Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luca30

dziś nasza 9 rocznica ślubu.......,a ja biję się z myslami.......

Polecane posty

Gość luca30

Bez entuzjazmu przeżywam ten dzień....mój mąż nie przejmuje się takimi datami.......smutne, ale prawdziwe. Cóz tylko wam mogę się wypowiedziec czuję pustkę i jakbym była bezwartosciowym człowiekiem. Słowo "KOCHAM CIę' u mojego wybranka jest jak róża wśród pokrzyw........Czekam na jeden telefon z miłym wyznaniem w ten szczególny dzień, ale on milczy........Dlaczego tak trudno mu to przychodzi? Przecież mówił, że między nami zawsze będzie wielka miłośc......a tu o byle co kłótnie nawet o to ,że nie może czegoś znalezc. Nie mam już sił.................jak wydobyc od niego uczucia jak mam się zachowywac? Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość camila blondy
powiedz mi kochana jakie są wasze znaki zodiaku????

Gość luca30
obydwoje jesteśmy z pod znaku bliżniąt.....pewnie to żle ?

Gość luca30
mam totalnego doła......on zaraz wróci z pracy i co dalej???????? A jeśli znów będzie czepiał się szczegółów???????????

Gość camila blondy
nie jest zle , ale czesto mezczyzni bliznięta -->(znak zodiaku), nie okazuja i niemówią o uczuciach , t.zn, mówią ale w nienajlepszym momencie , bo uwazają ze juz nietrzeba pielęgnowac czegos co sie ma , bliznięta czesto niemówia tego co mysla , bliznieta wolą byc naprowadzani , gdybys zaczeła kiedys z nim ten temat to by wygadal ze cie kocha bo napewno cie kocha a kobiety bliznieta zwracaja uwage na gesty ,słowa czyny U MĘZCZYZN i masz wrazenie ze skoro on niepowiedzial ze cie kocha , to myslisz ze cie niekocha , KOCHA CIE ale ujawnia to w inny sposób

Gość luca30
nie wiem czy mam płakac, czy tez śmiac się do rozpuku, bo przed chwila zadzwonił i poinformował mnie ,że bedzie pózno.nie ja juz nie mam sił.................

Gość camila blondy
luca, bedzie pozno , a moze szykuje niespodzianke ??

Gość luca30
pewnie masz rację, ale mi tak ciezko do tego przywyknąc, bo tak żadko od niego to słyszę ..........wiem,że słowa to nie wszystko,ale gdyby jakiś mały gest z jego strony może zbyt wiele wymagam, może powinnam sama o to zadbac i byc dla niego bardziej wyrozumiała jak się spóznia z pracy,ale jak tego dokonac ?

Gość luca30
RACZEJ PRZYJEDZIE ZMECZONY, BO PRACUJE NA DACHU W TEN UPAł....................i położy się do łóżka..........i rocznica z głowy.......

Gość gggggggggggggggggggggg
Ja mam problem z jednym facetem znak baran latek 37 zupelnie nie umie do niego dotrzec ,kocha mnie bardzo ale od roku 0 zexu. I co ja mam powiedziec chcialam odejsc nie bo on mnie bardzo kocha ja zwariuje 5 lat razem

Gość camila blondy
luca , mysle ze zbyt czesto zwracasz mu uwage ze to zrobil tak czy tak , ze np to dał tam a tego nie ułozył , a twój mąz jest nieraz bardzo zmeczony , wiec nieraz go zrozum , ale nierozpieszczaj go czasami , polecam zebys czasem zaparzyła dobrą herbatkę i zebys zaczeła miły temat z nim , spokojnym tonem , bez nerwów , bo ty sie denerwujesz niepotrzebnie , zadbaj o miłą spokojną relaksująca atmosfere np własnie przy herbatce naprawde polecam

Gość bleblak
camila a Ty znasz sie na znakach zodiaku ? ja i moj narzeczony obydwoje jestesmy spod znaku barana i czasami rzeczywiscie czasami w naszym zwiazku jest az za duzo emocji.. Luca Twoj facet na pewno szykuje jakas niespodzianke :)

Gość xyz.....
ubierz sie na czarni, zapal w domu świece i kup czarne kwiaty, jak masz to załóż woal na głowę. Jak przyjdzie i zapyta zdziwiony co to to mu powiedz że to jest 9 rocznica śmierci jego uczucia do Ciebie. :O

Gość bleblak
po co zaraz tak dramatyzowac, jeszcze sie facet przestraszy...

