Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzony ankieter

Ile zarabiacie?

Polecane posty

Gość zblazowana dekadentka
ale prawda jest taka, ze wyzsze wyzszemu nierowne, bo teraz prawie kazdy konczy studia-to zaden wyczyn .

1. 180zł - 1600zł za umowę brutto x 30/ miesiąc 2. Akwizytor OFE 3. Śląskie 4. średnie

Gość kotek mruczek a ty co skonczyl
ze tak sie wymadrzasz. Nauczyciele - górą. Dyskusja zbędna - pa!!!! Wasza elokwencja mnie dobija...

za oknem to siedzialam w poprzednie wakacje, moze nie na poczcie, ale w podobnych warunkach. za nic nie chcialabym tam pracowac ponownie. caly dzien tylko ludzie, ludzie i ludzie... a na dodatek wredni, niemili i wkoorwiajacy. praca w obsludze klienta to najgorsze co moze byc.

Gość jestem dumna ze jestem nauczyc
ielem - wiem swoje i nic wam do tego:) Żegnam!!!!

Gość chcialabym wiecej
1 850 brutto doradca klienta w banku warm.mazurskie wyzsze

Gość zblazowana dekadentka
niuł brend---cos o tym wiem . najlepsze sa telefony w niedziele o 21 : czy juz dostalem ten kredyt?Albo wieczne pretensje, bo nie doczytali umowy, bo czegoś nie zrozumieli. Lubie prace z ludzmi, ale po 8 godzinach mam dosć wszystkiego.

Gość jak widzimy wszedzie sa plusy
i minusy, dlatego i w szkole i na poczcie i w urzedzie i na budowie - wszedzie mozna czasem pomarudzic, wiec po co to znowu rozcząsać???? Anikieter - skońcZ dyskusje

Gość zbliza sie czas
wytezonej pracy dla nauczycieli :P

Gość no to nie roztrząsajmyyyyyy
miłej nocki!!!!!

Gość i dla budowlancow i dla pan na
poczcie , dla kazdego i dla rwaczy owocow....

Gość mariao1
mialem nauczyciela ktopy tylko dyktowal do zeszytu z ksiazki to co bylo na czerwono . maszynista tez musi sie przygotowac do prowadzenia pociagu . zapoznac sie z rozkladem jazdy i rozkazem pisemnym gdzie ma wyszczegolnione zwolnienia jazdy i nie ma przerwy co 45 minut

Gość prostytutkaa
15-20 tys/ms klub nocny wyksz wyzsze mgr inz biotechnolog :D

Gość kolezkaa
4500 + premia co jakiś czas 700 zł menager restauracji Warszawa wyższe

Gość mariao1
moja zoma w sklepie spolem 1000 i talony na swieta za 400

Gość co 45 min na przerwach pilnuja
dzieci, zeby nic im sie nie stalo A zaraz ktos napisze, ze biedne pielegniarki tez zarabiaja za duzo, a przeciez tylko tabletki roznosza - prosze was!!!

Gość a ja jako stazysta w szkole
po licencjacie - 650 - szok a ta w sklepie 1000

Gość Piękna Mądra Zgrabna
aninimkaaaa 3,5 kola jako asystentka? ja też jestem asystentką w dużej firmie, po wyzszym wykształceniu i mam połowę mniej, ty chyba dupy dajesz prezesowi po godzinach.

"3,5 kola jako asystentka? ja też jestem asystentką w dużej firmie, po wyzszym wykształceniu i mam połowę mniej" to zmien firme, a nie ludzi wyzywasz...

Gość anonimkaaaa
to o asystentce, która zarabia 3,5 tys to o mnie - bo tak wcześniej napisałam i tak jest. Że Ty jesteś asystentką i zarabiasz mniej to nie moja wina. Ja znam 3 języki biegle i podróżuję z szefem w każdą podróż - bezemnie nie dogadał by się nigdzie! Języki obce to moja mocna strona. I dzięki temu tyle zarabiam - chociaż na to ile i jak pracuje to to itak nie jest wiele. A te komentarze, że daje d...py szefowi to se zachowaj dla siebie! Mój szef jest w porządku czlowiekiem i traktuje nie należycie, zarabiam uczciwie i nie pier...ol ! Jak śmiesz mnie o dawanie d...py oskarżać! Widocznie zarabiasz mniej, bo tyle jesteś warta i nic nie umiesz.

"Ja znam 3 języki biegle i podróżuję z szefem w każdą podróż - bezemnie nie dogadał by się nigdzie!" to jesli mam być szczery, za taką prace gównianą kase Ci płaci i nie ma sie co ekscytować i wyzywać...

Gość anonimkaaaa
dokładnie, za to ile czasu spędzam w pracy i w podróżach - ta kasa jest marna. Fakt - odwiedzam różne fajne miejsca, ale czasem dwa dni nie ma mnie w domu. Na dłużej raczej nie wyjeżdżamy bo się na to nie godzę. I nie rozumię jak można nie znając czlowieka oskarżać go o dawanie d...py. To świadczy o inteligencji tej osoby i się wcale nie dziwię,że połowę mniej zarabia. Praca nie jest ciężka ale jest męcząca i czasochlonna. Jak tylko skończę studia zmieniam pracę na pewno. Chcę pracować 8 godzin i resztę czasu spędzić z rodziną - nwet gdybym miała zarabiać mniej.