Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alllala

jedna piers mniejsza druga wieksza podczas karmienia dlaczego?

Polecane posty

Gość alllala

karmie dziecko piersia od 3 tygodni i mam jedna piers wieksza znacznie wieksza od drugiej przyznam ze czesciej karmie ta duza piersia czy dlatego jest taka duza czy sie zmniejszy i wyrowna?

tez mi sie tak wydaje.w szkole rodzenia mowia ze trzeba karmic raz jedna a raz druga(jak dziecko jaddlo z prawej to przy nastepnym karmieniu trzeba dac lewa).

Gość mama juz nie karmiaca
też tak miałam i karmiłam z jednej piersi. Teraz juz nie karmie. A moje piersi wyglądają koszmarnie. Różnią się bardzo. Dlatego staraj sie karmić z dwóch piersi. Nie popełniaj mego błędu.

Gość Krotochwila
u mnie tez tak było, mam jedna piers nieco mniejsza od drugiej i podczas karmienia dziecko odrzucilo w koncu ta mniejsza- jakis czas karmilam jedna piersia.Po odstawieniu dziecka piersi były takie jak przed karmieniem.

Gość też mnie to interesuje
Zaraz, więc jeżeli będę karmić np tylko lewą piersią to stanie się ona większa czy mniejsza od prawej?

Gość fewr43ew
takie tematy to najlepszy dowód, że nie każda dziewczyna nadaje się na matkę... :-O pewnie wpadłaś, bo myślałaś że w ciążę zachodzi się jak u psa tylko podczas krwawienia :-O chyba to jasne, że w tej większej zbiera się więcej mleka, bo częściej nią karmisz stymulując jego wytwarzanie niewiedza niektórych panien mnie dobija :-O