Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivetta*

PROSZE POTRAKTUJCIE TEMAT POWAZNIE!

Polecane posty

Widzisz NleSuczko zostalismy sami hehe:-D Ja zaraz tez uciekam,ale posiedze tu jeszcze;-)

Niesuka chyba cos pani dzisiaj wstala lewa noga my faceci naprawde nie jestesmy tacy straszni.

O matko to ja juz sobie ide niech pani sobie porozmawia z panem ciekawskim. Jej nie ma nic gorszego niz rozloszczona kobieta .

O czym mam gadać?Jak Ty nie rozumiesz o co chodzi? Dziś facio odwołał soptkanie ,bo On na samą kurwa kawe nie bedzie wyłaził z domu padalec

Oj tak ostatnia podroz pociagiem PKP z Poznania do Warszawy w piatek (boze nigdy wiecej) troche otworzylo mi oczy do czego zdolne sa niektore kobiety. Zaczelo sie niewinnie pomoglem takiej kobietce tak ze 30 lat wlozyc bagaz (dlaczego w ogole jej pomoglem teraz zaluje) "ustaw to inaczej" z glosem jakbym jej ojca bananem zabil. Ok juz nic sie nieodzywam no bo po co kobiete jeszcze bardziej wkurzyc no wiec ok siedzimy widac,ze strasznie wkurzona normalnie jakby mogla to kalach w reke i jestem death ok no nic siedze w przedziale nagle telefon jej dzwoni powiem wprost tyle wulgaryzmow,krzyku nie widzialem z ust kobiety normalnie trzaskala slowami jak jakis menel z pod budki z piwem.ok no nic mowie pewnie cos jej nie wyszlo no zdarza sie ,ale taka lacine walila,ze az sie za glowe potem zlapalem. Ok no chce wyjsc z przedzialu przewietrzyc troche ochlonoc i nagle ej ty chodz tu zatrzymalem sie i ogladam sie za siebie myslalem,ze to nie do mnie tak tak do ciebie mowie chlopcze(nie lubie jak ktos mi mowi na ty od razu jestem mlody,ale no tego nie lubie,chyba ze jakas ladna panna usmiechnieta,ladnie pachnaca ok nie wazne) no wiec stoje jak idiota zamiast wyjsc w ogole w cholere, stoje i pytam cos pani pomoc"(mam za miekkie serce i slabosc do kobiet) tak tak chodz mi pomoc tutaj torbe przestawic zobacz zle lezy,ale zanim zdarzyla skonczyc powiedzialem jej,ze z takim zachowaniem moze ktos inny pani pomoze. Boze normalnie az sie zagotowalem

Niesuka no co mam pani powiedziec ,zeby pani sie usmiechnela moze oczko ;) puszcze jej my naprawde nie jestesmy tacy...

ha Pawel21---dobrze zrobiłeś,ciekawe jaką miała mine Pawełku ja wiem Wy jestescie super

Nie no ona raczej byla tak ooglnie wpieniona,ze nawet nie zrobila ta moja odpowiedz na niej wrazenia tylko chyba,nie jestem pewien pod nosem uslyszalem w....j ok no nie bede drazyl, kobiety to sa jednak dziwne istotk Poszedlem do innego przedzialu,gdzie nie bylo duzo ludzi byla jedna para fajna kobitka tak mloda 30 latek obok siedzial gosciu tak w wieku forumowego ciekawskeigo na oko. Powiedzialem dzien dobry para mowi no czesc(boze musze zapuscic brodechyba jakas po od razu na ty ). Boze kobiety.

Ja sugeruje,zeby pani Niesunia tak jak ciekawski powiedzial olala palanta.Pewnie chcail czegos wiecej niz tylko kawy(pewnie z mlekiem tylko skad te mleko i o to mu chyba chodzilo ;) ok juz nic nie mowie,zeby pani nie rozloscic A 30 letnie kobiety sa jak najbardziej teges tylko wpadaja w humorki foszki ,ze az czasami zeby bola. No nic takie sa kobiety widocznie niektore.

Ok poprawiliście mi humor:classic_cool: Módlcie sie zeby Palacy dziś meczu nie przegrali,bo bede wściekła. Jeden facet jak nawali to jeszcze da sie przeżyć,ale 11- tego samego wieczora...nie do wytrzymania:O

Musza wygrac chociaz Niemcy z Ballackiem bedzie ciezko a co tam 1:0 dla nas.