Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcxcx

dzisiaj chyba sie rozstaniemy i zle mi...

Polecane posty

Gość xcxcx

dzisiaj chyba sie rozstaniemy i zle mi...

Gość mmtt
nie jesteś sama :(

Gość brat_niedzwiedz
mnie to spotkało tydzien temu...........:( jest zle........zycze odwagi

Gość xcxcx
wczoraj kupilismy mase rzeczy do domu poczawszy od pralki mikrofalowki i takie tam.zamiast sie z tego cieszyc kolejna klotnia o jakiegos papierosa glupiego i dzisiaj mowa o rostaniu o tym ze jednak nie potrafimy razem zyc mieszkac...dzis rano wypominanie sobie a pozniej slowa ze sie kochamy.kurwa nie wiem juz sama co mam robic

Gość xcxcx
ostatnio usiedlismy i rozmawialismy dlugo. ja powiedzialam co mi nie odpowiada...do pewnego momentu bylo ok. kurwa nie wiem czy cos ze mna jest nie tak.jego wkurwia to ze glosno mowie, mam calkiem odmienne zdanie na okreslony temat niz wszyscy... kiedys bardziej mnie szanowal. a teraz ehh....a ostatnio nazwal mnie pustakiem, tepakiem i debilen po pijaku.ale to go nie usprawiedliwia

Gość xcxcx
pocieszy mnie ktos :-(

Gość niktważny4444444444
Ja tak mam od wczoraj, od wczoraj zero kontaktu... To koniec, znowu zostałam sama... :(

Gość niktważny4444444444
A mi jeszcze w niedziele mówił, ze niechce mnie stracic żebyśmy naprawili co jest nie tak, mówił że kocha... Wczoraj rano przyszedł sms, był pisany do jego ex ale widocznie pomyslił numery... Dla mnie wszystko się skończyło, a on jakby nigdy nic... Nawet nie próbował się usprawiedliwiać a jedynie rzucił fochem tak jakbym to ja wysyłała smsy do swojego byłego, które mówiły same za siebie... No i teraz cisza, nawet usunął nasze wspólne zdjęcia na nk.. KONIEC i znów sama jak palec...:(

Gość niktważny4444444444
Trudno pocieszać ale można się wspierać... Jedyne co pozostało...