Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3OPCJE

Kto od wczoraj jest singlem? jak się czujecie? czemu się rozstaliście??

Polecane posty

Jak w temacie: Jak się czujecie? Czemu się rozstaliście? Długo byliście ze sobą?? Ja od wczoraj jestem sama i szczerze czuję się tak sobie, byłam z facetem tylko 3 mce ale myślałam, że może wkońcu spotkałam tego jedynego, ale w gruncie rzeczy nie pasowaliśmy kompletnie chcarakterami, co trochę sprzeczalismy się, strzelaliśmy fochy... Gwóździem do trumny było to, ze okazało się, że pisze z ex, jeszcze żeby to normalne sms były ale słoneczko, zdrobnianie jej imienia, to juz dla mnie troche za duzo... Z jednej strony czuje ulgę (kto wie czy nie doprawiał mi rogów, dzieliła nas odległość 80 km), z drugiej przykro, że znów mi nie wyszło i że zostałam sama. :(

Gość wciskać wciskac wciskac
hm tak jakbym czytała historię koleżanki... tez sie wczoraj rozstała, tez przez kobiete, tyle ze jego "przyjaciółkę" która ma męża dziecko i chyba z nim sypiała przez cały okres ich zwiazku

Gość jutro Ci przejdzie
znajdziesz normalnego.. Po co Ci łajdak...

Gość zl.
gdzie miszkasz moze cie znam...:)bycie singlem nie jest złe tylko trzeba sie przyzwyczaic ale jest wreszcie czas by byc atrakcyjnym, jedna rada: nie spiesz sie do kolejnego zwiazku bo z pewnoscia popełnisz te same błedy