Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły Chłop...

EJ DZIEWUCHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Ja do pracy, do wrzesnia......i nie wiem jak tam bedzie z netem, bo jak bede musiala placic ciezko zarobione JURO za Kafe to sorki, ale nie wchodze:D:D

Od czasu do czasu wejde na neta, jak znam zycie, zeby miec jakis kontakt, ale czy na kafe to nie wiem:P:P

a ja nie :P nie zabieram nawet laptopa, zreszta jade do MX tam jeszcze troche zacofani z netem, w hotelach nie ma WiFi jak w US, ewentualnie kafejka 2 kompy na krzyz ;-)

Gość uczą się buahaha
ludzie cwikla i romantyk to jedna osoba . obaj zniknęli razem. Myslą ze jestem głupia i wcisneli mi taki kit. Romantyk przysłał mi fotkę a cwikla nie. Pewnie myśleli że się nabiorę buahaha. Ale fakt że przystojny jest no chyba że przysłał czyjąś.

buahahaha nie, naprawde nie. wszystkie tak myslelismy, ale nie. ja dostalam dowod czarno na bialym. sa z dwoch roznych miast w PL. trust me.

no wlasnie dziwne to bylo bo jak cwikla byl to i romantyk tez i przewaznie o tych samych godz:P

romantyke zniknal pozniej. sa podobienstwa to fakt, co najwyzej podejrzewam ze moga sie znac w realu, ale tez nie sadze, romantyke jest duzo mlodszy. ale sa z dwoch roznych miast, jeden jest z wawy a drugi z innego wojewodztwa.

Gość uczą się buahaha
tak ? co to w jakich miastach są ? skad możesz wiedzieć , znasz ich ? Co uwierzyłaś im na słowo ? buahahaha aleś ty naiwna

Agniecha ----> musialby byc baaardzo zdolny i w dodatku potrafic to ukryc. na jego (ich) etapie raczej nie sadze.