Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badaczka z kafe

Ile z Was przespaloby się z facetem, do ktorego czuje obrzydzenie za 1 mln zl

Polecane posty

Gość żal mi takich jak ty
i przyjmij do siebie że sa ludzie, którzy maja inne podejście do zycia i do róznych spraw niż Ty

Gość inka..........
taaa ... bo oczywiste jest, że nigdy nie będziesz musiała się z tym sprawdzić .... I Ty tu widzisz szmatę ... a to nie ta sytuacja ... To pewnego rodzaju interes ... Kwestia inteligencji ... I umiejętności liczenia ... :P uważasz, że każdą może spotkać taka sytuacja? Nie bądz żałosna ... :O nie każdą... jeśli taka byłaby, to musiałaby być bardzo wyjątkowa ... jeśli ktoś traktuje Cię tak bardzo wyjątkowo, to nie jest to szmacenie ... Pewnie najaktywniej zabierają tutaj głos osoby, które same musiałyby zapłacić ten milion, aby .... :P

Gość zamykam oczywylaczam
sie i robie swoje,to jak z praca w domu starcow lub jako pielegniarka,grzebac sie w ekskrementach to tez zadna przyjemnosc za polska g...wniana wyplate,a jednak ktos to robi kazdego dnia i zyje. Z tym jest tak samo,odwalasz robote,zwijasz forse i bye:)...wcale nie milion,wystarczy 500euro:)

Gość inka..........
Akurat na temat psychologii mam prawo wiedzieć ... Więc nie wmawiaj sobie, ze wiesz - jeśli nie wiesz .... I nie próbuj mi wmówić, że nie wiem tego, że Ty wiedzieć nie możesz, bo jest to niemożliwe ,.. po prostu .. chyba, że nie jesteś człowiekiem ... bo żaden człowiek nie może przewidzieć pewnych zachowań ...

Gość żal mi takich jak ty
chyba się zamotałas w zeznaniach :D Piszesz że nie mozna przewidzieć zachowań, ale jednoczesnie przyjmujesz że każda by to zrobiła dla tych pieniędzy :P Sa takie które by nie zrobiły jestem tego pewna... Ja mam pieniędzy wystarczająco dużo, zeby sie nie musieć puszczać więc bym tego nie zrobiła. I tyle, taka jest moja sytuacja po co mam rozważac inną i gdybać... Jestem pewna jednego : gdybym nawet to zrobiła, to w zyciu bym sobie w twarz nie mogła spojrzeć

Gość za żadne pieniądze
Taak inka, taaak wszystkie laski to kretynki i nie znają siebie. Ty pozjadałaś wszystkie rozumy i na siłę usiłujesz dopasować inne kobiety do własnego WYRACHOWANIA. Skoro szczycisz się znajomością psychologii pewnie zdołałaś u siebie zauważyć tę cechę? :P

Gość za żadne pieniądze
w kupie raźniej :P Inka, a rozważałaś, żeby sobie stówkę oprawić w ramki i powiesić na ścianie ustawiając pod nią codziennie świeże kwiaty? Możesz się też zacząć do niej modlić, nie ma przeciwskazań :P

był o tym film Niemoralna propozycja, dlaczego nikt nie napisał że jest to niemoralne......istnieje coś takiego jak sumienie i budzić się w środku nocy z obrzydzeniem do samego siebie, tego nie zagłuszy wóda ani amfa ani inna cholera......

Gość za żadne pieniądze
sumienie, blondynie można w dość prosty sposób próbować zagłuszyć. Wmawiając sobie i innym, że cel jest szczytny, wszyscy by to zrobili, a tak w ogóle to zaszczyt, bo zwykła prostytutka dostaje tylko stówkę za to samo. Czyli - wypisz wymaluj to właśnie ta metoda, którą odstawia tutaj inka .... Podobno niektórym zagłuszenie się udaje :D, trening czyni mistrza :classic_cool:

może i tak można, po przejściu prania mózgu człowiek jest zdolny do wszystkiego, ja nigdy bym nie chciał dostać takiej propozycji, abym musiał podejmować takie drastyczne decyzje. Myśle że pieniądze zdobyte w taki wstrętny sposób, jako śmierdzące nikomu nic dobrego nie przyniosą i najzwyczajniej w świecie w gówno się zamienią, pamiętajmy że pieniądze to strumień energii i co znich będzie zależy od człowieka czy dobro czy przysłowiowa kupa gówna.......

