Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikikikikiki

INTERNET Z iPlusa

Polecane posty

Gość kikikikikikiki

hey ma ktos neta z iPlusa?? Jak wam dziala zadowoleni jestescie czy raczej nie??

Gość kikikikikikikii
up

Gość kikikikikiki
nikt nie ma tego sz...a

ja mam i jestem baaardzo niezadowolona niestety, tu, gdzie chwilowo mieszkam, to jedyna możliwość, by mieć net :o a więc tak: zapomnij o ściąganiu, nie mówię nawet o większych rzeczach (typu filmy:p), ale nawet piosenkach, zapomnij o słuchaniu muzyki z you tube itp, zapomnij o szybkim internecie i zapomnij o braku limitów :o mniej więcej 1,5tyg. po rozpoczęciu okresu rozliczeniowego(zazwyczaj1 dzien m-ca) internet zaczyna masakrycznie zwalniać, tak, że nawet zdjęcia i obrazki Ci się nie otworzą:o dlaczego?dlatego, że w iPlusie masz określony limit, i wcale nie musisz nic sciągać, by go przekroczyć :( wystarczy zwykle przeglądanie stron :o nie mówię już o wchodzeniu na pocztę :o trzeba liczyć się z każdym 1kb :o jedyny plus to to, że jest bezprzewodowy, można wszędzie sobie zabrać modem z laptopem, pytanie tylko po co, jak net ledwie łazi :o jednym słowem - NIE WARTO!!! kurde, ale się wpakowałam, umowa na 2 lata, minęło dopiero 4 m-ce, 60zł miesięcznie za takie gówno:( a pomyśleć, że miałam neostradę 2mb, za niecałe 40zł :o

Gość fggfg
wszystko zalezy gdzie mieszkasz! ja (w Krakowie) jestem bardzo zadowolony z iPlusa! spokojnie mozna ogladac np filmiki na youtube a po przekroczeniu limitu ciecia nie sa wcale (u mnie) znaczace. jednak tego typu internet da sie oceniac jedynie w kontekscie tego gdzie mieszkasz i osoby z roznych miejsc moga miec rozne a zarazem prawdziwe opinie:o jak nie chcesz pozniej ze zloscia czekac konca umowy to popytaj ludzi z Twojej okolicy poprzednio mialem internet z Orange i mimo ze ciagle mieszakam w tym samym miejscu ten orangowy to była totalna porazka

Gość kikikikikiki
no wlasnie ja juz mam neta z iPlusa filmy na youtube raczej tez nie bardzo moge obejzec a mieszkam niedaleko nadajnika z Plusa Sa podobna anteny ktore podnosza jakos łacza Problemem ktory mnie wkurza jest tez to ze non stop mnie wywala i sie resetuje połaczenie :[

Gość kikikikikikiki
up up up

Gość Groch z kapustą
sprawdź sobie zasięg HSDPa na twoim terenie na oficjalnej stronie plus gsm (w zakładce IPLUS), jeśli jesteś w zasięgu hsdpa, umts lub względnie EDGE to warto brać, ale jak GPRS to katastrofa. No i pozostaje kwestia limitu danych, max to 1 gb miesięcznie, czyli zapomnij o p2p, youtube itp. Iplus ze wszystkich komórkowych internetów jest najlepszy.

Gość Groch z kapustą
aha jeśli chodzi o prędkości by przybliżyć laikom o co chodzi: przy prędkości HSDPA czyli w teorii nawet do 7,2 mbps. a w praktyce jest to około 1-2 mbps to np. mp3 (muzyka) o rozmiarze 1 MB, pobiera się w około 10 sekund (w dużym przybliżeniu), na prędkości UMTS ( około 500 kbps) około 30 sekund, na EDGE (około 300 kbps) około 1 minuty, to na GPRS w 20 minut :-P

My naszczescie mamy EDGE wkurza mnie tylko to ze co chwile wywala z netu Zakupilismy sobie teraz antene ktora podobno wzmacnia zasieg-pozyjemy zobaczymy Ale uwazam ze cena jest lekkim przegieciem 60 zł!!! Ale coz jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :(