Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikaaaaaaaaaaaaa

co mam zrobic???najpierw slub czy chrzest???

Polecane posty

Gość a czy
nikt u mnie w rodzinie nie mial po ciazy wielkiego brzucha a tymbardziej cyckow jak donice,mam wesele we wrzesniu i nie bede odwolywac.chodzilo mi o ksiedza jak moze sie zachowac w takiej sytuacji itp.a nie jak bede wygladac.dziieki za rady

Gość niezbyt mila magdalena
najpierw to wypadałoby się zaręczyć a nie się po kątach gździć!

Gość a czy
zareczona bylam wczesniej przed ciaza...niewazne widze ze same debile sa na tym forum i potrafia obrazac sie nawzajem,naraa

Gość parówka z berlina
ale ja do autorki mówiłam, a autorka terminu ślubu nie ma ustalonego, chyba ze cos przeoczyłam Poza tym ja nie znam żadnej młodej matki, co 4 miesiace po urodzeniu wyglada ładnie i zgrabnie; wszystkie miały wielkie cyce od mleka i jeszcze niewciagniety do końca brzuch ale jak tam uwazasz

Jamiałam już cały ślub zaplanowany, wszystko ustalone gdy zaszłam w ciążę. Ale w innym przypadku poczekałabym aż się dziecko urodzi... czułabym się bardziej komfortowo... I nie musiałabym kupować drugiej sukni ślubnej.... A niestety u mnie było tak, że kupiłam suknię w grudniu a zaszłam w ciążę w marcu... do czerwca suknia była już 'lekko' ciasna...