Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasikl

odstawienie tabletek

Polecane posty

Gość kasikl

Pomóżcie dziewczyny! Odstawiłam tabletki 26.04.08. Dostałam normalna miesiączkę po odstawieniu. 24.05 powinnam dostać kolejną i do tej pory jeszcze jej nie ma!!!Poza tym pobolewa mnie codziennie podbrzusze i jajnki na zmianę.Mam dziwne upłay brązowawe. W ogóle męczy mnie ta sytuacja. Zabezpieczałam się prezerwatywami ale czy możliwe bym była w ciąży? Może zabardzo panikuję bo mza wcześnie ale zastanawiam się czy nie wywołać już miesiączki bo te codzienne bóle brzucha juz mnie męczą. Czy któras z Was ma lub miała podobna sytuację?

po odstawieniu tabsów przez pierwsze dwa miesiące miałam okres regularnie, w trzecim miesiącu się spóźniał w kolejnych także, teraz cykl mi się wydłużył do ponad 32-36 dni wydaje mi się,że niepotrzebnie panikujesz, to normalne,że po odstawieniu trochę potrwa nim twój organizm znowu się ureguluje, póki co poczekaj jeszcze na okres

ja po odstawieniu miałam cykle ok32-37 dni. także luzik, i tez chyba z parę dni wczesniej przed dostaniem okresu brzuch mnie bolał i piersi.