Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateeeeuuuu

Jak wasi faceci...

Polecane posty

Gość mateeeeuuuu

zachowywali sie kiedy Was zdobywali? Podzielcie sie informacjami :)

Gość mateeeeuuuu
dziewczyny, podpowiedzcie cos:P Nie chce wyjsc na nachalnego

Gość no kochasz mnie czy nie
jeden widział mnie raz w zyciu i wyznał mi w smsie miłoś(gówniarzeria z nas była)

Był romantyczny pisał mase smsów i czesto dzwonił, kupował kwiaty prawił komplementy i pytał na co mam ochote :)

Gość agathan23
witam , mam 23 lata , mój ostatni zwiazek trwał tylko 6 m-cy , z facetem 27 letnim , facet mial 27 lat a zachowywał sie jakby mial 12 rtozkazywal mi , zabranial wychodnego z kolezanka , zabranial mi isc do pracy i do szkoły (studia) gdy napisałam podanie do sklepu spozywczego do pracy to mi je zabrał i spalił , gdy zalozyłam spodnice , kazał mi sciagnac i wyzywał mnie , niemogłam sie patrzec na innych facetów ... zero dyskotek , tylko on i ja i 4 sciany niedzialo sie to jednak od samego poczatku, gdy odwiedzałam go na weekendy to kazał mi prac sprzatac gotowac, a gdy zmeczona kładłam sie spac to był obrazony ze nie mialam ochoty na sex i mialam za to jazdy , zalił sie dosłownie wszystko mamusi i siostruni i tatusiowi niezna sie na zartach WCALE krytykował mnie , był bardzo leniwy , po pracy nawet sie nie kąpał , przepocony i smierdzący kład sie do łózka i chcial sie kochac a najlepsze w tym wszystkim to to ze on pytał sie mnie "...czy dobrze zakładam prezerwatywe ?...." facet 27 lat - jak dla mnie to tylko istota nieposiadająca mózgu, aha mało tego , jak przebywalismy u niego pare dni to niedawał mi jesc itd... , mówil zebym sie niekąpała bo za duzo wody mu ubedzie itd grał tylko w play station a mną sie nieinteresował

Gość aaaaaaaaa666
przyjeżdżał wieczorami z drugiego końca miasta, dzwonił i pytał czy nie wyszłabym na chwilę no chce mi powiedzieć dobranoc :P

Gość agathan23
teraz chodze do psychologa na wizyty (wiem ze niektórym to sie smieszne wydaje ) ale naprawde , po tym facecie mialam chlopaka i bylam z nim tylko 2 m-ce , bo zabardzo go na dystans trzymalam , mam lęk do seksu , do wypadów do klubu itd

Gość agathan23
boje sie zwiazku , boje sie ze znów trafie do takiej niewoli