Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natusia22

jakie imie wybrac dla przyszlego dziecko? jakie macie propozycje?

Polecane posty

Gość natusia22

hej, mam problem bo nie wiem jakie mam wybrac imie dla mojej przyszlej pociechy. zawsze chcialam nazwac moja corcie: Milena lub Amelia (lecz mojemy ukochanemu te imiona sie nie podobaja) on proponuje Karolina lub Paulina. a dla synusia : Dawid albo Dominik. a jakie sa wasze propozycie?? mam juz 4 siostrzenice : Wiktorie,dwie Klaudie i Dominike. wiec te imiona odpadaja.

Natusia a nie najprościej pogadać z chłopakiem i dojść do kompromisu???? Bo również dobrze możecie przeszukać kalendarz i lecieć po imionach :D Mi dla chłopca podoba się najbardziej Kacper i Kubuś Dla dziewczynki Jagoda lub Róża.

Gość dobierz imię do nazwiska

Gość natusia22
wydaje mi sie ze do nazwiska bedzie pasowalo kazde imie.

Gość boje siee
ojejku na kafe sie pytasz o imie kazdy ci powie jakie MU sie podobają ja osobiscie np NIEZNOSZE imienia KACPER nie wyobrazam sobie sobie 'starego' juz pana KACPRA :/ a pewnie wielu sie podoba ostatnio spotkałam sie z imieniem ROGER -masakra

Gość kjhfgdgh
mnie sie podobaja typowe imiona zadne jessiki,vanessy, kasandry, co do chłopca odpada kacper jak ten duszek z bajki ani oskar bo dla psa ani filip bo muwi sie ze wyskoczył jak filip z konopii albo agata noga zamiata hihih, podoba mi sie patrycja i piotr

Ja podobno mam miec kawalera i wywniskowalis my z mezem ze bedzie Dawid ,byly tez propozycje Szymon i Domonik Dla corci NIcola lub Wiktoria:D

mnie podoba sie dla chlopca kajetan (kajtek) lub remigiusz (remek) a dla dziewczynki lilianna jak moja corcia...

Gość gdkfsgbkj
kalendarz

Gość jcnlgbdl
patryk? sylwia?

Osobiście podobają mi się polskie imiona: Hania, Marysia, Kasia, Ania, Piotr, Michał, Jakub Nie rozumiem co kieruje ludźmi, którzy swoje dzieci krzywdzą imionami typu Alan, Kevin, Olivier, Jessica czy Nicola...Zwłaszcza jak mają nazwisko ni cholery nie pasujące do takiego imienia typu np. Jessica Pietruszka :O

Gość dla dziewczynki
Antonina, Berenika, Joanna :) Dla chłopca - Szymon, Jakub, Tymon, Maciej:) Moje typy:)

Gość sen_nocy_letniej
Anika i Piotruś :-)

Gość znawczyni tematuuuuuu
a mnie się podoba IGOR I DORIAN :)

Gość lilulala
moja córcia ma na imię Gabriela (Gabi) - to wybrał mąż ;) a mi się podoba Cecylia... i takie bardziej słowiańskie Dąbrówka :) - może kolejną pociechę tak nazwę. Z chłopięcych imion podoba mi się Gniewko i Ignacy (Ignaś).