Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskazaklopotana

Pytanie do ZNAJACYCH sie na komputerach itd

Polecane posty

Gość mamuskazaklopotana

a wiec corka dostala na dzien dziecka gre nie trudno zgadnac jaka skoro ma 9lat takze the sims 2 dzialalo dopoki dopóty jej kolezanka powiedziala jej ze sa fajne dodatki przez Internet. Mianowicie najpierw sie balam ze zacznie mi sciagac jakies wirusy zamiast dodatkow typu meble,ale siedzialam z nia i poczytalam na forum,posciagalam,najpierw jakies 20 sztuk i chcialam zobaczyc czy dziala,dzialalo w grze sie pojawialo jest to w takim formacie i tego typu nazwy jak : atssandy_obj_indusbedroom_clothesrack001 dzisiaj wrocilam z pracy (corka chora nie chodzi do szkoly) a ona mi mowi ze gra sie zepsula (kosztowala mnie okolo 100zl ) bo nie dziala... pytam czy cos sciagala itd a ona mowi ze tak ze jeszcze okolo 50 dodatkow posciagala,sprawdzilam w folderze downloads i wszytko jest tak jak ma byc a gra rzeczywiscie nie chce sie wczytac wlacza sie ale jak juz trwa generowania np chaosu dziwku kodu genetycznego to sie lekko mowiac "zawiesza" moje pytanie wiec brzmi czy bez ilosc dodatkow ?? jest moze jakies maximum w downloads? prosze o pomoc

Gość mamuskazaklopotana
w formacie package.

na grze masz infolinie producenta zxadzwon i zapytaj lub napisz za te 100zl nie kupilas samej gry ale jeszcze wsparcie techniczne.

Gość mamuskazaklopotana
Tak,wiem dziekuje jednak wstyd mi troche poniewaz mozeto nielegalne sciagac dodatki? chcialam najpierw tutaj zadac pytanie potem posune sie desperacją powiem tyle ze gre odinstalowalam i zainstalowalam ponownie,dzialala bez dodatkow (folder skopiowalam tymczasowo sobie na pulpit) potem go przenioslam w downloads wlaczam gre i nie dziala,czyli jest "limit" na dodatki? miejsca na dysku pod dostatkiem

Gość mamuskazaklopotana
BLAGAM wypowiedzcie się..

Gość mamuskazaklopotana
:(

Gość mamuskazaklopotana
chyba nikt na topic nie wchodzi ze wzgledu na jgo temat

Gość waferss
Spoko Maroko, ja mam chyba ze dwa giga dodatkow, nie ma zadnego limitu, ale z pewnoscia spowalniaja one gre. A moze jeden z tych sciagnietych jest po prostu zepsuty. Sciagnij inne :)

Gość tratataataaaaa
no wlasnie takie dodatki spowalniaja, a moze masza za malo ramu na tyle dodatkow i twoj komputer nie daje rady

Gość mamuskazaklopotana
Komputer mam nowy,oprogramowanie Windows Vista Basic, jak sprawdzic ram ??

Gość mamuskazaklopotana
jak jeden jest zepsuty to cała gra sie ni wczyuje? :P jakby byl "zepsuty" to chyba poprostu by sie nie wyswietlil

Gość mamuskazaklopotana
zrobilam eksperyment wwalilam caly folder downloads i gra sie odpaliła :( czyli corka moze grac ale bez sciagnietych dodatkow

Gość mamuskazaklopotana
P O M O C Y

Gość mamuskazaklopotana
help

Gość mamuskazaklopotana
prosze

Gość Brahm
Sprobuj wrzucac dodaki pojedynczo, w ten sposob rozpoznasz ktory jest wadliwy.

Gość olololololsdddff
Weź ty mądra bardzo kobieto odinstaluj i zainstaluj ponownie. Nie da się gry zepsuc... :)

Gość mamuskazaklopotana
Co tu mądrość ma wsółnego to ja nie wiem,nie ma ludzi wszechstronnie mądrych, jak juz wcczesniej pisalam gra dziala bez dodatkow po co mam odinstalowac i zainstalowac? skoro gra dziala,ale bez folderu downloads dodatkow jest okolo 100 nie bede za kazdym razem wrzucala jeden dodatek i odpalała gry po czym go szukala w grze i wylaczala gre i tak x100

Gość olololololsdddff
To weź wywal ten folder i niech gra bez dodatków... co za problem. W dupe dostanie to sie skanczy.

Gość a ile RAMu
ma twój komp ? Vista do szybkiego działania powinna mieć 2 GB

Gość mamuskazaklopotana
Czemu ma w dupe dostac?Bardzo sie cieszyla z tych dodatkow jak jej powiedzialam,ze musi grac bez to sie poplakala wiec dlaczego mam nie miec zamiaru jej nie uszczesliwic? Nie wiem ile ramu,pamieci samej mam starsznie duzo okolo 70GB a nie wiem jak sie sprawdza ram w Viscie bo mam wersje angielska i tutaj nie ma w odpowiedniku wlasciowci-personalize poprostu podanego. Trudno sie mowi,ale dzieki za odpowiedzi🌼

Gość Antytalent komputerowy
a czy ktoś się orientuje jakie mam prawa jako konsument? Chcę zwrocić mp3... chciałam zainstalować oprogramowanie, które kupiłam w dobrym sklepie a tam był wirus

Gość mamuskazaklopotana
Glen B, dostałam laptopa,jest nowy,nie znam sie na jego "wlasciwosciach" jak widac mozna

ODINSTALUJ cala gre i WSZYSTKIE dodatki wyrzuc i ZAINSTALUJ jeszcze raz. jak gra "sie psuje" to plyta z gra sama w sobie jest tak samo dobra jak byla, nie da jej sie "zepsuc", po prostu w systemie Ci sie cos popieprzylo. zrob jak mowie i znowu bedzie dzialac. to takie proste.

Gość Brahm
To podziel sobie te dodatki na dwie polowy Zaladuj pierwsza, jak bedzie dzialac to juz masz polowe dodatkow teraz zaladuj polowe reszty i znowu jak sie uda to polowe reszty itd. A jak sie za ktoryms razem zwiesi to wiesz w ktorej grupie jest zly dodatek i mozesz go wyizolowac.

Gość mamuskazaklopotana
dzieki dzieki za rady udalo sie :) widocznie w jakims dodatku faktycznie cos bylo "zepsutego" corcia grala do 22 i poszla spac ah ile radosci miala,dzieki :*