Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivetta*

PROSZE POTRAKTUJCIE TEMAT POWAZNIE!

Polecane posty

Wyluzuj, jaki krzyk :D To publiczne forum i kazdy może napisac co mysli. Nie musisz się z tym zgadzać, dla mnie taki sex to żenada, ale ty mozesz się w ten sposób kopulować do woli, nikt ci nie broni, wolny kraj. Nawet z autorką, tylko niech nie pisze , że umówiła się 8 razy i zaden nie stanął na wysokosci zadania :D Natura dała kobietom orgazm nie na darmo ;) :P

Gość piszecie idealistyczne bzdury
Paweł, nie idź z kolei za bardzo w drugą stronę. Dziewczyna, która się puszcza, to dziewczyna o dużym temparamencie seksualnym, namiętna, dobra w łóżku itp.? Nie, to po prostu dziewczyna, która sie puszcza. Nawet nie wiesz, jak często z różnych, często nie uświadamianych powodów, nierzadko pozaseksualnych.

Cholera musze przeczytac jeszcze raz w calosci ten topic,ale pani Marquito nie zauwazylem zeby autorka cos zlego zrobila ok przeczytam jeszcze raz. A do pani puszczam oczko ;).

Gość piszecie idealistyczne bzdury
Ciekawe, co w tym kontekście oznacza "coś złego", kwestia podejścia. Raczej robi coś niezbyt korzystnego dla niej, coś co niczego jej nie daje, bo inaczej skąd te zmiany partnerów i ten topic? Zresztą autorka znikła.

Piszecie napisala Paweł, nie idź z kolei za bardzo w drugą stronę. Dziewczyna, która się puszcza, to dziewczyna o dużym temparamencie seksualnym, namiętna, dobra w łóżku itp.? Nie, to po prostu dziewczyna, która sie puszcza. Nawet nie wiesz, jak często z różnych, często nie uświadamianych powodów, nierzadko pozaseksualnych. Nie wiem moze ja za mlody jestem ,albo cos kurcze przeczytam jeszcze raz. A co do facetow to my naprawde nie gryziemy trafiaja sie zboki i idioci ,ale nie ma co generalizowac.

Gość ivetta*
zadna prowoakacja:) staram sie czytac co piszecie, ale nie zawsze moge byc non stop przy kompie:) moze znajde troszke wiecej czasu i rozwine ten temat, tzn jak doszlo do moich wysokow i co bylo powodem:)

Gość ivetta*
nikt wiecej nic nie doda?

Gość ivetta*
Agnik pisz co myslisz!!!!!!!!!!

Gość cos mi tutaj na pania
puszczalska pachnie ;-)

Gość Vivvian
ivetta* Ja też parę razy umówiłam się na sex przez net tak bez zobowiązań był dreszczyk emocji i podniecenie ale brak zaspokojenia więc nie jesteś sama z tym problemem zastanawiałam się dlaczego tak jest i nie znalazłam odpowiedzi .Nie nastawiam się na orgazm jak ktoś tu napisał czerpię przyjemność z chwili . ;)

Gość Vivvian
Jesteś za bardzo pewny siebie inni panowie tez tak mówili ;)

Gość Vivvian
no tak ;)Ty jesteś jedyny w swoim rodzaju ;)

Skoro faceci z ktorymi sie dotychczas umawialas nie dawali rady to rozumiem ze mi nie wierzysz. Pozostaje tylko sprawdzic;-)

Gość Vivvian
intrygujący z Ciebie gość;) trochę typu maczo ...?

hehe bo moze...:-P Nie lubie takich fochliwych kometarzy typu NieSuki. Nie zna mnie wiec....

Do autorki tematu! Skoro nikt nie umie Ci dogodzić, to krótko przed spotkaniem wybrandzluj się 2-3 razy świeczką i później będzie fajnie :)

hehe wydaje mi sie ze tu chodzi o wlasciwego faceta a nie brandzlowanie sie swieczka:-D

Moge sam sie podpisac pod ten temat. Tez mam juz kilka takich spotkan za soba. I co? Masakra,kazdy potrafi obiecywac przez net. Dosyc hasel typu wykanczasz mnie,mam dosc,musze odpoczac itd.

A moze pani NleSuka to lezy jak typowa kloda cio? Zero wlasnej inwencji i inicjatywy w swiecie sexu co?

Ty zawsze taka skrzywiona jestes? Usmiechnij sie:-) Zycie jest krotkie i piekne. Kazda chwila juz nigdy nie wroci;-)