Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu jat źle

ku przestrodze.............

Polecane posty

Gość znowu jat źle

Nie chce niczyjej oceny, bo wiem, że jestem GŁUPIA, pisze to, bo może któraś tam kobitka coś zrozumie, może……….

Gość camila blondy
ale jaki masz problem?

Gość znowu jat źle
Znam Go 8 lat, rok jesteśmy po ślubie. Kocham mocno – za mocno. On jest ALKOHOLIKIEM!! Byłam tak strasznie ślepa. Sygnały, które dostawałam - tłumaczyłam, wierzyłam. Bo każdy lubi wypić. Staraliśmy się o dziecko, ale nie wyszło, teraz wiem, że to dobrze. Dawałam Mu kolejne szanse, teraz wiem, że już nie ma ratunku, tylko leczenie. Dużo bym mogła o tym pisać, ale nikomu się nie będzie chciało tego czytać. KU PRZESTRODZE -KOCHAJCIE ROZSĄNIE, NIE WIERZCIE W KAŻDE SŁOWO I DLA „ŚWIĘTEGO” SPOKOJU NIE USPRAWIEDDLIWIAJCIE. Ja swoje życie przegrałam, a tak strasznie marzyłam o rodzinie, dzieciach. Nawet wstydzę się odejść, bo co ludzie powiedzą i czy dam radę sama. Przecież On zawsze był w moim życiu. Kurwa jak mi źle!!!

Gość camila blondy
moja droga , po pierwsze niepatrz na ludzi bo to ty sobie układasz zycie sama a nie ludzie !!!!!!!!!!!!!!! jak bedziesz sugerowala sie ludzmi to nigdy nie bedziesz szczesliwa po drugie , zycie z alkoholikiem wcale nie jest łatwe , dlatego cie rozumiem , w dzisiejszych czasach ludzie rozwodza sie naprawde z błachych powodów i duzo jest rozwodów , i ukladaja sobie zycie na nowo , dlatego los niesprzyjał wam w staraniach o dziecko bo niechcial cie bardziej zagłebiac w tym "bagnie" napewno ułozysz sobie zycie i dzieci tezs bedziesz miala zobaczysz:)

Gość znowu jat źle
28 lat

Gość znowu jat źle
z Nim jest źle, ale bez Niego ??? dlatego trzaba mieć oczy otwrte i KOCHAĆ Z RAZSĄDKIEM!!!!!!

Gość kochać mądrze
podnosze