Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivetta*

PROSZE POTRAKTUJCIE TEMAT POWAZNIE!

Polecane posty

Schrzanie sobie opinie tym co napisze,ale co mi tam:O Nie umiałabym isc na pierwszym spotkaniu do łóżka z facetem z kafe. Po 1---musi coś iskrzyć(jestem starej daty---namiętność wirowanie itd) Po2 wiem ze nawet jesli by coś zaiskrzyło to nie miałabym orgazmu,i to nie z winy faceta,ale dlatego ze nie umiem wyluzować przy obcym facecie Po3 --jak facet zamówił by pokój w hotelu i mi o tym powiedział,odeszła by mi ochota bo nienawidze planowania Podziwiam kobiety które sie umawiaja tylko na seks,ale ze sie dziwią brakiem orgazmu...to mnie szokuje:O

Tak masz racje,wolny kraj:-) Moje skrzywienie polega na tym,ze chcialbym spotkac kobiete ktora mnie zajezdzi:-)

Pierdzielisz Ciekawski....ja wiem swoje Ty wiesz swoje,acha facet który pisze ze jest suuuper i mnie zaspokoi od razu odpada:O

O tym wlasnie mowie agnik.Jak sie z kim srozmawia przez net,to zawsze nie porblem:-D. W realu zas to wiekszy problem niz jestes w stanie sobie wyobrazic :-P

Czy Ty wogole roaumiesz co ja pisze,wieccznie krzywiaca sie kobieto?:-D Nigdzie nie napisalem ze jestem super,nigdzie nie napisalem ze kazdej dogodze. Mowilem o tym ze kazda kobiete z ktora sie seksilem zawsze chciala wiecej.

10:17 CIEKAWSKY (ciekawski.33@o2.pl) Bardzo mozliwe ze tak mowili ale ja nie jestem jak inni panowie A to co to jest:O? niechwalenie\\?

Tak agnik (chociaz Ty rozumiesz o co chodzi):-D NleSuko tacy faceci odpadaja?Ok rozumiem. Takie fochliwe wykrzywione panienki jak Ty tymbardziej nie maja szans:-P

heheh chwalenie sie a twierdzenie ze jest sie suuuuper. Hmmmm jarzysz jakakolwiek roznice?

Dobra dam Ci spokój Po za tym 1 nie rozumiem...zamiast na kafe szukać kobiet na seks,dlaczego nie skorzystacie z czatów erotycznych:O

problem w tym jak cos o sobie powiesz dobrze to dla wielu znaczy ze się przechwalasz

Dlatego droga agnik nie ma co opowiadac bajek tylko konkretnie sie umowic i sprawdzic:-P

spotkanie w realu wszystko zmienia bo literki pisane to jednak cos innego niż spotkanie w cztery oczy

Oczywiscie ze zmienia;-) Nie mozna przeciesz pisac bez konca,prawda? A kity i inne bajery i tak wyjda w praniu:-P

też trzymałam sie swoich zasad ale przyszła ta chwila i stało sie więc nigdy nie mów nigdy teraz to moje motto

Bardzo dobre motto;-) A wracajac to pryskajacego czaru,wystarczy wymiana paru zdan hehe:-P

kadka no własnie...nie planować Najlepiej sie umówić tylko na kawe....no i długo nie pisać o swoich wyczynach łóżkowych Specjalnie dla Ciekawskiego;)

wystarczy i juz wiesz czy to jest to gdzieś czytałam ze liczy sie pierwszych kilka sekund ... chyba cos w tym jest :P

Napewno cos w tym jest ka_d_ko. Droga NleSuko,nie mam potrzeb wysluchiwania wyczyn wyrkowych innych osob. Nie lubie "tanio sie podniecac":-P Liczy sie TYLKO real