Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luisika

CZY WAS TO NIE KREPUJE JAK WAM FACET LIZE wejdzcie prosze

Polecane posty

Gość luisika

cipke???moj chce zaczac taka milosc ale ja sie nie potrafie przelamac:(ani on mi ani ja jemu penisa:...

Gość bubella
ile masz lat? ile jesteśie razem? moze jeszcze nie ten moment. małe doświadczene seksualne, znjaomośc partnera partnerki.

Gość ajajajaja
a mnie sie wydaje ze to nie kwestia doswiadczenia...u mnie bylo tak ze nasze wspolzycie seksualne wlasnie zaczelo sie od tego...chociaz na poczatku trudno bylo mi sie przelamac to teraz bardzo to lubie:D

Gość luisika
chce sie przelamac.wiec to nie jest takie straszne???mam22lat a poklnelas sperme???

Gość bubella
u mnie też się od tego zaczeł :P i teraz uwielbiam to :D chyba to jets kwestia otwarcia rpzed partnerem i znajomosci siebie na wzjaem :

Gość bubella
nigdy w żyicu nie połknełam spermy, i nei mam zamiaru nawet żeyb doszedł mi w buzi. bez przesady. mamy sowje zasady i szacunek do seibie ;) inni to lubią inni nie. My nie :P

Gość luisika
to co zrobilas z ta sperma???naprawde nie mam zadnego doswiadczenia w tych sprawach:( a jkaie to jest uczucie???

Gość bubella
hihi spuszcza mi się na brzuszek albo piersiaczki. ale on Ci nie chce zrobić dorbze tez? ma opory? jeny moze musiscie najpierw swoje ciałka pozanać itp. nie jesteście jeszcze ze sobą bardzo blisko co? a współżyliście?

Gość patrysbbbbbcc
kobietko minetka to cos wspaniałego jezyk jest bardzo delikatny i mięciutki i naprawde daje tyle rozkoszy ze az na sama mysc przychaodza mnie dreszcze podniecenia..jesli chodzi o peniskai i lodzika to lubie robic mojemu facetowi.wyslij go pod przysznic i niech bedzie czysciutki i pachnacy jak chceż to mozecie sie powyghłupiac ja np lobie mu nie raz lodzika z atrakcjami;)np z cola w buzi i bąbelki go mrowią albo lize najpierw loda prawdziwego a potem delikatnie jego peniska.albo guma do żucia i jest super;))a spermy nie musisz przecież połykać na początek niech spusci ci sie na raczki ppoprostu go prztrzymaj ja rzadko połykam.bo moj facet pali fasjki i nie lubie wtedy jego spermy poprostu nie daje i tyle na konu przytrzymuje ręka)

Gość luisika
dzieki dziewczyny,wiec przelamie sie i spobuje:)

Gość patrysbbbbbcc
ej ale ty nie masz sie przełamać na przymus;)nie ładnie nununu..tylo jak bedziecie sie kochac to poprostu musisz wyrbac jakis moment bedziesz wiedziała kiedy bedziesz chciała to zrobić ty bedziesz chiała..bo jak masz sie przełamać tylko dla niego to tego nie rób.. to jesli chodzi oo lodzika a mnietke nigdy ci nie zaproponował?nigdy nie było tak ze całował twój brzuszek a potem chciał zejsc nizej?

Gość jak bys się myla
to byś się nie krępowala... czego się wstydzisz ?? kobiece soczki samczyków jarają, uwielbiają go... myślisz, że jak on Ciebie będzie pieścil oralnie, to Ty też musisz ???!! i tu się mylisz... nie rezygnuj z takiej rozkoszy mmmm