Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivetta*

PROSZE POTRAKTUJCIE TEMAT POWAZNIE!

Polecane posty

Gość ivetta*

Mam pytanie do dziewczyn, moze ktoras z Was umawial sie na sex przez net? Ja to juz 7 razy zrobilam Zaden z facetow jednak ie byl w stanie mnie zaspokoic, myslicie ze to dlatego ze to przelotny i niezobowiazujacy sex? Czekam na Wasze opinie drogie kolezanki, moze ktoras z Was ma podobne doswiadczenia? pozdrawiam:)

Gość ivetta*
mysle ze masz poniekad racje wieje nuda :)

moznaby wymieniac jeszcze inne czynniki,które - byc moze - miały wplyw na Twoje skąpe odczucia erotyczne,ale to juz nic teraz nie zmieni. Ile masz lat?

Gość ivetta*
28

Najlepiej byłoby pogadac o tym w 4 oczy,przy kawie.Na neutralnym gruncie.Ale pewnie jeszcze Cie to gryzie i nie mozesz patrzec na facetów... Niestety muszeniedlugo wychodzic do pracy,ale jesli masz chęc pogadać,i jak mówisz temat jest powazny - napisz na maila. muzzyk69@o2.pl i nie martw sie ;-)

Gość ivetta*
dziekuje bardzo:) bedziemy w kontakcie:)

Gość ivetta*
a ja mysle ze sie myslisz:(

Gość ivetta*
witaj wieje nuda :)

Gość moim gejowskim zdaniem
wietrzę tu nudę. :(

Gość Nikt Ciebie nie zaspakaja
Bo nastawiasz sie tylko na orgazm a przecież trzeba też poczuć bliskość partnera (to jest wyjątkowy moment ) Ty nie czujesz się kochana nie okazują Ci bliskość Sama też z Siebie nie dajesz ciepła. Bo to trzeba kogoś luuuuubić żeby tak było. Mechaniczny sex = porażka nie ma w tym spełnienia

Gość dla mnie ohydne
jest samo umawianie sie na seks z obcym facetem, a w szczegolnosci poznanym na necie. A do tego 7 razy, to juz w ogole przegiecie. Albo to prowokacja, albo autorka jest chora

Gość ivetta*
nie uwazam sie za chora osobe, normalnie funkcjonuje w tym spoleczenstwie

Gość tajny sympatyk kobiecych stóp
nie jest chora, fajna jest 🖐️

Gość ivetta*
Nikt Ciebie nie zaspakaja Bo nastawiasz sie tylko na orgazm a przecież trzeba też poczuć bliskość partnera (to jest wyjątkowy moment ) Ty nie czujesz się kochana nie okazują Ci bliskość Sama też z Siebie nie dajesz ciepła. Bo to trzeba kogoś luuuuubić żeby tak było. Mechaniczny sex = porażka nie ma w tym spełnienia uwazam ze masz racje...faktycznie jestem zimna osoba:(

Ktos tu do kogos pije bede bronil Ivette co jest w tym zlego najwazniejsze,ze Ivet wie co robi i tyle ma duze potrzeby i tyle,sam mam czasami ochote rzucic sie na dziewczyne bo czasami rycerz budzi sie ze snu,ale ale tak nie mozna takze Iwett niczzym sie nie przejmuj

Też tak myslę, że coś z nią nie tak:o pewnie wierzy w te bzdury które faceci wygadują, żeby tylko zaciagnąć do łozka \" jesteś wyjatkowa, kocham cię, tylko ciebie chcę, jeszcze nigdy nikt tak na mnie nie działał, podniecasz mnie, oszołamiasz, wystarczysz mi za wszystkie kobiety, kotku nie chcę zadnej innej tylko ty..\" na drugi dzien nie pamietają co mówili :o orgazm mozna osiągnać kobieto z kimś kto jest ci bliski, kto cię szanuje, kocha , podziwia a nie udaje zainteresowanie a traktuje jak worek na spermę.

