Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manuel barroso

Czy atrakcyjna zadbana dziewczyna moze wymagac od faceta wiecej niz kaszalot?

Polecane posty

Gość Manuel barroso

Ostatnio poznalem fajna dziewczyne, bardzo sexowna szczuplutka, dbajaca o siebie. Ale jak to sie mowi jest strasznie wyniosla dumna i uwaza ze nalezy sie jej wiecej niz innym. Bardzo mi sie podoba i chcialbym sprobowac,ale odstrasza mnie jej zachowanie. Co za roznica jak kto wyglada, chyba powinien sie zachowywac tak samo prawda ? Niezaleznie czy jest szczuplutka zadbana dziewczyna czy oblesnym kaszalotem. Co o tym myslicie ?

Gość hmmm niech zgadnę
gdyby to byl "kaszalot" to pisalbyś, że nie ma prawa wymagać bo nie jest atrakcyjną, zgrabną dziewczyną.:classic_cool:

Gość Manuel barroso
nie, to nie o to chodzi, wiadomo ze kaszalot nie ma prawa do wymagania, ale chodzi mi o normalne zachowanie a tamta dziewczyna mimo ze idealne cialo to jej zachowanie takie super nie bylo i to mnie martwi... :-(

Gość no trudno ale niestety
(albo i stety) laska ma prawo miec wymagania

Gość xxzxz
a dlaczego niby to kaszalot nie ma prawa wymagac? bez przesady

Gość no cóż ty zapewne wymagasz
atrakcyjnej kobiety, za kaszalotami byś sie pewnie nie ogladnął wiec i ona ma prawo wymagać kogoś atrakcyjnego (i niekoniecznie chodzi o wygląd;)

Gość Manuel barroso
ona zaczela mowic ze jej byly zabieral ja do restauracji, na wycieczki zagraniczne np meksyk no i ona oczywiscie nie placila za to bo to dla faceta uwlaczajace jak kaze placic swojej kobiecie :-o dlaczego te na prawde zadbane maja tak przewrocone w glowie ? to takie przykre :-(

Gość Alexxxa
Skoro jest taka wyniosła i dumna, to nie nazwałabym jej \"fajną\".

Gość z logiką na bakier
jeśli "wiadomo ze kaszalot nie ma prawa do wymagania" , to po co pytasz?

Gość Kozisina
Ajajaj.. aż mnie boli w oczy co czytam.. Smutna prawda jest taka, że gdyby brzydka dziewczyna się tak zachowała (biore pod uwagę Twoje podejście jako "wygląd się nie liczy"), uznałbyś że jest niesympatyczna- i poprostu byś.. olał sprawę że się tak wyrażę... A że dziewczyna niezłe nogi ma.. mmhmm, i tapupa.. to cóż? to głowisz sie i głowisz.. szukasz powodu dla którego "mogła mieć zły dzień", i w głebi wierzysz że jest sympatyczna, ale trzeba ją rozgryźć.. ładna dziewczyna nie ma więcej praw.. ale niestety ma więcej możliwości.. I spójrzmy prawdzie w oczy- to Wy, mężczyźni im te możliwości dajecie. Pozdrawiam!

do xxzxz - ano dlatego, ze kaszalot to nie czlowiek, to spasione prosie ktore nie potrafi zapanowac nad swoim laknieniem i zre ponad miare dzieki czemu pozniej wyglada tak jak wyglada. ktos taki NIE MA ZADNYCH PRAW chyba ze doprowadzi sie do wygladu ogolnie przyjetego za normalny :classic_cool:

Gość no trudno ale niestety
e to nie bez przesady ja tez jestem wymagajaca..czasem za bardzo nawet, ale ja bym sie nawet NIE zgodziła zeby facet zabrał mnie na jakas droga wycieczke..po rpostu by mi było glupio. wiec moim zdaniem ona po prostu ma taki sposob na zycie :)

Gość Kozisina
do hszonszcz zależy kto ma jakie pojęcie "kaszalota";/ Otórz.. bywają kobiety które poprostu nie sa śliczne.. są szczupłe.. acz.. niezbyt ładne, no i?! nie ma taka kobieta prawa do dobrego samopoczucia?;/ Odrażające jak niektórzy faceci sa powierzchowni... Poza tym, głupota na dłuższą metę jest bardziej dokuczliwa, jak brak (niewyobrażalnej) atrakcyjności cielesnej.

do Kozisina - wole byc powierzchowny jesli chodzi o wyglad niz byc powierzchownym lecacym na kase, a kazda powtarzam KAZDA kobieta w jakims stopniu na to leci wiec sama sobie odpowiedz co jest gorsze :classic_cool:

Gość skoro ty lecisz na wygląd
to kobieta ma prawo lecieć na kasę.:classic_cool:

poza tym pisanie "otoRZ" swiadczy o tobie dzieFFczynko w zawodówce nie nauczyli polskiego ? to może pójdziesz do wieczorówki dla opóźnionych w rozwoju ? :classic_cool:🖐️

Gość Kozisina
Od lat mieszkam w NIemczech- to tak na maleńkim marginesie "mężczyzno". A na kase nie leci każda- ja sobie wypraszam conajmniej. Dużo bardziej wole cenna konwersacje niż prezenty... Kasa.. to coś co jest względnie potrzebne by żyć- ot co.

Gość Kozisina
ahh, i jakie masz prawo obrażac ludzi z zawodówki? ja do nich nie należę, acz oni napewno poczuli by się dotknięci.. więc masz coś do mnie- mów do mnie, a nie obrażaj innych. To dziecinada.

Gość blackcat
wg mnie i wiekszosci moich koleżanek ok 90% facetów w Polsce to tzw "kaszaloty" - mentalne i fizyczne :o dlatego niewiem jak oni mogą oceniać nas kobiety - najpierw niech sie wezmą za siebie (nadwaga, sflaczałe ciała, brudne/nieuczesane włosy, fatalna cera, odrażające zeby i do tego uroda pozostawiająca wiele do życzenia ) :o Znaleźć wśród nich wartościowych facetów to nielada sztuka a i tak spora cześć kobiet musi sie meczyc z takimi kaszalotami :o

Gość OSTRA JAK BRZYTWA
HSZONSZCZ-a ja Ci powiem ze KAZDY facet w jakims stopniu leci na kase dziewczyny! I co Ty na to?