Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W70

cytologia III grupa

Polecane posty

Gość W70

Witam wszystkie panie., dzis zadzwoniła do mnie połozna i powiedziała że mam III grupe cytologii z komorkami nowotworowymi. Załamałam sie. Od kilku lat mam wkładkę domaciczna i od tamtej pory ciagle stany zapalny i ciągle leczenie. Rok temu miałam robioną cytologie i wyszła II grupa ze stanem zapalnym. Dostałam leki i zrobiłam cytologie po roku. Dzis ten wynik. Do wtorku trudno bedzie mi to przezyc. Czy ktos był w podobnej sytuacji? Wogole to pragne powiedzieć że współczuje wszystkim tu kobietą itym czekajacym i tym po przejsciach. Jestem z wami pomimi ze sie nie znamy.

Witaj!!! Tak ja tak mialam dokladnie jak Ty opisujesz !!!za pierwszą razą pobrano mi wycinki na oddziale !!!potwierdzily się przypuszczenia !a juz potem to tylko kwalifikowalam się do usunięcia wszystkich narządów rodnych!!!!pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!

Witaj!!! Tak ja tak mialam dokladnie jak Ty opisujesz !!!za pierwszą razą pobrano mi wycinki na oddziale !!!potwierdzily się przypuszczenia !a juz potem to tylko kwalifikowalam się do usunięcia wszystkich narządów rodnych!!!!pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!

Gość w70
Alda Powiedz jak dawno przez to przechodziłaś i jak sie teraz czujesz?

Gość takajednase34
ja robilam sobie cytologie 2 dni temu i czekam na wynik ,martwie sie bo co miesiac przed okresem mam grzybice,,,,:(

Gość w70
Na zapas się nie martw, ale jesli ją masz to koniecznie ją wylecz, ja nie wyleczyłam chyba zabiedbałam

Już 4 lata temu , ale mna sie nie sugeruj !!!ja mam juz te lata!!! A jak sie czuje ? to nic przyjemnego , caly czas mam stan zapalny pochwy, bo niby tak ma byc po tego rodzaju operacji-ale juz nie ma zagrożenia raka!!!A więc z obojga zlego to wolę to !w miesiac w miesiąc muszę iść do ginekologa !!!bo stan zapalny mimo przesadnej higieny daje o sobie znać!!!pozdro!!!!

Gość w70
ja mam 38 lat, bardzo podtrzymałas mnie na duchu, całą noc nie spałam matrwie się , nie jestem przerazona usunięciem ale żeby zyć.

Gość w70
takajednase34 odezwij sie gdy odbierzesz wynik

Witam ponownie!!! Jezeli masz juz dziecko to nie ma sie nad czym zastanawiać!!!pozdrawiam i życzę wytrwałości!!!!

AHA !!!! Jeszcze jedno zanim Ci cokolwiek zaproponuja to muszą Ci zrobić tzw. wycinki na oddziale aby potwierdzić lub wwykluczyć podejrzenie !!!a więc masz szanse jeszcze!!!trzymaj się dziewczyno!!!!!pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość w70
czy ktoś może mi polecić dobrego lekarza z okolic lublina

Gość alda prosze cie przestan
wstawiac wszedzie tyle wykrzniknikow, bo az oczy bola do nich, poza tym wyglada jakbys ciagle krzyczala. A tak poza tym to zdrowka zycze i wszystkiego dobrego. Autorce tematu takze.

Dlaczego cały czas mnie śledzisz w ukryciu??????????????????????????????//

Gość alda ale masz porycie
wez skoncz pisac tyle znakow interpunkcyjnych, to wyglada komicznie i irytujaco, jestes na publiczym forum i tu takze obowiazuja zasady netykiety.

