Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra25

plamienie w ciąży...

Polecane posty

Gość sandra25

witam! mam pytanie ? miesiączka spóżniła mi sie w tym miesiącu o tydzień, więc zrobiłam 2 testy ciążowe,które wyszły pozytywnie w pare dni po zrobieniu testów wystąpiło u mnie plamienie ( tak jakby skąpa miesiaczka) dlatego tez dla upewnienia sie o ciąży zrobiłam znowu 2 testy i znowu wyszły pozytywnie a plamie juz od 4 dni!! czy to normalne?? martwie sie ,ponieważ wizyte u lekarza mam za tydzień a ja juz umieram ze strachu ,że dzieje sie cos niedobrego!!?? proszę o odpowiedz

Gość chyba zgłupiałaś żeby czekać
do wizyty u gina!!! natychmiast na pogotowie!!!!!!!!!!!

nie czekaj, czybciutko na pogotowie, u mnie takie plamienie zakończyło się poronieniem

jeśli jest to rzadka jasnoczerwona krew bez śluzu to jest to poronienie

Gość sandra 25
nie jest to jasnoczerwona krew bez sluzu . jest ona ciemna i ze sluzem .ale dzisiaj juz ok przez cala noc nic i teraz też nic.martwić sie dalej?? czy pójść do szpitala???

sandro---u mnie tak sie zaczynaly poronienia . dziwie ci sie ze jeszcze nie zglosilas sie do lekarza lub szpitala.... :-(

Gość sandra 25
pojde dzisiaj do szpitala!!!

Gość sandra 25
byłam dzisiaj w szptalu!! zrobili mi test !!!i powiedzieli że plamienia się zdarzaja ,a jeżeli moje ustało po 5 dniach to jest ok......powiedzieli mi też że jesli plamienie się powtórzy ale takie obfite jak miesiaczka wtedy musze natychmiast isc do lekarza lub szpitala!!!myślicie,że mi prawde powiedzieli????

Gość martynaa h
myśle ze tak,mi też tak powiedzieli,z tym,że ja miałam małe plamki różowe w dniu, którym powinna być miesiączka