Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moje zycie

Szukam Milosci Mojego zycia! MEZCZYZNO GDZIE JESTES ??

Polecane posty

Szukam Tego Jedynego :) Ciepłego,czułego,wierzacego w Boga, madrego,Wysokiego i romantycznego :) .Mam 26 lat.

Gdzieś tam pewnie łazi po świecie tyn twój jedyny. Ale co jeśli jest zimny nieczuły niewierzący głupi niski realista materialista, ha?

Gość ...kasjereczka...
w zyciu zazwyczaj jest tak ze im bardziej chcemy tym bardziej tego nie bedziemy mieli.jak bedziemy szukac nigdy nie znajdziemy.niestety.znajdzie sie sam.moze nie doslownie bo cos trzeba w tym kierunku robic ale nic na sile.powoli, wystarczy dawac tyko sznase,i reszta sama sie ulozy,wszystko w swoiem czasie.glowa do gory.i najwazniejsze zeby byc dobrej mysli :) :) bo to o czym myslimy staje sie tym co otrzymujemy :)wiec wazne by myslec caly czas pozytywnie.pozdrawiam i zycze powodzenia. P.S. niestety w tych czasach czasami trudno o takiego partnera wiec czasami warto o jedno wymaganie miec mniej i nie oczekiwac ze ma byc taki jakiego sobie wymarzylismy

Gość a co mnie to
tutaj?:classic_cool:

Gość piękny lolo
"kiedyś się znajdę" dobry tekst w stopce:)

ja tez szukam! I nie musi byc wysoki, za to mile widziana inteligencja, zaradnosc i pozytywna energia. JUREK wracaj! :(

Gość piękny lolo
najpierw musicie sie odnalezc i zweryfikowac priorytety.czy zabawa facetem czy dorosłe zycie a potem bierzcie sie za szukanie.

Gość prawie znalazłaś
ciepły a nawet gorący,czuły jak najbardziej,może i mądry,Wysoki jak najbardziej:) .Lat wiek odpowiedni

Gość W Warszawie jestem
.. a ty?