Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luca30

dziś nasza 9 rocznica ślubu.......,a ja biję się z myslami.......

Polecane posty

Gość luca30
joletka to napewno dobry pomysł tak samo jak was tu wszystkich,,ale czym go tu na nowo zachwycic?

Gość bbbasia
camila blony a połączenie skorpiona (ja), z panną (on)...? mam wrażenie ze ten sam problem mnie dotyczy... :/

Gość camila blondy
to zalezy co twoj maz lubi , przygotuj mu np jego ulubiona potrawe i włóz do lodówki piwo (jezeli lubi) , nierób tego codziennie , facet marzy o smacznym daniu i zimnym piwku po pracy , napewno mu sie nalezy , bo pracuje , co innego jakby siedzial leniem w domu

Gość luca30
co byście dziewczyny zrobiły na moim miejscu?

Gość gggggggggggggggggggggg
Ja jestem waga. I bardzo go kocham . ja rozumiem stres w pracy bol reki kurcze wszystko rozumiem i nie rozumiem

Gość luca30
CO LUBI? Hmmmmmm.....chyba lubi dobrze zjeśc. dobry sex.....(oczywiście gdy ja przejmuję pałeczkę) no i mój dobry humor chociaż go czasem potrafi popsuc głupim tekstem..........

Gość camila blondy
bbbasia---> panna facet , wyrozumialy , lubi gdy sie go słucha gdy cos opowiada , trzeba mu poswiecac uwagi duzo , bardzo łątwo go zranic , romantyk zazdrosnik a skorpion kobieta , lubisz mu czasem zartobliwie dokuczyc , ale musisz trafic na humor jego , bo raz ma a raz nie ma, jest to facet który naprawde cie rozumie , dobry z was układ ale po co sie zamartwiasz ?????

Gość camila blondy
gggggggggggggggggg, jestes szczególową osobą , i czesto zwracasz uwage jemu , a barany nie lubią jak sie im zwraca uwage za taki szczegóły, baran to taki kochliwy jesti odrazu zauwazy ze jest cos nie tak , ma dobra intuicje, mów mu czesto cieple slowa , pozartuj troche z nim , bedzie dobrze,

Gość luca30
Mam nadzieję, że nie będzie szukał dzis czegoś , bo to jest głównym powodem do nieporozumień.....może to głupie, ale tak jest ........gdy czegos szuka wyżywa się na mnie....................

Gość camila blondy
nie reaguj nerwami , bo to ze czasam krzykniesz , niepolepszy sprawy , badz łagodna a zobaczysz ze bedzie ok

camila blondy Kurcze masz racje ;)) czesto powtarza mam nie krzyczec po nim ,nie marudzic itd Ale ja sie czuje brzydka rozumiesz przez ten brak sexu:))

Gość camila blondy
ggggggggg , a rozmawialas z nim o seksie ???, trzeba najpierw wykorzystac limit rozmów o seksie a potem gdy nic z tego , zastanowic sie nad przyczyna , nie jestes brzydka przeciez

Gość luca30
Och.......jak dobrze,ze wyrzuciłam to z siebie .....camila dzięki ci ..jutro opowiem o skutkach mojej przemiany.

Gość luca30
gggggggggggggggggg, ja uważam ,że sex to fajna sprawa, ale może twój wybranek ma problemy o których wstydzi się tobie mówic?

oczywiscie ze tak ,spokojnie z wyrozumialoscia ;)) Teraz po roku dogryzam mu ,powatpiewam w jego meskos jestem czasami tak zla ... Nie wiem czasami se mysle ze mieszkam z kumplem ,przytuli,pocieczy,rozwiaze kazdy problem . A sex? Jak znow zaczne gadac ...bez sensu. Mam go wciagnac do lozka i co rzucic sie na niego:)) to i tak nic nie da.

Nie wiem moze to dyskomfort dzieci za sciana. moze ciezka praca moze i moze/ A to taki meski typek naprawde.

luca30 Te ewentualnosc tez rozwazalismy ma isc do lekarza ale z rekami ... Ma ze tak powiem pana swego rano podniesionego wiec problemow z ..nie ma chociaz raz powiedzial ze zadko.

Gość camila blondy
sex jest tez bardzo wazny , związek bez seksu to jak auto bez kół i trzeba o tym duzo rozmawiac

Gość luca30
zgadzam się, sex jest ważny i dziwi mnie zachowanie gggggggggg twojego faceta, bo to przecież chwila która zazwyczaj odpręza każdego człowieka porozmawiaj z nim o tym delikatnie i sprubuj tak jak ja dzisiaj(mam taki zamiar) go trochę uwieśc.

Gość camila blondy
wiadomo ze sex nie załatwi wszystkiego , ale to nieraz pomaga , bardzo wskazany jest sex po kłótni , dodaje bliskosci i atrakcyjnosci w związku