Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darus wnioskator obiektywny

DROGIE PANIE PRZECZYTAJCIE TO!!!!!!!!!!!!!!!!biust

Polecane posty

Wlasnie z nudow przegladam tematy jakie sa tu pozakladane i widze ze co najmniej 8 jest o wilkosci penisa u męzczyzn. Spoko. Wszystkie narzekacie ze polscy chlopcy to nieurodzaj penisowy. Ok a ja sie chcialem zapytac ? Co wy w zamian dajecie ze tego duzego penisa? )jesli juz takiego znajdziecie) duzych cyckow zero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jesli duze to z tluszczu i brzuch i dupa jak szafa trzydzwiowa... wiecie co zal mi was kobiety, debatujecie o dlugosciach a same popatrzcie i policzcie ile z was ma duzy naturalny biust.... wyjdzie tyle samo i le chlopakow z duzymi czy drastyczni nie wiele.... Ja proponuje sie zastanowic troche bo to traci smak mi sie wydaje, same nie popattrzycie jak wy wygladacie a szukacie nie wiadomo czego...

ale ja nie mowie ze male to nie dobrze:classic_cool: wystarczy ze dobrze bedzie operowal:) a mam 75 C:P:P

Gość tak tak tak 1000000 racji
same proste jak deski cycka zero a oczekuja niewiadomo czego i wysmiewaja sie nawzajem z mezczyzn... zalosne

Gość a jesli duze to z tluszczu
"a jesli duze to z tluszczu" --> a wg ciebie z czego są naturalne piersi zbudowane...?

Jest jednak subtelna różnica pomiędzy małym cyckiem, a małym ptakiem. Tak tylko na marginesie tych rozważań.

Gość Ottto
Darus czy Twoj problem to "maly":):):) no iw czym problem kto kocha nie mierzy

mimo iż jestem kobieta zgadzam sie z autorem tematu;)ale wazne jest zaakceptowanie samego siebie i nie zwracanie uwagi na to co kto mowi badz pisze.Na kafe ludzie przychadza odreagowac stresy wiec nie patrzac na siebie krytykuja innych;)

do ottto tylko ze w tym problem ze malo jest chyba jak widac kobiet ktore jak kochaja to im to nie przeszkadza ja akurat zeby nie bylo zaraz podejrzen za mam malego fredzla powiem ze mam srednia krająwą 14 cm i moja kobieta jest zadowolona

Gość kryska od zdiska
nietknietadziewica zgadzam sie z Toba dobrze piszesz ja taka nie jestem a te co sa to zwykle dziwki...:-( nie to jest najwazniejsze

Gość Ottto
No" i w czym problem Darus , zostaw innym kobieta problem "penisa" i zajmij sie Swoja kobieta i Swoim 14 cm.:):):)

Gość kompleksy masz
więc się czepiasz. Otto dobrze gada. Zajmij się swoją kobietą, a nie innymi paniami!

do Ottto poruszylo mnie to poprostu... sama czy sam zadaj sobie pytaie czy to normalne? ze nie spojrza na siebie a jada po bogu ducha winnych chlopakach...

Gość Ottto
Darus zaczniemy od poczatku czy problem to sex czy problem to "bycie " z osoba ktora sie kocha:):)

Gość Pieszczotka
jezeli sie kocha faceta to wydaje mi sie ze rozmiar nie ma jakiegos ogromnego znaczenia .... najwazniejsze jest oddanie sie calkowicie temu co sie obi z partnerem i jest wtedy zajebiscie :D

Pieszczotka-masz racje jesli problemem w zwiazku jest rozmiar penisa partner to kochajaca(wyrozumiala) para jakos sobie zawsze poradzi z tym problemem;).a poza tym polowa tematow na kafe to prowokacja zakladana przez samych facetow;)

Gość kryska pyska
no w sumie to masz racje:P niewiele jest dzieczyn z duzym naturalnym biustem a duze paly to by wszystkie chcialy hehehehe :-)

Gość duże penisy lubią
wszystkie kobiety natomiast duże cycki nie wszyscy mężczyźni lubią więc nie uogólniaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rzebcia 2
no na bank! mów za siebie ja tam wole mniejsze mniej bulu.......:P :P :P

ja wole małe peniski,raz miałam faceta z ogromnym przyrodzeniem i strasznie brało sie go do ust.Także Panowie-głowa do góry.

Gość aramada
również wolę mniejsze penisy :P

Gość sex-drugs-and-rocknroll
ja wole duże :P i mam duże piersi do zaoferowania :D :D :D

a co wy z ta dlugoscia? nie nauczyliscie ze ze grubosc jest tez wazna?:) roznica w tym ze piersi male czy duze i tak was zadowola ;) oczywiscie sa amatorzy duzych, albo malych, kwestia indywidualna ale widze ze ktos tu ma kompleksy... :)

Gość crazy lady
a ja mam duże i co:p

Gość NIE wszystkie
nie wszystkie wola duze. ja lubie srednie, tj. ok.15-16cm

Gość qergh
moj chlopak ma 18 cm a ja piersi 70d.........