Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kejtusia

brak miesiączki 3 miesiące po zdunięciu się gumki

Polecane posty

Witam. Mam 20 lat. 3 marca skończyła mi się miesiączka i 5 marca kochałam się z moim narzeczonym z prezerwatywami plemnikobójczymi. Prezerwatywa niestety sie zsunęła ale mój facet nie zakończył we mnie bo w pore się zorientowaliśmy. Myślałam,że mogłam zajść w ciąże a to nie zabardzo pasuje teraz w moim napiętym życiu. Ale miesiączka pojawiła się jeszcze kilka razy- mianowicie 21 marca do 28 marca, pozniej 9 kwietnia do 14 kwietnia, potem 3 maja do 8 maja i z moich obliczen wynika,że powinnam znów dostać miesiączki około 30 maja ale do teraz jej jeszcze nie ma... Nie było innej \"wpadki\" bym mogła zajść w ciąże więc nie wiem czym to może być spowodowane. Dodam,że jakies 3 tygodnie się odchudzam ale nie przyjmuje żadnych lekarstw,tabletek ani nic podobnego. Brzuch czasem boli mnie w okolicach lewego jajnika albo nad pępkiem gdzieś w okolicach żołądka. Jest nabrzmiały jak przed okresem,czasami poboluje tak jak przed miesiączką i jestem nerwowa jak przed miesiączką ale krwawienia nie ma. Czasem jest biały,taki mleczny śluz ale nie ma go dużo. Czy ktoś może mi doradzić co to może być? Bardzo mi zależy na Waszych opiniach bo do lekarza nie chce jeszcze iść.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować