Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erotyczny benek

Erotyczna niekończąca się opowieść...

Polecane posty

Gość Erotyczny benek

Zróbmy swoją niekończącą sie opowieść o tematyce erotycznej, ale nie ochydnej, broń Boże! Polega to na tym, że każdy dopisuje swoich parę słów czy zdań, jako kontynuację napisanej już historii, coś jak gra w skojarzenia, tylko historia! Zacznę! W ostatnich latach pojawiła się nowa moda, moda na bycie singlem. Dzisiejsi single nie są nieudacznikami, a wręcz przeciwnie. Są wolnymi, wyzwolonymi ludźmi, tzw. panami swojego losu. W pewnej mieścinie żył taki właśnie nowoczesny singiel, a była nią pewna brunetka o piwnych oczach i nienagannej figurze. Mieszkała sama w wielkim i przestronnym apartamencie, a wołali na nią "Ewka Kurewka"...

Gość Erotyczny benek
Dobrze... już zwaliłem... mozecie dalej nie pisać...

Wiesz, co jest ohydne? Ludzie, którzy nie wiedzą, jak się pisze po polsku. OHYDNE. Przez "samo ha". Wbiłeś se to do swojego durnego łba?

Gość Erotyczny benek
Poprawię się! A teraz może Ty ruszysz głową i dopiszesz coś do tematu. Coś tak błyskotliwego jak Ty!

Se chyba kpisz. Opowiadanie erotyczne zaczynające się jak artykuł o życiu singli pisany do szkolnej gazetki? Po takim wstępie nie pomogłyby nawet obrazki.

Gość somebody chooj
...i choć robiła do niego liczne podchody, ten wciąż ją olewał. Wzięła się więc na sposób i...

Gość gfgggg
...wciąż było to za mało, dlatego właśnie musiała...

...wciąż było to za mało, dlatego właśnie musiała... iść na kurs obsługi drukarki

Gość Erotyczny benek
oooo.... znowu staje!! piszcie, piszcie.... watek z piecami zapowiada się ciekawie....

Gość gfgggg
...przy drukarce spotkała pewnego tajemniczego gostka, który obiecał przyuczyć ją do zawodu obsługi ksero. Ewa nie była pewna, czy ksero jej sie przyda, ale co tam. Za darmo, to i do Czech miała...

Gość witek235
Była noc!! Spotkaliśmy się pod Tesco. Była ubrana jak kozia pała miała szeroko rozwarte kolana-do ruchania! Podszedłem do niej bo ona już nie mogła chodzić po całym dniu pracy pod latarnią. Chciała w dupę czy orala, nie wiedziała sama bo ją cipa bolała! Obciągała mi do rana, aż ja dupa bolec przestała! Ruchałem ja jak pindę ujebałem tą lafiryndę aż mi sie pod nogi zrzygała, wtedy powiedz...więcej

Gość uhuhuhuhuhhhh
wtedy powiedziałem żeby spierdalała, ale ona zostać chciała bo ją pizda już nie bolała!!!! Ruchałem ja do wieczora , w końcu sie zesrała i już dupy mi nie dawała! Do wora ją spakowałem i do kumpla na ruchanie POCZTEXEM wysłałem!!!

Gość runia punia
kontynuuję więc Czechy ...pierwsza lekcja obsługi ksero miała sie odbyć w poniedziałek. Natomiast jeszcze w niedzielę, postanowiła skoczyć do centrum po okazjonalna bieliznę specjalnie na to "przyuczyenie", kiedy nagle...

Gość laske ci zrobie ...
takie odchyły beznadziejne! ...pod samym centrum zobaczyła jego. Tak to był Zenobiusz. I na dodatek jeszcze nie był sam....

..pierwsza lekcja obsługi ksero miała sie odbyć w poniedziałek. Natomiast jeszcze w niedzielę, postanowiła skoczyć do centrum po okazjonalna bieliznę specjalnie na to \"przyuczyenie\", kiedy nagle... przy stoisku z przyprawami knorr zobaczyła oszołamiająco przystojnego mężczyzne.Ewa zadrżała wkładając do koszyka promocyjny zestaw bielizny za 9.90.....

Gość Ewka***
co mi zrobicie?:classic_cool: