Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lol ziomalka

wiecej pewnosci siebie, shit shit shit

Polecane posty

laski, albo faceci :P czy wy tez tak macie jak ja? poznalam faceta: przystojny (wg mnie baaardzo) boski z charakteru itd, dla mnie prawie ze ideal. i teraz moje glupie myslenie: nie mam u niego szans. podczas gdy pelno pasztetow ma naprawde zajwiskowych facetow i chyab tylko dlatego ze mysle o sobie w kategoriach ksiezniczek. jak uwierzyc w to ze moge miec kazdego? :D takie myslenie ulatwia zycie :D

Gość gbrbf
a tamto to same puste k**wiszony same brzydkie okropne puste kurwiszony ?

Gość gbrbf
ale ja mam bogate wnetrze obawiam sie z w lozku to nie pomoze . MAsz miec sprawne usta liczy sie technika

Gość kandyzowana
Ja mam identycznie! Mam super - przystojnego faceta, ktory jest we mnie totalnie zakochany. do tego wygladam naprawde dobrze - nie chce tutaj wyjsc na zakochana w sobie osobke - ale jestem podobno -super-laska. tak mowia inni. A ja nei mam za grosz pewnosc siebie, za grosz. caly czas mi sie wydaje, ze mi do niego daleko, ze nie wiem jak to sie stalo, ze on nie wybral Wszystkie inne wydaja mi sie piekniejsze ode mnie. Nie weim jak z tym walczyc. zalozycielko topika - Rozumiem Cie doskonale!

Gość kandyzowana
wmawiaj sobie, ze jestes piekna - takie przekonanie wewnetrzne podobno da sie odczuc na zewnatrz! Podobno przyciaga facetow! Powodzenia!

Gość gbrbf
masz lepsze ciało

Gość kandyzowana
daj spokoj, niektore laski na tych fotkach sa paskudne!

Gość kandyzowana
Moja dorga! Jak wies ni o zbedne kilogramy sie tutaj rozchodzi - facet zachwyca sie caloscia - Twoim cialem, usmiechem, zapachem , gestami itp itd. Toba jakoskonczona caloscia! Ale jesli zle sie czujesz z tymi kilogramami to zrzuc je dla siebie!

kandyzowana, ja jestem tego swiadoma, ale trudno mi to sobei wbic do glowe, choc sama to powtarzam innym dziewczynom. a kg zrzucam powoli ;)