Gość w70
To prawda to forum publiczne, ale te znaki wogole nie przszkadzaja, ta pani duzo napisała co poprawia nastrój i to jest ważniejsze a nie jakieś znaczki

To jest poprawny styl pisowni polskiej , jak Ci się to niedouku niepodoba to wróć do szkoły podstawowej , moze Cie jeszcze czegoś nauczą!!!Jak jesteś taka czy taki madry to wyjdż z ukrycia tchórzu !!!!!!!!!!!!Dlaczego do tej pory tego nie zrobiłeś?????????? Bo nie masz pojęcia o czym pisać i jak się przyczepić , braki na poziomie szkoły podstawowej nieprzejawiają zadnych wiadomości i stąd ta złość u Ciebie!!!!!!!!!!!!!Jak możesz doradzić do doradzaj , ale Ty zielonego pojęcia nie masz o bólu czy cierpieniu!a więc spadaj PUSTAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze jedno!!! jak się sytuacja powtórzy i nie przestaniesz mnie prześladowac ! zgłaszam ten fakt na policję i mam nadzieję , że szybko Cię namierzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w-70 ! DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aga37
Do W 70.Mam podobny problem w mojej cytilogij wyszło cin3 jest to stan niby przedrakowy tzn. komórki rakowe. Gin wyjaśnił że niema czym się pszejmować bo jest w 100% do wyleczenia.Napewno podobnie jest w twoim pszypatku .Nawet jeśli są komórki rak...to bardzo dobrze że to teraz.Jestem pwna że będzie dobrze.Nie wolno wariować w takiej sytuacij.Ja w poniedziałek idę do szpitala jestam wyciszona bo wiem że mnie wyleczą ...wiara w siebie nie my pierwsze i ostatnie.Jesli masz jakieś pytania to pytaj to nie boli.Pozdrawiam.

Gość w70
do ada 37 Bardzi dziekuje że napisałac , woele mi to dało, ja tez ide do szpitala w poniedziałek do kliniki w lublinie, mój lekarz tez mówił że III grupa to jeszcze nie tak. Odezwij sie jeszcze. Pozdrawaim

Gość w70
do aga 37 w tych nerwach to nawet pisać na klawiaturze nie potrafie pisać, trzęsą mi się rece.

Pozdrawiam Was dziewczyny! i trzymam za Was kciuki , BĘDZIE DOBRZE zobaczycie!pa!pozdrawiam !

Alda, a co ty taka nerwowa jestes? Policeja na bas naslesz?D Nie wiesz, ze wstawianie wielu znakow zapytania/wykrzyknikow swiadczy o zaburzeniach emocjonalnych? Zpaytaj obojetnie jakiego psychologa/psychiatry...Wiec ja mimo wszystko zardze uwazac na te interpunkcje zeby nikt ci tego nie zarzucal...

Gość w70
ale na tej stronie naprawde nie wazna jest interpunkcja, bardzo prosze o nie przysyłanie takich uwag, nikt z nas nie szuka tu wytycznych w sprawie interpunkcji lecz szukamy pomocy, wsparcia i rad. Pozdrawiam wszytskich

Gość Maja 35
Witajcie kochane kobietki.Nie będę pisać o interpunkcji tylko o cytologii.W lutym tego roku odebrałam wynik cyt.3gr.Lekarz powiedział bez ogródek-rak.Wysłano nie na wycinki na szczęście wynik nie był taki jak wcześniej .3gr ale bez komórek nowotworowych.W tej chwili jestem po usunięciu szyjki i czuję się całkiem dobrze.Ja też byłam załamana ale nie trzeba się poddawać.Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia.(mam 35 lat i jestem wdową)Głowa do góry.

Jeszcze raz dziękuję !!! Tak święta racja -wymaz jeszcze tak do końca o niczym nie swiadczy ! może to byc tylko efekt stanu zapalnego!wyniki na 100% pokażą co tak naprawdę tam się dzieje! życzę powodzenia i proszę odezwij sie jeszcze jak wrócisz ze szpitala!pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!

Maja 35 ! Jestem pełna podziwu i współczucia dla Ciebie !!!pozdrawiam !

nefitka ! Co ja Ci zrobiłam ? ze tak mnie prześladujesz ? Dla Ciebie nieważne ze staram sie pomagać z całego serca ? A dlaczego jestem taka nerwowa ? to TY wiesz najlepiej śledząc mnie na postach !!!A Z PSYCHIATRĄ TO SAMA SOBIE POGADAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAPRAWDĘ PRZYKRO MI JEST BARDZO ŻE KTOŚ TAK MNIE OCENIA