Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 77laluna77

Spuchni臋te nogi

Polecane posty

Go艣膰 77laluna77

Koszmarnie puchn膮 mi nogi, ale tylko w kostce. S膮 oci臋偶a艂e, nabrzmia艂e i ci臋偶kie nawet rano. mam dopiero 17 lat, prowadz臋 w miar臋 normalny tryb 偶ycia. Czym mo偶e by膰 to spowodowane i jak temu zaradzi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 77laluna77
Nikt nie ma i nie mia艂 nigdy podobnych problem贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 em-ka
to n a skutek zatrzymania wody w organizmie np.przy zaburzeniach hormonalnych -mam tak przed okresem w upaly tez tak sie robi ,u ludzi z nadwaga i zaburzeniami krazenia w nogach ,przy chorobach nerek tez puchna nogi...musisz porobic podst.badania,marsz do lekarza bo to znak ze cos ci dolega zwlaszcza ze masz tak juz od rana a poki co czesto nogi w gore i ruszac sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 77laluna77
No ja teraz nie jestem przed okresem, na upa艂y te偶 nigdy tak nie reagowa艂am. Nadwagi nie mam, wa偶臋 55 kg przy wzro艣cie 175 cm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 em-ka
to tym bardziej do lekarza bo cos sie dzieje niedobrego ,opuchlizna nog to sygnal zmian ,moze nerki?nie zwlekaj ,idz do lekarza|!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to daj znac jak posz艂o
mi tez ostatnio tak si臋 dzieje, w艂a艣nie od tych upa艂贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b66
a mi pomaga myd艂o Medycyna Arabska na 偶ylaki i opuchni臋te nogi, sp贸bujcie www.lauro.pl oto ter艣膰 ulotki MEDYCYNA ARABSKA Z POMOC膭 DLA CIEBIE – NATURALNE MYD艁O ZDROWOTNO-LECZNICZE WARDI SHAN Myd艂o wspomagaj膮ce leczenie 偶ylak贸w G艂贸wne sk艂adniki i olejki: Oliwka, papro膰, czarny kmin - czarnuszka, sosna, any偶, babka lancetowata, rozmaryn. Zawarte w mydle naturalne olejki i ekstrakty ro艣linne zwi臋kszaj膮 cyrkulacj臋 krwi przez co wspomagaj膮 leczenie 偶ylak贸w. 艁agodz膮 skurcze i b贸le mi臋艣ni oraz opuchlizn臋 n贸g. Dzia艂anie: 1. Obkurcza naczynia krwiono艣ne i wspomagaj膮 leczenie 偶ylak贸w. 2. Likwiduje b贸l i opuchlizn臋 n贸g b臋d膮c膮 wynikiem z艂ego kr膮偶enia krwi. Zastosowanie: Namydli膰 nogi, masowa膰 przez 5 minut, sp艂uka膰 ciep艂膮 wod膮. Stosowa膰 1-2 razy dziennie. 100% NATURALNE Myd艂o nie zawiera sk艂adnik贸w pochodzenia zwierz臋cego, oraz sk艂adnik贸w syntetycznych i farmakologicznych. Producent gwarantuje: nie testowano na zwierz臋tach. Wyprodukowano w Syrii Waga 100g data wa偶no艣ci: I-2011

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jest efekt z艂ego kr膮偶enia

Udost臋pnij ten post

Mo偶e zacznij regularnie przyjmowa膰 doustnie srodek o dzia艂aniu przeciwobrzekowym i najlepiej mocno dzia艂aj膮cy na uk艂膮d kr膮偶enia - polecam maxi3vena, jedna tabletka dziennie i masz spok贸j z ci臋偶kimi nogami

Udost臋pnij ten post