Gość ivetta*
dzieki Pawel 21

Gość chcialbym zauwazyc
"orgazm mozna osiągnać kobieto z kimś kto jest ci bliski, kto cię szanuje, kocha , podziwia a nie udaje zainteresowanie a traktuje jak worek na spermę." ...ze pewien odsetek kobiet lubi byc traktowany jako wlasnie worek na spermę i te osobniczki pozdrawiam 🖐️

Gość ivetta*
Marquita Tobie tez przyznaje racje ze faceci tak robia, ja swiadimie sie umawialam, byla wczesniejsza rozmowa jakies poznanie przy kawce ale bez slodzenia, kazde z nas mialo swiadomosc na co sie pisze.Byl tylko jeden ktory mnie bardzo skrzywdzil, mowiac ze tylko ja...ale to juz inna historia:( bardzo bolalo :(

Gość piszecie idealistyczne bzdury
Z kimś widzianym po raz pierwszy w życiu można osiągnąć orazm życia i mieć seks życia. Miłość nie jest konieczna do osiągnięcia satysfakcji seksualnej, warunkuje nasze samopoczucie jak już jest po sprawie, tzn., że czujemy się szczęśliwe i spełnione, a nie właśnie jak worek na spermę. Choć i to nie dotyczy wszystkich kobiet, są takie, które nie mają kaca moralnego nazajutrz. Więc przestancie pierdolić jak wiktoriańskie panienki, za przeproszeniem :O Autorko, może Ty nie z właściwych powodów idziesz do łóżka? Dlaczego poszłaś z tymi facetami? Pociągali Cię do obłędu, chciałaś się kochać jak wariatka? Działali na Ciebie tak, że chciałaś tego bez względu na zasady itp.? Jakoś wątpię. Wygląda raczej jakbyś się na siłę puszczała po prostu. Szukasz czegoś, ale chyba w niewłaściwy sposób. Nie wydaje mi się, by na taki przypadkowy seks, można było się umówić. To się czuje albo nie. Może dlatego nie osiągasz przyjemności. Zachowujesz się jak frustratka, która na siłę chce przeżyć spełnienie, próbując coraz to z innym. Chyba nie tędy droga.

Ktos tu generalizuje cos Nie tak Marquita?Moze pani Marquito ma pani zle doswiadczenia z nami facetami ale nie wszyscy faceci sa tacy np co to,ze chce zaprosic dziewczyne na lody to juz znak,ze bede pod stol wchodzil,zeby zrobic co trzeba no nie no skandal.To prosze mi powiedziec czy jak sie obejrze za dziewczyna to czy juz mam papiery na gwalciciela czy jeszcze nie.? A co do orgazmu i innych tego typu sprawach przeciez tak jak mowilem Ivette sadzac po jej wypowiedziach na forum jest normalna dziewczyna tfu kobieta ;) Ma duzy temperament wiec jakos sobie musi radzic i tyle nie ma co zawracac kijem Wisly . Dlatego Ivette biore w obrone Marquito powiedziala rgazm mozna osiągnać kobieto z kimś kto jest ci bliski, kto cię szanuje, kocha , podziwia a nie udaje zainteresowanie a traktuje jak worek na spermę. Te ostatnie zdanie pozostawie bez komentarza straszne po prostu straszne co tu ludzie czasami wypisuja

Ej no faceci nie a tacy straszni no ja moge smialo powiedziec jestem normalny chyba ;)

Pawel21 chyba nie masz pojęcia co to jest duży temperamet. Piszecie idealistyczne bzdury, oczywiście że tak moze być jak piszesz! tylko jakoś nie widzę, huraganu namiętności i pożądania w tym: \"swiadimie sie umawialam, byla wczesniejsza rozmowa jakies poznanie przy kawce ale bez slodzenia, kazde z nas mialo swiadomosc na co sie pisze.\"

Pani Marquito idealow nie ma ja pisze tak bp tak robie i wydaje mi sie,ze jest to normalne. wiadimie sie umawialam, byla wczesniejsza rozmowa jakies poznanie przy kawce ale bez slodzenia, kazde z nas mialo swiadomosc na co sie pisze." No i o co ten caly krzyk kazdy postepuje wedlug swojego uznania ja mysle,ze Ivette z tego co pisze ma duzy temperament wiec tak sobie radzi nie rozumiem o co pani chodzi

Gość piszecie idealistyczne bzdury
"Piszecie idealistyczne bzdury, oczywiście że tak moze być jak piszesz! tylko jakoś nie widzę, huraganu namiętności i pożądania..." Przecież właśnie o tym piszę! Czytaj proszę uważnie. Myślę, że na tym właśnie może polegać błąd autorki. Na mechanicznym, beznamiętnym zaliczaniu kolejnych partnerów w poszukiwaniu mitycznego spełnienia. A to przecież nie tak działa.