Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gool

Zdradziła mnie żona

Polecane posty

Gość gool

Jesteśmy po ślubie 14 lat i mamy 12 letnią córkę. Wszystko było pięknie i ładnie. Nie przechodziliśmy żadnego "kryzysu". Zarabiam dobrze, mamy dom, żadnych większych problemów. Pare miesięcy temu przyłapałem żonę na SMS-ach z kolegą z pracy (w obie strony). Kontaktowała się też ze mną też jego kobieta, powiadamiając mnie o ich romansie. trwało to podobno prawie 2 lata. Po burzliwych rozmowach miał być koniec. Minelo pare miesięcy i dorwałem ich przypadkiem razem w łóżku (impreza firmowa - ja musiałem wyjechać do Pragi a ta głupia zapomniała kluczy od domu więc jej przywiozłem). Żeby było ciekawiej to zaspali razem i musiałem czekać pod drzwiami ( godz. 10 rano) aż się poubierają. Od tego czasu minely dwa miesiące - niby wielka LOVE, one żałuje, płacze kocha niby tylko mnie, ale ja raz mam chęć coś odbudowywać a raz myślę o niej "sucz", albo K****wa. Nie mam serca powiedzieć córce, że mamusia sie puściła. Z drugiej strony chciałem ją pogonić, albo samemu odejść, ale dawać w nagrodę szmacie pół domu? Myślę, że przetrzymam jeszcze parę lat trzymając jakąś laskę na boku, zaciskając zęby będę ją bzykał i po długim czasie powiem jej że to wszystko lipa. Kocham ją z "przed tej akcji". Teraz to jest jakaś dupa, która chyba "zabiła" moją żonę.

Gość UWIELBIAM BARBI
I BARDZO DOBRZE ...CHYBA TOBIE SIE WYDAWAłO ZE BYłO DOBRZE.jEJ WIDOCZNIE NIE BYłO.sAMA JESTEM ZONą I MOJEMU MęZOWI SIE TEż WYDAJE ZE JEST DOBRZE...ALE WDłUG MNIE NIE JEST * * GDZIE KWIATY ,KOLACJE NIESPODZIANKI,MIłOść ,SEX??? ZDRADZAM MęZA I BęDE TO ROBIć,MAM DOSC TAKIEGO ZYCIA Z NIM

Gość no chłopie ogarnij się
ilez można ciągle z tym samym 💤 picz ja zaswędziała i zapragnęła odmiany, może ten koles miał wiekszego albo był fajniejszy, nieważne jedno jest pewne: JESTEŚ ROGACZEM

Gość gool
Posłuchaj to wszystko było. Nawet ona twierdzi że było z mojej (naszej) strony super. Ją meczyło (tak mi się wydaje - nawet o tym wspominała), że chce spróbować z kimś innym.

Gość znane psychologe lw
niekoniecznie tamten był lepszy w łóżku :o tak to sobie tylko prostacy redukują :o

Gość gool
To, że jestem ROGACZEm to 100% fakt.

Gość OLA OLA OLA 29
Monotonia ją wepchneła w objęcia zdrady,tak tak ile mozna zyć jesli mąż skupia sie na sobie albo na pracy i nie poświęca kobiecie czasu. Kobieta i miłość jest kwiatem króry nalezy pielegnować to tyle

Gość kazdy .......................
jak dla mnie etz jest sucza i tyle jak dasz rade psychicznie- znajdz sobie kochanke i bedziecie kwita

Gość gool
"Podobno" - podkreślam "podobno" nawet nie poszli na całość (cokolwiek to znaczy), a w łóżku było jej ze mną super. Do tej pory tak twierdzi. Problem, że po takim ściemnianiu to znowu może być ściema (wg. mnie tak jest na 90%).

Gość nie stać mnie na rajbana
sorry ale musze to powiedzieć towoja zonka to gupia lampucera

Gość gool
"Monotonia ją wepchneła w objęcia zdrady,tak tak ile mozna zyć jesli mąż skupia sie na sobie albo na pracy i nie poświęca kobiecie czasu. Kobieta i miłość jest kwiatem króry nalezy pielegnować to tyle" To akurat g...o prawda, żadnej monotonii. Dużo podróżowaliśmy wspólnie. Mam własną firmę dobrze ustawioną i na prawdę to nie poświęcam firmie zbyt wiele czasu ( normalnie pracuje po 6-7 godz. dziennie). Jej i córce poświęcałem czas na maxa. Były i kwiaty i prezenty i romantyczne kolacje i SMS, i niezapowiedziane wyjazdy (np. na weekend do Paryż czy kolacja w Atenach)

Gość znane psychologe lw
"Monotonia ją wepchneła w objęcia zdrady" nie znasz się to nie pisz głupot :o

Gość nie stać mnie na rajbana
stary twoja zona to lampucera i tyle

Gość chyba....
za dobrze miała i jej się popieprzyło w głowie

Gość gool
"monotonia..." Czy ja jestem jakimś j...nym sztukmistrzem, czy cyrkowcem? Żyliśmy normalnie, myślałem, że wystarczy być uczciwym (np. ROZMAWIAĆ). A z drugiej strony to jakie atrakcje od WAS (sorry za uogólnienie) kobiet. GDZIE KWIATY ,KOLACJE NIESPODZIANKI,MIłOść ,SEX???- ale Waszej strony. Zjednej strony potrafiła ściemniać i walić po rogach, a jednocześnie spała ze mną i wyciągała kasę - gdzie SUMIENIE (pewnie czyste, bo nie używane)

Gość inna inna inna
czego oczekujesz na tym forum chcesz sie wygadac, chcesz porady ? jezeli tak to napewno nie tutaj . tu ile glosow tyle rad a co jedna to glupsza jezeli chcesz i mozesz jej wybaczyc to to zrob upewniej sie tylko ze ona chce tego samego dziecka do tego nie mieszaj , nie wiesz ze ono bedzie cierpialo nie mnij niz ty? a jezeli masz zamiar pieprzyc jakas na oku a potem jej o tym powiedziec to zastanow sie co bedziesz z tego mial . satysfacjie ze jestes nie lepszy od niej? tylko czy nie uwazasz ze okazesz sie takim samym \"suczem\" jak ona? najeazniejsze to odpowiedziec sobie na pytanie czy ja kochasz i czy chcesz z nia byc i oczywiscie odwrotnie a reszta z czasem przyjdzie sama

Gość ta najgorsza..
moim zdaniem- szanuj sie czlowieku i ie ciągnij tego dłuzej. córka i tak widzi, ze jest miedzy wami cos nie tak. 12 letnia dziewczynka juz jest w stanie wiele zrozumieć. przynajmniej ja tak uwazam, bo pamiętam siebie z okresu gdy miałam tyle lat. zona złamała twoje zaufanie. naruszyła zasady partnerstwa. nic dziwnego ze czujesz się z tym źle. powiem ci tak- gdyby mnie facet zdradził- to bym od niego odeszła. i nie ma zadnego tłumaczenia. zdrada to czyn swiadomy.

Gość ta najgorsza..
rozumiem co masz na mysli.. ale mam już taki jeden przypadek za sobą ... wiem , ze to trudne ale ja sobie nie wyobrazam byc, rozmawiac, ufac, całowac sie, chodzic za rękę z kims kto w pełni swiadomosci poszedl do innej.

Gość gool
Chyba trochę chce sie wygadac - do tej pory byla tylko ona i corka. Jeśli chodzi o resztę to chyba chce sprawiedliwosci. A czy ja kocham? Nie wiem czy jest mozliwa milosc bez zaufania - to juz nie ta sama osoba, ktora kocham.

Gość gool
Obie macie racje

Ty też nie jesteś taki sam, nie wymagaj zeby ona była. Spotyka się z nim jeszcze?

Gość inna inna inna
co to znaczy sprwaiedliwosc? jezeli ona zrozumiala swoj blad to to nie bedzie kara - to ja moze zabic

Gość gool
Chyba nie - tak twierdzi. Ja jestem teraz tez bardziej czujny pod tym kontem i raczej bym to zauwazyl. Poza tym nawet zwolnila sie z pracy.

Gość gool
inna.... mnie tez to omalo nie zabilo. zabija mnie nadal - zginal ktos kogo kochalem. to jak zaloba.

mozna wybaczyc zapomniec niestety nie i to jest najgorsze znam z autopsji szarpie serducho okrutnie patrzysz na kogos i wyobrazasz sobie ich w intymnej sytuacji jakich slow uzywali jak sie do siebie zwracali 2 lata to dosc zaawansowana znajomosc i nikt mi nie wmowi, ze mozna ja zakonczyc w ciagu jednej chwili...

Gość inna inna inna
mozna !!!!!!! znam to z autopsji

Gość ta najgorsza..
ok moze byc ze ktos kogos zdradzi po pijaku.to niczego oczywiscie nie tłumaczy ale wtedy jest nie do konca swiadomie (jak ktos jest bardzo nawalony..;)) ale tutaj mamy przyklad swiadomej powtarzajacej sie zdrady...

Gość gool
To faktycznie szarpie. Ja tez mysle ze nie mozna takiej znajomosci zakonczyc ot tak. Przeciez to chyba o czyms swiadczy, ze oszukuje sie kogos bliskiego dla innej osoby innego zwiazku. To chyba jakos pozycjonuje, kto lepszy, a kto gorszy. Jak Ci sie "inna" to udalo