Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcd123

zapomniałam 3 tabletki

Polecane posty

mam pytanie . czy ktos zapomnial 3 tabletek?? ja niestty zapomnialam i teraz nie wiem czy nie wpadlam. dodam ze po ostatniej tabletce zapomnianej bolal mnie troche brzuch jak w czasie owulacji a tej wlasnie nocy wspolzylam. czy mysl;icie ze bedzie z tego dzidzia??

Gość kwiatuszekkk
pewnie takkkkkk

Gość evrafan8
brzuch mógł cię rozbolec z wielu powodów, chociażby z nerwów. nie bój się. mam nadzieję że wzięłaś ta 3 tabletkę jak tylko sobie przypomniałaś tzn szybko.

Gość evrafan8
kiedy współżyłaś? w dzień 4 tabletki?

Gość evrafan8
bo jeśli tak to źle. ile godzin spóźniłaś sie z wzięciem 3 tabletki?

ja te tabletki zapomnialam calkowicie i przypomnialo mi sie dopiero nastepnego dnia jak musialam wziasc nastepna. ale to nie bylo tak ze zapomnialam wszystkich po kolei tylko jakos tak bylo ze jedna to byla 4 druga 6 a trzecia wychodzila w 14 dniu cyklu. czyli spoznilam sie z tabletkami o 24 h

Jejku, jak można być tak nieodpowiedzialnym? :( Przecież pigułki antykoncepcyjne to nie witamina C - to są hormony i powodują ingerencję w Twój organizm! Trochę odpowiedzialności... Nie masz się co pytać na forum, czy jesteś w ciąży, czy też nie, bo na to pytanie odpowie tylko test ciążowy. Jedno jest pewne - w tym okresie, w którym nie wzięłaś tych trzech pigułek, nie byłaś w pełni zabezpieczona i jest szansa, że w ciążę mogłaś zajść (choć to jednak nieduże prawdopodobieństwo).

Gość aj tam
ja tez 3 z jednego opakowania zapomnialam....z tego wzgledu, ze przypomnialam sobie na naste0pny dzien, to ich nie bralam, bo za pozno bylo (do 8 godzin mozna wziac, a bylo duzo pozniej). Narazie nic mi nie jest. Wiem, ze nie jest to zbyt madre, ale jak np bylam tak zmeczona, ze przyszlam z pracy, tylko sie wykapalam i padlam, to jak mialam jeszcze pamietac o tabsie? Po prostu wylecialo mi z glowy.