Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce_fretke

FRETKA- Ktoś z Was ma? jak się z nią żyje? Warto nie warto? ile kosztuje?

Polecane posty

Gość chce_fretke

CHCE FRETKE!!!! tak strasznie rozpaczliwie i wogóle!!!

Gość chce_fretke
mogę nawet odkupić, tyle że chcę młodą, a raczej młodego Fretka :)

Gość chce_fretke
no nie mówcie że nikt Fretki nie ma!!! :( ale z Was buraki...:(

Gość chce_fretke
:( ;( :(

Gość fretka śmierdzi i gryzie

Gość ++++++++
smierdzi,ale jak sie ja wykastruje to juz nie jest tak tragicznie:) kochane sa:D

Gość inez69*
kochanie, one nie sa 'kochane'. to nie sa pusi milusi kroliczki do tulenia, tylko normalne, rzekomo oswojone drapiezniki. maja ogrone zeby, kradna wszystko z pokoju, smierdza, spia praktycznie cale dnie , a jak sie zdenewuja to gryza i czlowieka.

Gość ++++++++
dla mnie i tak sa kochane:D opiekuje sie jedna gdy kumpel wyjezdza,ale ona jeszcze mloda bo ma 3 mies dopiero

Gość tomaszzzz
kumpel miał, mowił ze złodzieje te fretki, zajebie wszysto co podniesie ... kryształy z regału, portwel tescowiej dosłownie wszystko. karmi sie jak kota i wali jak kot w kuwete. podobno miłe stworzenie, zaczepia inne zwierzeta ucieka i luka czy gonia, chowa sie za rogiem i dalej tosamo. ale co do gryzienia ludzie to nie wiem nie pytałem moze to i prawda.

Gość kickic
kroliczek lepszy!!!!! lize po rekach ,zgrzyta zabkami jak zadowolony,bryka wyrzucajac na boki zabawnie tylne "nogi",nie smierdzi ,czysciutki,pieszczoch,latwo zauwazyc ze logicznie rozumuje cwaniaczek!a jak go piescisz to lezy jak padlina i spi.CUDO!! No pilnowac nieco trzeba jak lata luzem bo zbroic tez potrafi.bobkow po pokoju nie gubi tylko grzecznie robi w kuwetke. nie znam sie na fretkach bo kocham krolisie!! ale jak tak cie zauroczyla fretka to sobie spraw.zwierzak to obowiazek ale i RADOSC! Zycze szybkiej "adopcji"

Mam fretkę od ośmiu lat. Trafiła do mnie w tzw. \"dobre ręce\" i została. Zwierzątko przemiłe, przeurocze i bardzo ciekawe, ale... Ma charakterystyczny zapaszek, który nie każdy zaakceptuje, potrafi boleśnie ugryźć, kradnie wszystko, co potrafi unieść (wbrew pozorom całkiem sporo), wszędzie wlezie, uwielbia zaglądać do szklanek i sturlać je ze stołu. Generalnie niewiele niszczy, ale nie wierzcie w mity o tym, jak to fretka ma 100% celność przy korzystaniu z kuwety. Nieprawda. Fretki męczą się w klatkach. To zwierzęta bardzo ciekawskie, energiczne i \"wszędobylskie\". Ja początkowo zrobiłam swojej klatkę z szafy ale uznałam, że to za mało. Moja żyje \"luzem\" w mieszkaniu. Zwierzak dla fascynatów:)