Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulka z rodzynkami

Moj maz przyznaje mi sie ze chodzi do dziwek. Chcecie wiedziec czmu?CZYTAJCIE!

Polecane posty

Gość nnnnnniiiiiiiiiiieeeeeeeeee
naprawdę istnieją takie idiotki...przecież pełno tu takich topików np.że chociaż nie lubisz anala to lepiej sie zmusić bo jesli tego nie zrobisz to facet odejdzie albo np.jeśli nie lubisz połykać spermy to lepiej się do tego zmusić i nawet później pójść się wyrzygać ale to zrobić bo inaczej facet pójdzie do takiej która mu zrobi z połykiem....niektóre baby są naprawdę głupie:O

Gość cocoo
to było w jakimś filmie... ściemniasz koleżanko :)

bulka ----> na forume debilko zazwyczaj pisze sie do kogo sie zwraca (chyba ze jest to oczywiste, co w tym przypadku nie mialo miejsca), wymaga tego kultura, ktorej ty musisz sie jeszcze dlugo uczyc. a wracajac do tematu: chcesz nam wmowic ze to jest OK ze twoj stary co 4 dni daje obciagac jakims zasyfialym wywlokom z ogloszenia majac w domu zone z ktora ma normalny sex? i to wg ciebie jest w cool? tak strasznie go kocham niech sobie chodzi na te dziwki i wsadza swojego fiuta w ospermione pyski prostytutek, no a potem moze wroci i mnie przeleci po bozemu :O::O:O nie tylko jestes zalosna ale w dodatku popieerdolona na moozgoo :P

Gość wrociłem z UK
i nie wiem jak to wygląda u nas w kraju ale tam pojawił sie nowy trend w seksie a mianowicie spuszczanie sie do uszów i do nosa ...czysta rozkosz a nawet jak kobieta umiejętnie wciągnie sperme nosem to podobno może zajsc w ciąze ... w kazdym razie to jest bardzo zdrowe dla kobiet

Gość Emyu
No sory, ale jestes troche zalosna i chyba masz wybitnie niska samoocene. Maz Ci mowi ze idzie na dziwki a ty w tym czasie gotujesz mu obiad i jak wroci to tak od niczego normalnie mozesz mu spojrzec w oczy? Przepraszam Cie, ale to nie jet normalne. Powiem wiecej - TO JEST PATOLOGICZNE.

Gość Emyu
Bulka i nie atakuj Marty bo ona ma racje. Zastanow sie nad tym lepiej.

Gość ywana
Autorko ,piszesz: w zwiazku liczy sie zrozumienie i akceptacja."Pewnie ze sie liczy ale takiej akceptacji to on cie nauczyl czy juz taka sie urodzilas?Jezeli jestes taka dobra to powinnas mu przyprowadzac te dziwki do domu ,w nagrode za szczerosc..

Gość nnnnnniiiiiiiiiiieeeeeeeeee
purpurowa łza---> to ty jesteś dziwką?

Purpurowa łza oprócz mężów przychodzą do ciebie różni inni debile, nie tylko żonaci, nie mów, że nie:)

Gość Purpurowa Łajza
to ściemniara a wy wierzycie w tej bzdety

Widze ze moj temat przyciaga samych dewiantow. Szkoda. Ja mysle tak jak robie i nie zmienie tego. Dziekuje mimo wszystko za odwage ze napisalyscie co o tym myslicie. Nie zgadadzam sie z wami ale coz...

Gość a jo
autorka to samo dno. Jak mozesz pisac wogole takie rzeczy ?: z takim podejsciem do zycia a szczegolnie jakiegos zdrowego zwiazku nie zajdziecie daleko. Wasi mezczyzni was szybko opuszcza. W zwiazku liczy sie zrozumienie drugiej osoby u nadewszystko AKCEPTACJA. jestes pojebana!! zycze ci wszystkiego najgorszego bo przez takie wlasnie nie szanujace sie baby mezczyzni mysla ze maja przyzwolenie na zdrady!!!!

Matra🖐️ no nie wiem............myślisz, ze autorka jest az taka kretynka, ze nie tylko pozwala mezowi na takie wyskoki to jeszcze uwaza, ze tak jest okey?? :P:P

nio tak wlasnie mysle ze pieerdolnieta w moozg i to zdrowo. ale sa takie i nic na to nie poradzisz.

Gość chocodrink
Tak to są słowa Roberta De Niro.Albo Twój facet to wykorzystał albo Ty.