Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulka z rodzynkami

Moj maz przyznaje mi sie ze chodzi do dziwek. Chcecie wiedziec czmu?CZYTAJCIE!

Polecane posty

Gość Bulka z rodzynkami

Chodzi bowiem o to ze maz uprawia ze mna sex tylko i wylacznie normalnie (czyli w cipe) i analnie (ale rzadko). O oralu nie ma mowy. Nie zebym nie chiala ale moj maz daje mi taka oto argumentacje: -"Nie moglbym Ci wlozyc czlonka do buzi. Przeciez ty tymi ustami calujesz nasze dzieci" :-/ Dlatego tez mowi ze musi isc do dziwek aby tak zakosztowac takiej milosci. Byly krzyki, szarpanina; nawet wyrzucilam go z domu na jakis czas. Ale co zrobic jezeli ja go strasznie kocham, mamy male dzieci no i wogole wszystko jest ok gdyby nie te eskapady (zazwyczaj co jakies 4 dni) na dziwki Rodzi sie wiec pytanie: Czy nie w waszych zwiazkach/malzenstwach tez sie tak zdarza? Dziakuje za wyrozumialosc i pozdrawiam

Gość łeee nic specjalnego te foty
nie nie zdarza się i przeważnie normalny facet jeśli kocha żonę i ma dla niej taki szacunek nie idzie na dziwki żeby jednak się zaspokoić. PATOLOGIA!

wow jestem pod wrażeniem inwencji twórczej dla Twojego męża \"Nie moglbym Ci wlozyc czlonka do buzi. Przeciez ty tymi ustami calujesz nasze dzieci\" :- Szok

Gość moze tak moze nie
to Ty też zacznij chodzić do dziwek, męskich

Gość PROWOKACJA.....
. wierze ze sa tacy ludzie, ale powinno sie je zamykach w psychiatryku albo pokazywac w ZOO ale ze ktos moze na takie zboczenie przystac to juz nie wierze

Gość a ja miałam tak...
jeśli to prawda... to zastanów się czy chcesz być w takiej relacji nie jest ona ani zdrowa ani normalna Twoj mąż jest bezczelnym burakiem a jak masz dzieci, to zastanów się co one wyniosą z domu? jakie wzorce? czego się nauczą od Ciebie? czego od ojca? od Ciebie bierności od ojca dziwkarstwa i tego, że partnera można poniżać gratuluję

Gość Bulka z rodzynkami
jEJKU MOZE DOSLOWNIE TO TAK NIE ZABRZMIALO ale chodzilo mu o to ze nie moglby potem patrzec na mnie normalnie jezeli wpierw bym sie tak przenim ponizyla

Gość babunia z celulitem jak hooj
ejj chwilunia!!!!!!!!!!!!1 do buzi ci nie włoży bo ty potem tymi ustami całujesz dzieci to powiedz mu żeby c też do piczkii nie wkładał bo ty tą oto piczką RODZIłAś WASZE DZIECI PRZECIEż!!!!

purpurowa ----> jestem pod wrazeniem twojej wypowiedzi autorko ----> proponuje zebys sie puscila i opowiedziala o tym mezusiowi. aha no i nie zapomnij obciagnac temu z ktorym sie puscisz, najlepiej z polykiem. pozdrawiam.

Gość Bulka z rodzynkami
Jestescie obrzydliwe a wasze wypowiedzi (a szczegolnie kobiety o nicku purpurova0 tracaja egoizmem i totalna glupota

Gość Bulka z rodzynkami
Musze dokonczyc moja wypowiedz- z takim podejsciem do zycia a szczegolnie jakiegos zdrowego zwiazku nie zajdziecie daleko. Wasi mezczyzni was szybko opuszcza. W zwiazku liczy sie zrozumienie drugiej osoby u nadewszystko AKCEPTACJA.Mysle ze tak naprawde kazda z was w glebi duszy pragnie byc kochana a tylko tutaj udajecie ze jestecie wyemancypowane i macie wszystko gleboko w d...

współczuje ci kobieto żałosna, do burdelu co cztery dni , masz wyjatkowo, kochającego męża, ośmieszyłaś się wystarczająco , więc daj już sobie spokój. Przebadaj się bo prawdopodobieństwo że przywlókł jakąś odmianę opryszczki , jest wyjątkowo wysokie.

Gość nnnnnniiiiiiiiiiieeeeeeeeee
to nie jest normalne :o...dziwię ci się ze możesz jeszcze patrzeć na męża i normalnie z nim żyć....a swoją drogą to chyba jesteście bogaci że tak czesto tam chodzi i go na to stać :O

Gość rok
no przykro mi ale jestes, jak widac nie tylko w mojej ocenie;p to jest po prostu smutne, gdzie miłość na tym świecie o matko zyje juz tyle lat a nadal jestem naiwna dziewczynka, ktora wierzy w milosc XD dobrze, ze sobie wchodze na to forum, zeby sobie poczytac o kims takim jak ty zeby uswiadomic sobie, ze chyba tylko ja jestem nienormalna i dla mnie kochajacy partner zyciowy to jedna z pierwszych wartosci.

no to po twoich ostatnich wypowiedziach widac ze nie tylko twoj maz ale i ty sama jestes ostro pieerdolnieta. jestescie siebie warci. :P

jestem męzczyzna a ty nie tylko żałosna, sama piszesz że na dziwki, a więc do chałupy twojej je sprowadza, nie osmieszaj się dalej

i jeszcze go bronisz wariatko...to ty jesteś załosna bo na wszystko mu pozwalasz aby tylko był z tobą bo pewnie boisz się że jak mu tego zabronisz to cię w duupe kopnie

odpowiem ci na pytanie w moim związku nie może się to zdarzyć, bo my jesteśmy zdrowi na umyśle

Gość rok
hm no pomyślmy - agresją reagujesz na krytykę i twierdzisz, że nie jesteś żałosna?

pewnie myślałaś że zaraz wszystkie napiszemy że nasi mężowie też tak robią...a że my mamy normalnych mężów którzy nie chodzą do dziwek to jesteś zła....bo naprawde normalne to nie jest ze twój mąż umawia się na ''takie spotkania''

Gość tralalalinka
prowokacja. nie wierze ze facet moze okazac sie az rakim smieciem a kobieta taka naiwna idiotka

to jakas prowokacja na innym topicu ta idiotka popiera kolesia ktory chodzi na dziwki bo jego zonie rok temu amputowano piers i sie jej brzydzi,pisze do niego ze dzieki temu ze on chodzi na dziwki to trzyma ich zwiazek w kupie.S-U-C-K-E-R!-!-!-!-!