Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maya83

ból szyi po brzuszkach - poważny

Polecane posty

Witam mam nadzieję, że wiele osób tu ćwiczy. Dziś zrobiłam po raz pierwszy ABS po tym mam okropny ból szyi z przodu te jakby ścięgna mogę wyprostować głowy ani pochylić na boki, jak leżę jest oki. Czuję zciąganie z przodu głowy, mam mdłości i kłucia na czubku głowy.byłam na pogotowiu ale lekarz nawet na mnie nie spojrzał tylko przepisał mi leki a ja się martwię czy to coś poważnego!!!

Gość Centurion
Przejdzie , nie masz sie czym martwic .

Gość Centurion
A jak , przybylem szmato ;)

no mam nadzieję, że przejdzie troszkę lepiej ale wciąż głowy nie mogę wyprostować, zaczyna mnie mocno boleć ta głowa, ale tak śmiesznie wygląda przód szyi bo te ścięgna co są hmmmjak to opisać ..... idą od uszów do tego dołeczka między obojczykami tak bardzo mi wystają!!!! są takie sztywne ....

Gość Centurion
Przy absie masz spinac sam brzuch , a nie dotykac glowa kolan i wyciagac szyje jak zyrafa . Oszukiwanie nic ci nie da , cwicz technicznie , a bedziesz z tego miala duzo wiecej .

maya ------> 2 dni i po bolu, trust me. a nastepnym razem przed treningiem sprobuj cwiczenia rozciagajace i rozluzniajace miesnie

Gość przesadzasz
nadwyrezylas miesnie i sciegna, ale zeby na pogotowie odrazu z tym jechac? jakie leki dal Ci doktor? jestem instruktorka fitness, z tego co piszesz to mam powody przypuszczac, ze nie cwiczylas brzuszkow jak nalezy tylko..jak "popadnie" :-o

Gość pewnie cwiczysz szyją
zamiast tułowiem i stąd te bóle, przynajmniej tak bylo na początku u mnie.

Gość przesadzasz
PS. centurion ma racje :)

ciężko się rozczytać z recepty mówił, że są rozluźniające i przeciwbóle i jakieś na żołądek zobojętniające. Podeszłam do tego dość lajtowo ponieważ niedawno ćwiczyłam pilates i było super ale widać to inaczej jak się ćwiczy samemu bez instruktora. Przyznaję że na początku się starałam a potem jak już nie mogłam to zamiast przestać to odwalałam te ćwiczenia na od*****al ale jak jakiś dziad łażę jakbym garba miała buuuuu ale nauczka !!!!

i pewnie dlatego na pogotowie pojechałam zestrachalam się jak zobaczyłam te ścięgna że mi tak wystają bardZo mocno i w ogóle głową nei mogłam ruszyć. Ale to nie jest ból tylko takie ściąganie. PRRZESTRASZYłAM SIę ;(