Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka30

mam pytanie....

Polecane posty

Gość agatka30
nie, ale widzialam jaszczomba cień....

Gość agatka30
UWAGA do wszystkich normalnych kafeteriuszy...zabierzcie tego potwora bo nie moge, co za wredne stworzenie...no ale w sumei czego sie spodziewac jak to ma mozg mniejszy od dzioba:O:O:O:P:P My slimakowi wielbiciele nakazujemy odejsc z forumu temu czemus!!!!!!!!!!!

Gość tola2121
zgadzam sie ...jaszczomby to samo zło

Gość agatka30
i co zatkało kakao.....buahahahahahahahaha

Gość agatka30
no za to poziom jaszczombia to uhuhuhhhhhuuuuu ....ledwo to podstawowke specjalna dla jaszzombów to skonczyło i sie mądrzy....weź spadaj na drzewo:O

Gość agatka30
no i wlaśnie widac głupotę jaszczombów....przede wszystkim pusty łebku to nie ja jestem żadnym ślimakiem tylko mam swoje wlasne osobiste ślimaki w mojej zagrodzie....i się o nie martwię co by je karmic wlaściwie i takie tam.Z troski tu pisze i liczyłam na to ze odezwą się jacyś fachowcy slimakowi a nie zasrane jaszczomby jakieś ...głupe do tego jak but...Moje slimaki sa piękne na dowód czego zamieszczam fotkkę:http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,1203670,3,15,9156.html

jaszczomby zesrane?? no chyba ci sie gatunki ptaszków pomyliły, to nie jaszczomby srają tylko golembie!!! a slimaki nie są ładne tylko obslizłe i mokre i ohydnee!!!!!!!!! a tak w ogóle to sa szkodniki bo nic nie robią cały dzień tylko kapustę ludziom na polach wpie***** rniczają :( :( :(

Gość agatka30
No to zobaczymy jeszcze..szykuj sie gupi jaszczombiu na zemste ślimaków...a będzie straszna zapewniam cie...i tym samym koncze tą żenującą dyskusję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!