Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia 23__

po jakim czasie wpadlyscie? stosunek przerywany ?

Polecane posty

Gość cooooooooooooooooooo
od 2,5 roku tylko ta metoda i nie wpadliśmy....

Gość wpadłam w drugim miesiącu
We wrzesniu zaczelismy sie kochac peirwszy raz. A końcem pazdziernika byłam juz w ciązy. Był to stosunek przerywany. I nigdy nie wyciągnąl za pozno ani nie zdązyl. Zawsze bylo na czas a jednak wpadlismy tak szybko.

We wrzesniu zaczelismy sie kochac peirwszy raz. A końcem pazdziernika byłam juz w ciązy. Był to stosunek przerywany. I nigdy nie wyciągnąl za pozno ani nie zdązyl. Zawsze bylo na czas a jednak wpadlismy tak szybko.

Gość ziuta 1
a my tak sie kochamy od 9 miesiecy i poki co jest ok. Ale do tej metody warto znac swoje ciało i wiedziec kiedy co sie z nim dzieje , plus ewentualna ciaza nie jest tragedia. Kiedys przez 3.5 roku stoswalam tabletki ,ale tak rozwalily mój oraganizm ,ze juz im podziekuje i nie zamierzam dalej sie truc( nie biore juz 1.5 roku), z moim partnerem jestesmy juz 5 lat wiec nawet jakby ciaza byla to nic takiego by sie nie stało . Ps- podpisuje sie pod tym że jest to kwestia wyboru,a nie głupoty i ciemnogrodu. Na temat aktykocepcji wiem bardzo duzo,ale im wiecej wiem tym jestem za NPR i maturalnymi metodami

Gość ziuta 1
*naturalnymi metodami

Gość nie bylo jeszcze wpadki
a stosujemy ta metode od jakis 2 lat

Gość a jaaaaaa
:D :D ja stosuję te metodę od 10 lat :) mamy 2 dzieci i dokładnie wiem kiedy to się stało. Jeszcze ta metoda nas nie zawiodła. A co ciekawe to kochamy się codziennie i to po kilka razy. Więc ??? Niektóre wpadaja bo nie wiedzą , że niektórzy faceci maja plemniki w pierwszym płynie tuż przed wybuchem :D a niektórzy nie mają :D Mój widocznie nie ma :) :) A i wcale nerwowi nie jesteśmy. A dzień po okresie jedziemy na całego i do końca. I tak od 10 lat i nie wpadliśmy :D :D

Gość a jaaaaaa
:D :D ja stosuję te metodę od 10 lat :) mamy 2 dzieci i dokładnie wiem kiedy to się stało. Jeszcze ta metoda nas nie zawiodła. A co ciekawe to kochamy się codziennie i to po kilka razy. Więc ??? Niektóre wpadaja bo nie wiedzą , że niektórzy faceci maja plemniki w pierwszym płynie tuż przed wybuchem :D a niektórzy nie mają :D Mój widocznie nie ma :) :) A i wcale nerwowi nie jesteśmy. A dzień po okresie jedziemy na całego i do końca. I tak od 10 lat i nie wpadliśmy :D :D

Gość ja po oo
3 latach. Poroniłam...