Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zauroczonyy

Chwalić bardziej charakter?

Polecane posty

Gość Zauroczonyy

Wysłała mi swoje zdjęcia, w tym nieco bardziej odkryte, ale nie wulgarne. Jest bardzo piękną dziewczyną, ale widzę, że jest skromna i ma pewne kompleksy. Więc ją chwalę, ale w pewnym momencie zapytała dlaczego nic o jej charakterze nie napiszę. Zrobiło mi się głupio... Jakoś posmutniała, zapytałem o co chodzi to powiedziała, że tego nie zrozumiem, że nie chce o tym pisać i że sama musi to zrozumieć. Aha i że to cos jest pojebane. Powiedziała jednak, że to nie chodzi o nas... O co może chodzić? No i poszła sobie zaraz tak trochę oziębło pomimo całusa na koniec... Chodzi o to, że nie chwalę jej wnetrza? To jest jedno, ale jest jeszcze kwestia tego o czym nie chciała mi powiedzieć...

Gość Zauroczonyy
No tak sie składa, że ona ma 17 lat, ja 20 ;p znam już takie jazdy, miałem z nimi do czynienia jak byłem w jej wieku i nie wiedziałem o co chodzi, męczyłem swoją ówczesną, załamywałem ręce. Teraz spokojnie do tego podchodzę. Napisałem jej jak już poszła z gg, że moze na mnie liczyć i zawsze może się zwierzyć jak będzie chciała. No ale nie kumam trochę... dała mi swoje zdjęcia, więc je chwaliłem ; )

Gość Ju............................
Oj takie są kobiety - nie dogodzisz.:D:D:D Pewnie nie chce być przez Ciebie uważana za pustą lalę. Miło, że pochwaliłeś zdjęcia, nie miej wyrzutów, że coś źle zrobiłeś. Po prostu czasami ją skomplementuj także pod innymi względami.

Gość Zauroczonyy
Rozumiem, ale nadal się zastanawiam o czym nie chce mi powiedzieć, bo ja tego nie zrozumiem... Zreszta ona tez tego nie rozumie xD W każdym razie, ja się jej bardzo podobam, ona mi też. Coś jest na rzeczy skoro przesłała mi dzisiaj zdjęcie w bieliźnie ; ) bardzo ładne i takie bardziejn poglądowe, bo cały czas mi się skarży, że ma za małe cycki ;) A one nie są małe xD coś sobie ubzdurała...

Gość Zauroczonyy
;)