Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda 1885

co robic

Polecane posty

Gość mloda 1885

witam mam 9 mies synka meza wlasnie mamy sie przprowadzac na swoje pracuje i wogole zaczelo sie w koncu nam ukladac......mialam robiona cytologie i wyszla mi 4 zawsze mialam 1, mialam pobrany wycinek i okazalo sie ze sa zmiany nowotworowe, lekarka kazala mi sie zastanowic nad drugim dzieckiem ,moze wtedy nie bylaby potrzebna chemia....ale jesli okaze sie ze jest jeszcze goorzej po2 ciazy nie ma niegdy pewnosci......nie wiem jak pow o tym bliskim i mezowi, nie wiem co robic.....doradzcie,

Gość dqwdqefe
no, ale musisz powiedziec!!nie zwklekaj, to nie ma sensu im wczesniej powiesz tym lepiej, po co to ukrywac?

Gość mloda 1885
ale jak ukochanemu mezowi to powiedziec?.......co robic na co sie nastawiac jak sie tu nie zalamac.....

kochana- nie zostawaj z tym sama. powiedz o tym mężowi i to zaraz. i nie poddawaj się tylko walcz o siebie. idz do innego lekarz czasami potrzebne jest jeszcze jedno spojrzenie na problem.

Gość dqwd
tak idz do innego lekarza i nie masz wyjscia, powiedz to mezowi, bedzie wam razem łatwiej niz Tobie samej zniesc ten problem