choć jeden z cezarów powiedział , że pieniądze nie śmierdzą i miał rację, ale energia w nich zawarta jest śmierdząca, a tego już cezar nie wspomiał

Gość nie pamiętam
Myśle że pieniądze zdobyte w taki wstrętny sposób, jako śmierdzące nikomu nic dobrego nie przyniosą i najzwyczajniej w świecie w gówno się zamienią, pamiętajmy że pieniądze to strumień energii i co znich będzie zależy od człowieka czy dobro czy przysłowiowa kupa gówna....... pieniądze to pieniądze, co to za pieprzenie :D któraś z was napisała "za jakiś tam marny mln" poważnie - nie macie wyobraźni ja bym to zrobiła i wydaje mi się, że np miesiąc na kanarach w najlepszych hotelach itd, itd skutecznie zagłuszyłby moje wyrzuty sumienia i bez strachu spojrzałabym sobie w twarz :D a kogo to ze mnie czyni? może i szmatę ale bogatą i żyjącą pełnią zycia juz do końca :classic_cool:

Gość jesli musilabym wybrac si
zgodzilabym sie.

za milion w dzisiejszych czasach, kochana mój stary za prl zarabiał, półtora miliona, a inflacja , jeszcze jeden Jaruzelski i za ten milion dwie b€ułki kupisz, aleś się rozpędziła.....

Gość nie pamiętam
tak, masz rację bmb pewnie ledwo by mi ten milion na waciki starczył :O

Gość Alllllla
Inka ma racje.. latwo teraz mowic "ja bym sie nie zeszmacila", "moja dupa jest drozsza niz jakis tam mln" bo w rzeczywistosci wiecie ze nie ma idioty ktory dalby wam wogole taka propozycje.

to było tylko takie teoretyczne gdybanie, tylko w filmach głupawych coś takiego może się zdarzyc

Gość kazdy .......................
kto by zobaczyl gotowke na stole czy facet czy dziewczyna facet nawet facetowi by nie odmowil, jakby ktos mu roztoczyl wizje tego porsche ktorym by zasuwal

Nigdy nie mów nigdy ale znając siebie nie zrobiłabym tego.

ale o jakich wyrzutach sumienia wy tu mowicie? przeciez nikomu byscie w ten sposob krzywdy nie wyrzadzily. a facet moglby sie umyc, ogolic, itp, itd. to, ze ktos nie moze pochwalic sie uroda fizyczna, znaczy, ze kontakty z ta osoba sa grzechem czy co? powodem do wstydu? co za hipokryzja.

ja bym nie zrobil tego , forsa bym szybko przefiurgał bo mam do tego talent, a żona po czymś takim pewnie by mnie nawet osrać nie chciała.... buuuu

z przystojniakiem o atletycznej budowie ciala pewnie kazda wolna (a moze nawet zajeta) by od razu za ten milion poszla, a z niezbyt urodziwym nie. czemu niby? przeciez to dokladnie to samo!

Gość feministka krycha
ja tak

Gość vvvvv
To ustaliliśmy już, że jesteście dziwkami. Teraz potargujemy się o cenę - ile z was zrobiłaby to za stówe?

"z przystojniakiem o atletycznej budowie ciala pewnie kazda wolna (a moze nawet zajeta) by od razu za ten milion poszla, a z niezbyt urodziwym nie. czemu niby? przeciez to dokladnie to samo!" bo wtedy miałybyscie wytlumaczenie przed sobą - poszłam z nim bo przystojny a kasa to dodatek ergo nie jestem dziwką :D ja stawiam, ze w skrytosci duszy zrobiłoby to co najmniej 90% kobiet... ale na pewno nie wszystkie

Gość feministka krycha
do 5 tysięcy za noc to kurestwo, od 5 tys do 500 to wyższa konieczność a powyżej 500 tys- brak jakichkolwiek wątpliwości :D