Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madame con Valia

CIEKAWSKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Powiem Ci tyle, w moim małżeństwie byłam, hmmm..., bardzo tolerancyjna. Już więcej nie będę. Ale nie przejmuj się, przecież my tylko flirtujemy, więc romansuj sobie z małolatami ile chcesz... ;) Martwi mnie tylko, że Cię to bawi... Ktoś na początku tego topiku napisał, że nie budujesz długich zdań bo laski tego nie trawią... Powiedz mi, to prawda? Nie kręci Cię trochę bardziej intelektualna rozmowa?

Oczywiscie ze kreci mnie intelektualna rozmowa:-) Malolatki malolatkami,ale trzeba miec pozadny temat aby sie rospisywac. Zgodzisz sie ze mna?

Przepraszam, ale nie zgodzę się. Na każdy temat można rozmawiać mądrze, albo głupio. Można mieć coś do powiedzenia albo nic i... wstawiać tylko gdzie się da obrazki. Zaintrygowałeś mnie, dlatego postanowiłam Cię zaczepić...

Wiesz ja w moim malozenstwie tez bylem za bardzo tolerancyjny. Powiedzmy ze o 3,4 lata za dlugo.... No nie foszkuj juz ;-)

Droga Madame... Rozmawiam juz TYLKO z Toba,wiec nie zlosc sie juz. Powiedz mi czym Cie zaintrygowalem,jesli mozna wiedziec.

OK Madame w taki sposob to napewno nie bedziemy rozmawiac:-O Skoro uwazasz mnie ze prostego i plytkiego goscia to trudno.... Jest lekka roznica miedzy netem a realem.... Gdybym szukal jakies latwej panienki,czy jak wolisz lupu,wystarczyloby zebym wyszedl do pubu.

Nie zrozumiałeś mnie. Nie uważam Cię za "prostego", przeciwnie, myślę że jesteś sprytny i dopasowujesz styl rozmowy do potrzeb... Teraz ja nie rozumiem, po co więc bajerujesz tą małą Lady, zamiast pójść do PUBu?

Madame,jestem zepsutym mezczyzna wiesz? Sprytny jestem,fakt coz..... Do pubu nie ide bo mam powyzej dziurek w nosie latwych lekko podpitych panienek na jedna noc.

Hehe potrfie sobie wyobrazic;-) Znam to ze swojego zycia Madame.... Napisz oczywiscie jesli masz ochote:-) Dobranoc