Gość camila blondy
do ggggggggggggggggggggggggg, najpierw nalezy rozmawiac do skutku , spokojnie i bez krzyku , czy pytałas sie go dlaczego tak wygladaja wasze sprawy łózkowe ? faceci barany lubia miec troszeczke władze np w domu , a ty jaki zodiak jestes , ja to pisze ale niezmuszam was abyscie w to wierzyły , to są moje teorie na podstawie ezoteryki , wiec jezeli ktos uwaza ze to bzdura to ok , kazdy ma inne torie i poglądy

Gość xyz.....
to miał byc żart :) moj by zrozumiał aluzje i sie nie przestraszył tylko ruszył dupę :)

Gość luca30
Dziękuję,że poświęcasz mi swój cenny czas by mi pomóc..........są jeszcze wyrozumiali ludzie na tym świecie..Uwierz mi,że staram się jak mogę by nasze małzeństwo było udane,,,,,,mamy 3 dzieci. Mimo to czasem mam wrażenie jakby czegoś brakowało wtym uczuciu..Wiem........jestem może troche zbyt pesymistycznie nastawiona do życia,ale to dla tego, że już wiele przeszłam jeśli chodzi o nasze pożycie małżeńskie. Mieszkaliśmy najpierw u jego matki i przez nia wiecznie kłótnie,potem u mojej, ajakl w końcu znależlismy swój kat nie umiemy razem zgodnie życ, bo wiecznie problem o byle co.............ech

Gość kyo jeszcze sie wypowie
camila blondy .... moj facet jest spod znaku bayka a ja waga :) dobre połączenie :) jeszczesmy razem ponad 2 lata

Gość camila blondy
bleblak , męzczyzna baran lubi miec i czuc władze w domu , a kobieta baran nieraz za bardzo ingeruje w zycie dzieci barany są władcze , ale nie są złe , przyznaj ze nieraz po kłótni wraca twojemu partnerowi poczucie humoru oczywiscie , jezeli niechcesz w to wierzyc to niewierz, to moje poglądy

Gość luca30
Jestem zbyt wrażliwa i nazbyt romantyczna ...... cholera...... to nie jest prostę by się zmienic........

Gość camila blondy
kyo jeszcze sie wypowie , męzczyzna byk - lubi dobrze zjesc , taki smakosz z niego , nieraz leniuszek z poczuciem humoru , ale jezeli ktos zajdzie mu za skóre to wtedy nie jest tak wesoło , ale byczki to fajne znaki , a rok 2008, 2009 najlepszy dla byków , pod względem uczuciowym , finansowym , i dobry ten rok tez dla znaków z trygonu ziemi czyli panna koziorożec no i byczek a ty wago czesto zwracasz uwage jemu, jestes drobiazgowa i bardzo lubisz ploteczki , jestes przyjazna i komunikatywna , wrazliwa na piekno ale to dobry układ byk i waga

Gość luca30
Czasem myślę ,że się staje dla niego cięzarem............fakt faktem,że moze za dużo wymagam , ale to chyba przez to ,że wswoim zyciu miałam bardzo mało radosnych chwil.

Gość camila blondy
luca , bo czesto jest tak ze pewnych cech i zachowan oczekujemu od naszych partnerów a same im tego niedajemy czyli , jezeli chcesz zeby pozytywne fluidy do ciebie wracały ze strony meza , to musisz sama troszke powysyłac dobrą energie w jego kierunku samo nic nie przyjdzie , polecam np wspólny spacer o zmroku , ale ty niemasz odwagi czy takiej smiałosci zeby mezowi zaproponowac spacer bo z góry zakładasz ze to niewyjdzie

Gość luca30
Wiem ,wiem nic na siłę.ale jak nic nie będę reagowac i pozwolę na swobodny bieg wydarzeń to czy to pomoże??????????

Gość camila blondy
luca , nigdy nie jest sie cieżarem dla osoby KTÓRA NAS KOCHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKĄD CI TO WOGÓLE DO GŁOWY PSZYSZŁO????????? pomysl , jezeli kogos kochasz to ta osoba jest dla ciebie ciezarem????? no pomysl logicznie

luca30- te same znaki u mnie były :) i taka sama sytuacja z tym okazywaniem uczuć, a co do zachowania to pewnego rodzaju znudzenie po 9 latach jeśli Ci zalezy postaraj się go na nowo zachwycić i koniecznie powiedz mu o swoich potrzebach a nie czekaj na to aż się domysli , bo się nie domyśli i sytuacja będzie się pogarszać.

Gość camila blondy
luca , powiem tyle ze , niemozesz wogóle reagowac, bo wtedy całkiem " zawieje chłodem" trzeba czasem reagowac , i nietylko negatywnie ale czesciej pozytywnie i nawet jesli masz nerwy na meza , to postaraj sie wyciszyc w srodku i na spokojnie mu zwrócic uwage , bo nerwy raczej szybko tego nienaprawia , ja wiem ze nieraz ciezko sie opanowac , kazdy sie nieraz denerwuje , ale zrozum tez meza on tez ma zalety , tak jak ty :)

Gość luca30
Sprubuję dziś inaczej może te moje wieczne pretensje i żale żeczywiscie go już nudzą..........dzięki camila, że pomogłaś mi zrozumiec ,że czasem samemu trzeba sie poświęcic by miec z tego radośc......czuję się lepiej, ale nie wiem czy dam rade, bo emocje moje czasem sa silniejsze ode mnie.............

Gość camila blondy
bo masz nieraz bardzo nerwy na swojego męza , i on widzi nerowe reakcje , NIEPOTRZEBNE SA NERWY , , dasz rade i bedzie dobrze wszystko , jestescie mlodzi i wiele dobrego przed wami :)