Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowitka1986rok

za bardzo kocham swoich rodziców, co o tym myslicie?

Polecane posty

moim zdanie to jest wielki kit i ściema wygląda na to że autorka jest idealna brat jest idealny mama tata jeju przestańcie czytać te bzdury prowokacja i jeszcze raz prowokacja kogo to interesuje, że kochasz rodziców

Gość Dokładnie prowokacja
jak nic!

Gość rozumiem!!!
a ja wam wszystkim powiem, nawet po 5ciu latach od tego watku że mam z moimi rodzicami takie same relacje jak autorka watku i nie uwazam tego za toksyczne. To cudowne miec ludzi z ktorymi rozumiesz sie w 100%, przed ktorymi nie musisz udawac. I szczerze mowiac zal mi tych wszystkich ktorzy takich relacji z rodzicami nie maja. Zal, bo potem zyja w swoich zwiazkach, maja swoje dzieci i co z tego wyrasta? totalne nieporozumienia, nieszczesliwe i niezrozumiane kolejne pokolenia. A ja i autorka tego zwiazku jestesmy otoczone bańka z Miłosci. Prawdziwej, wszechotaczajacej milosci. I to jest cudowne. zaznaczam ze mam narzeczonego, ktory to rozumie i taka moja milosc do rodziców nie powoduje naszemu zwiazkowi zadnej ujmy.

Gość gość
Moi rodzice są kochani bardzo ich KochAm i nie mam zamiaru się od nich wyprowadzić Chce z nimi żyć wiecznie bardzo i to bardzo ich kocham zrobilabym dla nich wszystko

Gość gość
ja rowniez mam super kontakt z rodzicami, kocham ich nad zycie i nie wyobrazam sobie,zeby ich zabraklo. faceci przychodza i odchodza, a rodzice beda zawsze. stoja za mna murem, nie krytykuja, wspieraja, super sie z nimi dogaduje i super sie z nimi spedza czas. jednak mam swoje zycie, mieszkam oddzielnie, chociaz bardzo blisko. nie widze w tym nic toksycznego, chyba przemawia przez niektorych zazdrosc. i nie dziwie sie, bo nie wyobrazam sobie miec takiej tragicznej relacji z rodzicami jak czasem piszecie....