyczny zaraźliwy uśmiech 6.detal sylwetki - szerokie ramiona i ścieżka od pępka do penisa, a najlepeij jak klata lekko zarośnieta ciemnymi włosami :P 7.wykształcenie- nie ważne, ale żeby umiał robić coś, co przynosi i satysfakcję i pieniądze 8.hobby- szybkie samochody, podróże 9.styl ubierania-lubię facetów w jasnych ciuchach, nie w dresach i nie w różowych koszulach, najlepeij jakieś jeansy i luźna koszula, w garniturze teżpowinien się prezentować:) 10.poglady polityczne- najlepeij niech nie zagłębia się za bardzo 11.religia-katolik 12.oczekiwania wobec związku- ślub, dzieci, wierny 13.stosunek do pieniedzy-pieniądze są po to, żeby żyć, a nie zyje siędla pieniędzy 14.stosunek do mojej rodziny- szacunek 15.stosunek do swojej rodziny-szacunek 16.podejscie do seksu-wyobraźnia, wyobraźnia i jeszcze raz wyobraźnia 17.inne- musi umieć mnie rozśmieszyć do łez :)