Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B-B

Ona starsza. Legalizacja związku.

Polecane posty

Gość B-B

Jakie znacie pary, gdy to ona była dużo starsza, a mimo to postanowili zalegalizować swój związek? Jak im sie później układało?

Gość amelia_amelia _
moja kuzynka ma meża mlodszego o 12 lat, bardzo dobre malżeństwo , maja synka 3 letniego , którego jestem matką chrzestną :) nie wiem bo ten jeden przypadek znam , ale slyszalam , że takie malżeństwa są trwalsze niż wśród rówieśników

Gość B-B
Aha :D dzięki za przykład. Oby to była prawda, z tą trwałością związków :D

Gość omienne zdanie
duzo zalezy w jakim wieku oboje sa jesli on jest po 30 jest szansa ale jesli przed 25 to wiekszosc takich zwiazków nie ma racji bytu, dla takiego małolata to tylko facsynacja erotyczna i to ze moze sie pochwalic starsza doswiadczona partnerka przed znajomymi a jesli ona to kobieta po przejsciach i na dodatek z dzieckiem lub dziecmi to nie ma szans wczesniej czy puzniej taki facet poszuka sobie atrakcyjniejszej i młodszej partnerki. takie sa niestety realia

Gość typowe zachowanie
oczywiście, ze tak sam mam starszą kobietę a różnicy prawie nie widać i nie zaminiłbym jej na żadna inną..

Gość a jakie znaczenie ma wiek
czy w związku nie chodzi o uczucie???? to co razem się tworzy??? Znam 3 pary z różnicą wieku i są to chyba najlepsze związki jakie znam :)) pewnie dlatego że opierają się na prawdziwej miłości :D

oj nie bądźcie takimi idealistami! Oczywiście że liczy się uczucie, ale w przypadku dużej różnicy wieku dochodzą dodatkowe trudności. Byłam kiedyś w związku z młodszym i mówię z własnego doświadczenia. Po pewnym czasie czułam się źle, jakbym tworzyła związek z dzieciakiem ( i pewnie tak było), jakbym ciągnęła na swoich plecach 100 kg ciężar. Ale oczywiście każdy związek jest inny i Tobie życzę więcej szczescia. Pozdrawiam

Gość kansbnd
Tylko potem facet szuka młodszego ciałka :-) bo on 40letni a ona np.55 letnia lub 60 letnia :-)

Gość kansbnd
Facet ktory zwiarze sie z duzo starsza kobieta to nieudacznik

Gość aga rozraga
a duzo starsza wg ciebie to o ile lat starsza od partnera?

Gość kansbnd
NP.wg mnie kobieta moze byc starsza o max 4 lata od faceta a jakw iecej to juz przegiecie a gdy starsza od 10 lat wzwyz to juz szok całkowity.Ona ma psyche zryta a on tym bardziej

Gość aga rozraga
To się jeszcze mieszczę :D :P

Gość jeśli już tak czepiacie
sie wyglądu to powiem wam, że znam wiele par gdzie ona jest młodsza a po ślubie sie tak roztyła i zapuściła , że wygląda jak jego ciotka a nie żona według waszej teorii facet zaraz powinien szukać innej laski a tak sie wcale nie dzieje gdyby było tak jak piszecie i podstawowe znaczenie miałby wygląd drugiej osoby to 80% małżeństw powinno sie rozwieść

Gość kobiety żyją dłużej
i dłużej "mogą" faceci pod tym wzgledem "wysiadają"

Gość mam męża o 7 lat młodszego -
to moje drugie małżeństwo i żadnego porównania z pierwszym czuje się kochana , piękna i szczęsliwa , bardziej o siebie dbam i wszyscy mówią , że odmłodniałam w poprzednim czułam się jak BABCIA !!!!

Gość aga rozraga
no to tylko pogratulowac :) Ja mam chłopaka prawie 3 lata młodszego i nie czujemy absolutnie żadnej róznicy z tym związanej. :) Mamy powazne plany względem siebie:) A kiedys bardzo sceptycznie podchodziłam do takich związków :) do czasu aż sama tak trafiłam ;) no i znam kilka par gdzie dziewczyna ejst o kilka (max 4 lata) starsza od mężczyzny i świetnie im sie zyje ;)

Gość czy da sie tak....
moja znajoma ma 32 lata i faceta co ma 23 nie widze ich razem ..ona gruba ...nie powiem bo z buzi ładna..on młody taki sobie jest chorbliwie zazdrosny ich zwiazek opiera sie na szczeniecej zazdrosci ona szuka spokoju i wsparcia on bawi sie w zwiazek

Gość he he i dobrze
uwielbiam starsze , po co mi gnojów która tylko ciągnie kase i pieprzyć się chce

Gość tinek17l
a mi się bardzo podoba dziewczyna mojego brata i jest starsza ode mnie 9 lat ale wszystkie z klasy chowają się przy niej ona jest przepiękna

Gość ja pier
jesli mówimy o statystykach to róznica powyzej 4 lat jest zbyt duza aby zapewnic trwałosc takiego zwiazku, ktos dodał wczesniej ze jesli kobieta była po przejsciach i posiada potomstwo to praktycznie nie ma szans na utrzymaniue takiego zwiazku, młody samiec to młody samiec, pobawi sie i odejdzie, wiec po co ryzykowac, dla mnie to chore, a wymienione udane pary to wyjatki które tylko potwierdzaja regułe, kobiety nie badzcie naiwne