Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkaaa_26

co zrobić pomocy!!

Polecane posty

Gość kaśkaaa_26

robiłam 2 testy ciążowe i obydwa pozytywne,do lekarza ide w przyszłym tygodniu bo nie było wolnych terminów:(w tym tygodniu,dziś zauważyłam że na wkładce higienicznej mam niewielkie plamki baardzo jasnej krwi :(:( nie wiem co mam robić.....czy to może się zdarzyć?czy to znaczy coś złego...bardzo się martwię,dodam,że dziś przypada termin miesiączki którą miałam dostać

Gość lepsza turkusowa
biegiem do lekarza !

Gość kaśkaaa_26
dzwoniłam do dwóch ginekologów,ale dziś już się nie załapie:(::(kurcze co za pech

Gość kaśkaaa_26
te plamki są jakby różowe:(:(

kaśka plamienia mogą się zdarzyć chociaż lepiej by ich nie było bo grozi to poronieniu ale może dla świętego spokoju może zgłoś się do szpitala żeby cie ktoś zbadał

Gość kaśkaaa_26
najgorzej,że jestem w pracy i nawet nie mogę się zwolnić....dziś robiłam test i tak się cieszyłam z dwóch kresek,a teraz umieram ze strachu

Jak to nie wiesz jak się zwolnić ??? Mówisz że musisz wyjśc i już ewentualnie weź urlop na żądanie, powiedz że musisz jechać bo coś ważnego i tyle!!!!!! jedź na cito do lekarza, koniecznie.

mam wielki problem!! zapomnialam tabletki w 14 dzniu cyklu. nie wiem czy nie doszlo do zaplodnienia. jeszcze za wczesnie na test bo to dopiero 7 dni minelo. przez jakies 4 dni bolal mnie prawy jajnik. teraz czasami podbrzusze jak na okres a do okresu jeszcze 1,5 tygodnia. czy myslice ze moge byc w ciazy??

abcd123 prawdopodobieństwo zajścia w ciąże choć bardzo małe to jednak w twoim przypadku jest. tabletki nie dają 100% skuteczności tym bardziej jeśli sie o którejś zapomni- ale głowa do góry , nie stresuj sie bo to moze tylko wpłynąć na przesunięcie miesiączki, a co ma być to i tak będzie . wiem że to co napisałam nie daje zbyt wielkiego pocieszenia ale jednak zawsze to coś. ja też kiedyś zapomniałam o tabletce- w ciążę nie zaszłam.

do autorki topiku - plamienia się zdarzają nawet do 3 miesięcy ciąży, jeśli nie jest ono obfite to nie powinno być problemów Twój organizm możliwe że nie załapał tego ze jesteś w ciąży i coś mu się pomyliło. NIE PANIKUJ!!! myśl pozytywnie;)

ale pare dni wczesniej tez zapomnialam tabletki tyle ze nie bylo stosunku. a wyedy 14 dnia cyklu czułam ból brzucha tak jak zasze mialam w dzien owulacji jak nie bralam jeszcze tabletek. wiem ze to wyglada nie odpowiedzialnie ale to wszystko ze teraz mialam za duzo na glowie

Gość kaśkaaa_26
zakrecony_kwiatuszek-dziękuje za pocieszenie..mam nadzieje wszytsko będzie dobrze,choć w moim życiu mam takiego pecha,że wsyztsko możliwe

Gość odrazu do szpitala a nie ze cz
cxzekasz...

Gość co to za gin skoro
krwawisz a on ze nie mam miejsc 0 ty masz pierwszenstwo - do szpitala a potem zmien lekarza

Gość kaśkaaa_26
to nie jest duża krwawienie jedna malutka plamka różowa,dodzwoniłam się do lekarza.mam przyjść jutro rano,powiedział że wszytsko bedzie dobrze,czesto w dniu spodziewanej miesiaczki mogą wystąpić małe plamienia i dostane odpowiednie leki