Werrciiaaaxx 0 Napisano 6 godzin temu Hej:) jestem fajną atrakcyjna studentka. Szukam przyjaciela kogoś na dluzej.. gwarantuje ze to prawdziwa propozycja Na początku telegram pisanie rozmowy zdjęcia filmy kamerka w zamian za małe wsparcie dla mnie. Jeśli się lepiej poznamy również spotkanie. Interesuje mnie tylko jeden na stałe. Z racji iż tu rzadko wchodzę preferuje kontakt poprzez telegram tam jestem czesto Jeśli byłbyś chętny wejść w taki staly uklad napisz do mnie na telegramie nick kruszynka19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 6 godzin temu a na co to komu w dobie AI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1027 Napisano 6 godzin temu Jedź do Dubaju, będzie więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 6 godzin temu więcej czego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 6 godzin temu Gunwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 6 godzin temu widzę że dziś jesteś bardzo monotematyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 6 godzin temu Jak zawsze. Ty tez nie grzeszysz szerokim spektrum tematów bynajmiej tu więc sol? Whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 6 godzin temu ale granie guwnem w starą grę pomidor to jednak przesada xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1528 Napisano 6 godzin temu Jakie wsparcie dla ciebie? Duchowe, psychologiczne czy emocjonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1027 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: więcej czego ? Kasy przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 6 godzin temu A mi się podoba a to najważniejsze dla mnie. Tu mi można dać ignora jak nie pasuje mój alszfic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 6 godzin temu przeciez ona nie chce wyjeżdzać ani się nie spotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 6 godzin temu poczekam może się odblokujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 6 godzin temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1027 Napisano 6 godzin temu Od nędzy do pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 32 Napisano 6 godzin temu 27 minut temu, Onaaaa napisał: Jakie wsparcie dla ciebie? Duchowe, psychologiczne czy emocjonalne przecież napisała: małe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1528 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: przecież napisała: małe A że małe. To chyba u niskich mężczyzn tego szukać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 32 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A że małe. To chyba u niskich mężczyzn tego szukać to chyba mit, że niscy faceci mają małe wsparcie może bardziej u Azjatów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1528 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to chyba mit, że niscy faceci mają małe wsparcie może bardziej u Azjatów? Racja bo ci z krajów afrykańskich mają największe. Nawet w boso przez świat było z cejrowskim i oni robili takie osłonki na małe wsparcie tylko one wyglądało na wielkie i nawet wystawało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach