Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamcia09

chore dziecko co robic?

Polecane posty

Gość Mamcia09

mój przedszkolak ciągle choruje ( o podobno jest normalne) po ostatniej infekcji gardła (brała bactrim) córcia była zdrowa aż przez dwa dni! po czym dostala takich objawów: 1. ciągle jakby odchrząkiwała flegme chociaż nie za czesto..ale mam wrażenie jakby miała kluche (niestety jest za mała zeby mi to opisać ale widze jak próbuje to przelknąć i nie może 2. czasem jak odksztusi a przypadkiem coś właśnie jadła czy piła to leci zwyiotować;( 3. Od wczoraj ma gorączke 38,6 4. po jednej stronie na boczku od pasa do pachy i na nadgarstku ma coś jak wysypke..bladą ale wyraźnie wyczuwalną... Pediatra powiedziala ze mam czekać na kupkę i jeśli bedzie luźna to pwenie jakis wirus jelitowy i powinno po kupce być lepiej ale kupki nie ma juz drugi dzien a gorączka jest wg peditry jesl to nie zatrucie to wygąda na początki anginy i jesli kupka bedzie normalna a gorączka nie minie to dac antybiotyk. Chciałabym sie wstrzymac z antyb. bo dopiero co jeden skonczyła ale nie wiem ile jeszcze mam z tym czekac? i czy te objawy mogą wskazywac jeszcze na cos innego? a moze na kilka chorób? Dac antyb. czy ne dac? o to jest pytanie;(

Gość Mamcia09
ooops dwa razy mi sie wkleiło;(