Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły Chłop...

EJ DZIEWUCHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

probowano mi dzisiaj wmawiac ze ten pedalista i Zwykly Chlop to ta sama osoba, a potem musialam odejsc na kilkanascie minut od kompa jak wrocilam to juz nie bylo topiku bo wykasowali :O:O:O

ze cooo ze ten smieszny ktos to nasz chlop???' hehe smieszne:D a to chamstwo, niech sobie swoje kasuja a niee!!!

tak ze ten chooj co mnie zwyzywal na kilku topikach i chlop to ta sama osoba i sobie z nas jaja zrobil, ze podal lewe IP itd

niewiem, ja sprawdzilam to IP i jak mi wrocilo wspolrzedne to lokalizacja sie zgadzala, dlatego ta akcja wygladala mi na real, ale jakis motorniczy i jeszcze kilka osob stwierdzilo ze jestem nienormalna :O

wiesz nie wiem oni mi zaczeli wciskac o backdoorach i takie tam :O wiesz normalnie to fakt ze tylko admin i moderzy widza IP, ale jak ktos wie co robi to istnieja skrypty do wszystkiego, chociaz ja pomyslalam ze on jest policjantem albo innym uop-em; tutaj copy jak chca to widza wszystko, zlokalizuja cie w 5 min, a w PL to nie wiem, ale tak pomyslalam ;-) i chcialam tym palantom co mnie wyzywali to napisac, ale jak wrocilam to topic byl usuniety :O

wiesz lata mi to co oni mysla :P ale ten Realista pedalista czy jak mu tam to ten sam co kiedys jako Ciekawy Ciekawski napisal taki post, ze do dzisiaj sie z tego smieje :D:D:D najpierw o USraelu a potem ze wolalby byc chinskim pustelnikiem niz miec taka matke jak ja, i jazda epitety cala litania ale jakim jezykiem to bys sie posikala aha, bo ja napisalam ze uciekam bo musze leciec po dziecko a ten kretyn buahahahaa (bo u mnie jest 3 po poludniu jak u Was jest polnoc) szkoda ze tez to wykasowali, ale debil hahahahaaaaaa normalnie sie zwijam jak sobie to przypomne :D:D:D:D:D:D

oo nie slyszalam o takim agencie:D co sie dziwisz ze sie smial jak on malo co wie i rozumie:D:D

witam pani marto:) widze ze ten realista sie nie pojawil--- to on chyba byl pod nickiem romantyk czy cos prawda? swoja droga to jakis idioot musi byc? pozdrawiam

O WARKOCZU.....ale o PENETRACJI był:P:P KOmus ta penetracja nie pasuje bardzo, Warkoczowi tez wywali o Penetracji, co za ludzie??

uczy sie pewnie:D Aga no wlasnie widzialam jakis ciekawy topic Warkocza:D ale szybko zniknal:O

mozliwe ze sie uczy, ma sesje, bo cwikle kopytke mi napisal ze ma sesje, straszny zapieprz i jak sie to skonczy to wroci, to romantyke pewnie podobnie